Ya dün mesela 3 erkekle buluştum. 3 ü de 30 yaşlarında çalışıyor maddi durumları var ama sadece biri mesela hesabı ödedi diğer ikisi alman yaptı ama 3 ü de benden baya hoşlandı ve görüşmek istiyor özellikle o hesabı ödemeyenler acayip iltifatlar vs haftaya görüşelimler filan. Yani şunu demek istiyorum. Madem hoşlandın bi hediye çiçek al bi hesap öde niye sadece lafta ilgileri? Benim önceki flört ve sevgililerimde de hep genel sorun buydu baksan adam 7/24 yazıyor görüşmek istiyor ama buluşunca bir kahvemi bile ödemek istemiyor yani. Bu cimrilik değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKimse sizin yediğinizin içtiğinizin parasını ödemek zorunda değil.. Siz zaten bir günde 3 kişiyle buluşarak hediye bekleyerek niyetinizi ortaya çıkarmışsınız..
Kadın dediğin gururlu olur.. Hesabını da kimseye ödetmez.. Çünkü kadın güçlüdür ve kimseye ihtiyacı yoktur.. Kendi ayakları üzerinde durur..
2715 Yorumla
Soran+1 yılGururla ne alakası var bu değer göstermektir benim zaten param var karnımı doyurmuyor bi kahve ısmarlasın çiçek alsın bi zahmet.
- +1 yıl
bölye diye diye kadınları erkekleştirdiniz oldu olacak eve de mobilyayı siz taşıyın güçlüsünüz ya
Soran+1 yılAynen öyle ya valla. Hani arabayla biz bırakıyoruz alıyoruz. Ev işini biz yapıyoruz hesabı biz ödüyoruz kendimizi biz koruyoruz. Erkek ne yapıyor abi? Yanımızda duran meme isteyen bebe gibi sadece sevişmek istiyor.
- +1 yıl
böylelerine her işi yükleyecen madem güçlü yapsın bakalım söylenmeden sonra erkekler sorumluluk bilmiyor diyorlar aha bunların eseri işte
Soran+1 yılAbi erkekler sorumsuz cimri tembel. Hani diyorlar ya erkekler güçlü kadın sevmez hiç katılmıyorum erkekler benle takılmak ilişki yaşamak istiyor ama ben bi şey istesem koru iş çöz hesabı öde direkt yüzleri düşüyor para veya emek verince söylenmeye şikayet etmeye başlıyorlar. Bence günümüzde erkekler hiç erkek değiş. Hepsi çok tembel sorumsuz. Çocuk gibi.
Soran+1 yılAyrıca hiçbir kadın erkek yapmak isteyince hayır diye yapmıyor. Erkekler yapmak istemiyor ondan mecbur kalıyor. Yani ev işi yapan erkeğe hesabı ödeyen erkeğe kadın niye Hayor fesin. Diyorsa o kadın manyak.
- +1 yıl
Çok alakası var.. Yeni tanıştığın bir insandan hesabını ödemesini beklemeniz bir kere çok yanlış.. İçtiğiniz bir kahvenin parasını ödemiyor diye demediğinizi bırakmamışsınız.. Bir şeyin farkında değilsiniz.. Bunlar çok önem arz etmez.. Sizin dikkat etmeniz gereken tek şey görüştüğünüz kişinin adam gibi adam mı, karekter sahibi bir insan mı, sevdiği kadına değer verecek birisi mi bunun muhasebesini yaparım kendi içimde.. Benim için önemli olan şeyler bunlardır..
- +1 yıl
@zzGatokitty güçlü olmakla ne ilgisi var.. Ben kimseden hesabımı ödemesini beklemem.. Çünkü benim gururum var.. Cebimde param yoksa da buluşmaya hiç gitmem..
- +1 yıl
ilişki koçu bile ilk hesabı erkek ödemeli diyo ne biliyon ki
- +1 yıl
@zzGatokitty ilk hesabı ödeyince ne oluyor karekter sahibi falan mı.. 😄
- +1 yıl
aman senin gibiler ne anlar 100 şey yazsan boşa
- +1 yıl
@zzGatokitty siz çok iyi anlıyorsunuz haklısınız..
- +1 yıl
ilişki koçundan daha iyi anlıcağını idda ediyorsan bi sıkıntı var zaten
Soran+1 yılYok ben ödemem yani şöyle erkek 100 öderse ben de 80 öderim sonra ama ben erkekten fazla ödersem bi daha görüşmem sıkıntı çıkarırım.
En İyi Cevaplar
+1 yılDiğer iki erkeği hesabı ödememeleri konusunda tebrik etmekle birlikte esas doğru olanın herkesin kendi hesabını ödemesidir... İlişkide erkeğin hesap ödemesi zaten oldukça saçma bir şey ve buna gelişmiş ülkelerde rastlamanız oldukça güçtür ve birçok kişi bunu pek hoş karşılamaz.
00 Yorumla
+1 yılBir hanımla buluşup onu beğeneceğim, bide hesap mı ödetirim. 2 si cidden saçmalamış ve birde ne yüzle tekrar görüşmek istiyorlar anlamadım... Buluşmak için bana zaman ayıran bir kadını beğenmesem bile hesabı ben öderdim ki kötü izlenim bırakmıyım. Bir hesaptan batacak mı?
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılSen 3 tane ile görüştüğüne göre üçünden de hoşlandın sanırım. yoksa kişilerden değilde ilginden mi. hoşlanıyorsun. ve erkeklerin sevgi ilgilerini maddi yoldan göstermelerini mi seviyorum. sadece soruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kişiler ve sohbetten. Çünkü geçen hafta ay da birleriyle flört ettim hoşlanmadım mesela karakter sohbetlerinden bitirdim.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
130Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Niye buluştun diye illa onlar mı ödemek zorunda. Senin ilk beklentin maddi yönde olmuş biraz karakter yönüyle bakmaya çalış
50 Yorumla3 kişi ile aynı gün mü buluştun? Ya ben sosyal medyada selam verdigimde birine konuşma gittiğinde 2. Kişiye yazmıyorum o insana. ayip olmasın diye. KS bakmayın o farklı. Hayatımda biri yok. İhtimali de yok şu an. O yüzden böyle. Şaşırdım garip geldi neyse sindiremedim
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte ondan kaybediyorsunuz. Ben de başta öyleydim sonra baktım erkekler hiç o saygıyı ve sadakati hak etmiyor. Ederse değer verir bir şeyler yaparsa zamanla sadık olurum ama baştan daha adam iyi mi kötü mü bilmeden niye kendimi adama adayım ki.
- +1 yıl
Beni kaybeden üzülsün. Sadık değer veren emek veren biriyim. Ben kaybetmem. Yanlış kişiler ile zaman harcamam. Siler atarım. Bu yüzden kaybetmedim. Bak şu an yorumu yaparken bile görüldü attım diye tiriplere giren bir arkadaşım var. d yani ben elimde olanların kıymetini bilen biriyim.:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOyleleri var mı gercekden ya :) gecen burdan biriyle sohbet edioz arada bulusuoz vs arkadas olarak gecen ayari biraz kacirmisiz 1000 uzeri gibi bi rakam diyim sana kiz kavga edicekdi nerdeyse benle hesabi ben oducem diye :) odetmedimde tabiki yani garip abi hem gorusuosun hem bisi vermiosun hediyede almiosun gercekden var mı bole erkekler
213 Yorumla
Soran+1 yılAynen var çok yani bence de erkek cömert olmalı di mi. Ama bana hep cimrileri denk geliyor.
- +1 yıl
Bunun comertliklede pek alakasi yok gurur acikcasi ben ezilirim bir kadin hesap oderse yediremem param yoksada bulusmam
Soran+1 yılYa şöyle hesabın hepsini ben ödemedim zaten kendiminkini ödedim.
Soran+1 yılAma bence de bi erkek hem kadın sarkıyor hem de alman hesabı yapıyorsa bana da ezik geliyor. Yani hesap ödeyen erkek gözümde saygı görür açıkçası ve ben de yakınlaşırım ama tamtersi böyle cimri erkeğe ben de soğuyorum. Yani şöyle örnek vereyim bana alan eden erkeğe yükselirim yakınlaşırım dokunurum öperim sarılırım vs vs ama mesela öpülüp koklaşırken benim hesabımı ayıran erkekten ayrılırım. İrite olurum.
Soran+1 yılAma tabii ki demiyorum hep erkek ödesin yani sonuçta. Ama genel ağırlıklı bence bir kadınla flörtte erkek ödemeli.
Soran+1 yılZaten 2-3 erkek ödese diğerini ben öderim.
- +1 yıl
Benim zoruma giderki odetmem sahsen erkek dedigin biyere oturuosa o hesabida kaldircak
Soran+1 yılBence de öyle olmalı. İşte ben ezikleri buluyorum hep niyeyse.
Soran+1 yılSenin profil gerçek foton mu 29 yaşında mısın tanışabiliriz. İstek attım sana.
Soran+1 yılHayır ne alaka ya hesabımı ödeyen çok oldu ama hoşlanmadım diye bitirdim ama birinden hoşlandıysam ve cimriyse de aşkım hoşlantım geçer. Derim çünkü bana değer vermiyor demek ki.
Soran+1 yılHayor hem duygusal hem somut değer veren arıyorum. Mesela saygı duyup seviyor ama bir su kahve bile ödemiyor hediye almıyorsa sevgisine inanmam. Ama tamtersi hiç dinlemeyen sevmeyen değer vermeyen sadece para harcayana da değer vermem.
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler ilk başta ödemek istemezler eğer gerçekten begenirlerse ilerde gelecek görürse öder çünkü erkekler sadece ciddi düşündüğüne yatırım yapmak ister ilk buluşmada boşu boşuna niye param gitsin diye düşünürler önce iyice tanımak sonra uyum varsa öderler hediyeler alırlar zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de bakalım. Zaten biriyle dün tekrar buluştuk mesela heo ödemek istedi hoşuma gitti. Zaten aynen zamanla ödemeli bi şeyler yapmalı. Cimri olursa olmaz. Mesela biriyle de öpüştük sarıldık. Bakalım bi şeyler yapacak edecek mi. Ben de sonuçta bedavaya sevgililik yaşamak istemem bana bir şeyler almayan yapmayan biriyle.
+1 yılmaddi durumu iyiyse net cimridir. parayı seven tiplerdendir. zaten parası olmayanlar cimrilik yapmaz fazla para kazananlar yapıyor genelde cimriliği. para ilahları olmuş
55 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de.
- +1 yıl
sen aynı gün 3 erkekle buluşmayı nası beceriyon onu çözemedim :d
Soran+1 yılCazibeeee
- +1 yıl
nerde yaşıyon
- +1 yıl
Anladım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGold digger olmaya devam et... Bir gün hesabını ödiyen adam seni konteynıra kıyma şeklinde bahşişte bırakır restorantın çöpüne. Yemek ısmarlattıysan vericeksin ya da ısmarlatmıyıcaksın. Dünya müşterek sonuçta demi? Sen tulumbanı doyurmak için erkekle çıkıyorsan. Erkekte senle yatmak için çıkıyor. baban değil ananan değil bedava karınını doyurucak değil. Senin işkembeni doyurduysa , sen de toplarını doyurucağın ya da Manyağına denk gelirsin nasıl parçalara ayrıldığını anlamadan bilincin kapanır.
21 Yorumla- +1 yıl
😁😁
Nasıl sabr etdin 3ünede , bende flört etmeyi severim ama aynı anda bı kaç kişiyi çekemem, hesab konusunda haklısın eğer ilkinde dikkat çekmek istiyorsa öder bakarım o duruma göre değerlendiririm bende, değer verirsem yağmur gibi yağarim ben, centlmen olduğunu görmem gerek ilk ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl3 erkek ile niye görüşüyorum diye sorguladın mi peki? Demekki iyi insanlar seçemiyorsun.. bir tane güzel seç tam seç.. ayrica hic bir ananın evladı sana para harcamak zorunda değil ben aldığım suyu ödedi diye baya mahcup oldum.. yapmayın şöyle şeyler hayat pahalı kimse kimseye para harcamak zorunda değil..
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBireyseniz kendi yediğinizi içtiğinizi de ödeyin bir zahmet millet parayı bedava bulmuyor mesela ben niye başkasının yediği şeyi ödeyim.
Ama erkekler sizin gibi zihniyette olanları hakediyor yani o yüzden dediğim şey de mantıkli gelmiyor Türkiye sınırında33 Yorumla- +1 yıl
👍
Soran+1 yılAbi ben öderim ama flörttte erkeğin hani jest yapmasını bekliyoruz ya ondan dedim çünkü öküz gibi cinsellik teklifi yapmayı biliyorlar ilk günden.
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda böyle bir ekonomi de teklif etmemesi çok normal. Yurtdisinda hiç öyle ben seninkini de ödeyim demiyorlar
+1 yılEğer ilk buluşmaysa tabikide alman usulü olmalı, kimse senin yediğini ödemek zorunda değil. Eğer gerçekten ciddiyse yinede ödemesi gerekmez ama hediye falan diyorsan o bencede bi odunluk yani bir hediye en azından küçük bir şey tatlı olur ( ama yine o da gerekli değil bence )
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bakalım güzel vakit geçirdiysem görüşürüm ama genel cimri ve öküzse hani zaten soğuyorum. Hani erkeğin hediye hesap iltifat vs biraz verici olması kazım.
- +1 yıl
Hep karşılaştıysan böyleleriyle belli bir süre sonra bayar haklısını.
+1 yılSadece kas yapmakla centilmen olunmuyor kız haklı en azından yalandan ben öderim diyebilirlerdi.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de öyle. Bakalım biri mesela hep ödedi öpüştük yakınlaştık bugün de buluşacağız dedim ben şarap alırım yok ben alırım dedi. Böyle olmalı yani. Yani ben zaten teklif ederim ama o hayır diye ödemeli yani erkek olarak. Bana ödetmeye çalışan kendi ucuza kaçan erkekten soğuyorum.
çoluk çocukla takılıyorsunuz kızlar o yüzden böyle oluyor. artık kızlar erkeklere ısmarlıyor devir değişti. deist ateist kızlarımız rahat mam ucuz bedava artık. ulaşmak zor değil hemde hiç değil. böyle olunca niye hesap ödesin niye jest yapsın. verirsen iyi der vermezsen verene gider.
19 Yorumla- +1 yıl
Pardon da sen niye inançlara salliyosun? Ben dinsizim ve bütün inançlar özellikle muslumanlar ağlıyorlar benim için. Benimle yürümek için evlenmek için ülkenin her yerinden geberdiler hep. Hiç öyle dinsizlere sallama. Kendini bilen ve ezdirmeyen kadınlara herkes koqek oluyor. Ha sen sürekli e s k o rtlar ile birlikte olduysan o senin sorunun. İçinde varsa musluman olarak bir suru f a h i s e geziyor sokakta. 🤣🤣
- +1 yıl
@mayisgly iyi işte bende onu diyorum ayn şeyi söylüyoruz. ateist deist seküler kızlar çoğaldı ve özügürce takılıp yatabiliyorsun. böyle olunca mamcık ucuzladı kolay yani niye kıza para harcasınki? biz erki kafayız kadına para ödetmeyiz ama yeniler çatır çatır yer kızın parasını hemde hiç umrunda olmaz.
- +1 yıl
Ben de sana dinsizim ve millet para dökmek için yalvarıyor diyorum. Hatta musluman olanlar evlenmek için yalvar yakar. Ben hayatım boyunca bana hesap ödetmeye kalkan birini görmedim. Para ödemek isterim kavga çıkar. Kimse bana para odetmez. Akrabaları ile tanistirmaya çalışanlar hatta beni ve ailemden kadin erkek gelin damat almak isteyenler dinsiz olduğumuzu bile bile ister bizi. Ailece koqek herkes. 🤣🤣 Ha bir de dinsizler herkes ile birlikte olmaz. Genelde musluman olanlar herkesle birlikte olur. Yazık onlar sayesinde e s k ort larin piyasası düşüyor 😂😂
- +1 yıl
@mayisgly onların müslüman olma şansı yok çünkü müslüman sadece müslüman veya hristiyan yahudi bir kadınla evlenebilir dinsiz kadınla evelenmez ki haramdır yasaktır zina sayılır :D sen söz adı müslüman ama gerçekten müşrik tiplerle tanışmışsın gereçk bir müslüamn bunu yapamaz.
- +1 yıl
Hahahahah sen daha kendi dinini bilmiyosun 😃😃 islamda sadece kadınlar başka dinden biriyle evlenemez. Ama erkekler başka dinden kadınla evlenebilir. Bu yasak islamda sadece musluman olan kadına var. Hem zaten konu bu da değil. Sen dinsizlere laf attın ben ona cevap verdim. Dinsizler kadar sevdiğine sadık ve namuslu başka kimse bulamazsın. Hem kadin Hem de erkek için bu dediğim. Genelde musluman kızlar ve musluman oğlanlar önüne gelenle yatı yor. Çünkü ahlak y ok. 😃😃
- +1 yıl
@mayisgly ulan cahil ben 4 mezhebe göre sana fetva yazarım kuran kütübi sitte ezbere bilirim. git doğru öğren interneti karıştır gör. islamda müslüman kadın sadece müslümanla evlenebilir. müslüamn erkekte sadece müslüman yahudi ya da hristiyan kadınla evlenebilir. müşrikle atesitle deistle dinsizle evlenemez. senin müslüman erkeğin fıkıhta evlenme şansı yok. git öğren sonra gel konuş şaşkın...
- +1 yıl
Ooooo delirdin 😃😃 fıkıh ilmihal ile büyümüş insanım. Sen beni galiba hiç din bilmiyo sandın c a hil 😃😃 bir halt bildiğin yok. Internetten bir şey öğrenecek değilim. Kendi kutuphanemde zaten çok fazla din kitabı da var. Ben internete göre değil okuduğum kitaplara göre konuşuyorum. Senik cehaletin zaten dinsizlere laf atmandan belli. Önüne gelenle y ata n musluman kızlar varken ahlaksı zlik ve namus suzluk dinsizlere kalmaz Sen rahat ol 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@mayisgly kuş beyinli git diyanete sor o zaman. hem bilmiyorsun hemde bıdı bıdı ediyorsun. git diyanete sor öğren ap tal...
kurul.diyanet.gov.tr/.../musluman-erkek-gayrimuslim-bir-kadinla-evlenebilir-mi-
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBu yaşa geldim sadece bir kez ilk buluşmada çiçek aldı biri. Ufak bir buket, maksimum değeri 100 tl dir yani. Hesap ödemeye gelince de benim karşıma hep ben öderim diyenler çıkıyor rahatsız oluyorum şahsen
10 Yorumla Ben aynı gün içinde 3 erkek ile buluşmana şaşırdım. Sen hesap konusunda şaşırıyorsun
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu hesap ödeme olayları çok az ülkede var. bizimki gibi kadınların mükemmel önemli aman el üstünde tutalım şımartalım modunda olduğu ülkelerde alışmış kadınlar hesabı erkek öder olayına. 20 ya yakın ülke gezdim 2-3 tanesinde var bu olay. artık yavaş yavaş insanlar ayılıyor. belki bir daha görüşmeyeceği ya da sabit bir ilişkiye başlamadığı birine neden parasını harcasın?
00 Yorumla Adamın cebine bakan kadın tipi karşımızda, sen necisin çalışıyorsun ya da değil varsa cebinde öde sanki bir şey eksilecekmiş gibi hayıflanıyorsun.
3 kişi ilede buluşup hangisi bana para yağdıracak diye seçerim demişsin, bu nasıl genişlik.30 YorumlaÜç erkek aynı masada üçü de seni beğendiği için mi görüşmeye gelmiş. Çok tuhaf.
Diğer konu ise niye başka bir erkeğin hesap ödemesini bekliyorsun ki kendi parasını herkes ödesin adam seni doyurmak zorunda değil yani16 Yorumla
Soran+1 yılNe aynı masası ya kahve içtik tanıştık ayrı ayrı işte evet beğeniyorlar beni tanışmak istediler.
Soran+1 yılDoyurmakla ne alaka mal. Erkek jest olarak kadına hediye alır hesap öder.
Soran+1 yılYetmiyor aynen yeten olursa tekiyle olurum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kafan çalışmıyor, büyük ihtimalle çirkinsin, eğer gerçekten seni beğenseler çayı, kahveyi hesaplamazlardı, beleşe s. kmek için seni iltifat ediyorlar, mesela benim sevgilim ukraynalı taş gibi, yazın geldiğinde 2 haftada 1000$ harcadım, feda olsun ama senin gibi leş kadına çayda ısmarlamam o adamlar gibi 😂
111 Yorumla- +1 yıl
ne canım aq.
- +1 yıl
@Asya951 bunun burçla ilgisi yok. Yorum yapan kişi doğru diyor. Bunun güzellik ile ilgisi var. Bir erkek s. e. KS olsa da olmasa da kadın çok güzel ise o hesabı öder. Bu ülkede bütün şehirlerde bu bir gerçek. Ha ödemeyen çıktıysa emin olun erkek kadını beğenmedi demektir. Yani ortada cin sel lik olmasa bile erkek güzel kadının hesabını öder.
- +1 yıl
Bir kahve için bence de değmez. Ben tek başıma ortamda ilgi çekmeyi daha çok seviyorum. Bir mekana girince kraliçe edasıyla yürüyorum. Bu bir erkekle bulusmaktan daha keyif veriyor. Ya da kafa dengi kız arkadaş olcak. İki kaçık gez toz eglen dedikodu yap alışveriş yap. Erkek muhabbeti sarmıyor beni ya.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah bir günde 3 erkekle buluşup hepsinin maddiyatına mı baktın yaa sen adamların karakterine bakacağına cüzdanına bakıyorsan senden bir cacık olmaz o çocuklar hesap ödememekde haklı iyide yapmış helal olsun diyorum az bile size müstehak.
20 Yorumla Kanka erkeğin her zaman senden bi tık önde olması lazım bu tarz konularda ve yazilanlari cok sacma buldum para kazan gururlu ol falan ne alaka para kazaniyoruz zaten ama erkegin gözünün bizim paramizda olmasi rezillikkkkk evet erkek odeyecek cimri erkek uzakta dursun kadini para mutlu eder kimsee kusura bakmasin
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya benim param var zaten ama erkek benle flört etmek ilişki istiyorsa bir zahmet para harcayacak yani ne o öyle asker arkadaşı gibi her şeyi alman hesabı ödeyerek ilişki mi olur ya. Kadına değerli özel hissettirmesi lazım erkeğin.
Soran+1 yılZaten ben tamamen erkek ödesin demem ama erkek 2-3 kadın 1 ödemeli bence.
+1 yılArtık erkekler de emek harcamak istemiyor. Ben buluştuğumda hesap ödüyorlar da öyle büyük hesaplar değil yani. Erkekler de para yedirmeyeyim kafasında artık
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen hiç emek harcamak istemiyorlar cidden hani direkt böyle bedava ucuza seks yapan kız arıyorlar. Geçen de biriyle buluştum mesela zorla bi hesap ödedi o da az yani sonra ikinci buluşmada alman hesabı yaptı ama böyle çok isteksiz şey ben de dedim ben devam etmek istemiyorum hoşlanmadım. Ya niye görüşelim ben hoşlandım filan dedi takmadım. Yani kadına jest yapmadan nasıl ilişki olabilir ki.
Soran+1 yılCidden paraları azalacak siye ödleri kopuyor.
Soran+1 yılYa keyifli vakit geçiriyorsam çok takılmıyorum hani illa ilk buluşma ödemedi diye bitirmiyorum ama hep sıkıcı hem cimriyse bitiriyorum.
- +1 yıl
Ya cinsellikle de alakasi yok abi para harcadi diye illa cinsellik mi olcak? Satilik miyiz a*q? Hesap odedi diye cinsellik mi olur? Cinsellik oyle hemen olmaz bi guven kazanmak lazim vakit gecirmek lazim ne biliyim birlikte bi seyler olmali. Sirf cinselse gitsinler escorta yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede feminen maskulen dengesini korumak icin erkek disarida hesap odemeli, ara sira cicekler almali, yardim ihtiyaci oldugunda orada olmali (bavul tasimak, bi yeri tamir etmek vs gibi). Kadinda evde ara sira onun icin yemek hazirlayarak, hediye olarak mesela sevdigi futbol takiminin macina bilet alarak, o hastalandiginda corba yaparak falan compansate etmeli. Disarda hesap paylasilinca bu denge bozuluyor iste, bende kendimi hic feminen hissetmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmem ama ilk buluşmada herzaman erkek ödemeli.
Diğer buluşmalardada sen ödersin ama ilk herzaman erkeğe aittir.11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de öyle olmalı sonuçta onlar teklif ediyor hoşlanıyor ama neyse hemen elemedim mesela dün ikinci buluştum çoğunluğu o ödedi.
+1 yılAynı gün üç kişiyle görüşmüşsün adamlar da üç kişiyle görüşse hepsinin hesabını mı ödeyecek? Biraz kişiye özel davranırsan sana da öyle davranırlar beleşci
21 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım zaten özel olması için bir şeyler yapmak gerekir.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk buluşmada muhakkak hesabi erkek ödemeli 🤔
13 Yorumla
Soran+1 yılDün 3 kişiyle buluştum 1 i ödedi sadece.
Soran+1 yılİşte bence de yani mantıken. Ama işte ikisi cimri çıktı. Diğeri garantilemek için öyle yaptı aynen.
+1 yılBence erkeklerin cimri olmasından daha büyük bir problem var şu an, 1 günde 3 adamla buluşmak ne lan kendinize de mi saygınız yok midesiz gevşekler milletin parasını yemek için mi buluşuyorsun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaa kıyamam, günde 3 erkek buluşan zavallımın dert ettiği şeylere bak, tük. Sen hesabı erkeğin ödemesini, çiçek ve hediye almayı bekleyeceksen de sen de adam akıllı durup günde 3 erkekle buluşacağına tek erkekle buluşup ona yatırım yapacaksın
31 Yorumla- +1 yıl
Bak yorumlarda Atm gibi kullanılmak isteyen...
erkekler var onlardan da günde 3 tane buluşma ayarla
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılÜç erkekle aynı güne randevu vermek ne işe alım görüşmesi mi bu :) Beklenti içine girme ödemek isteyen öder sen cömert arıyorsun sana para harcatmayacak
20 Yorumla Bence Hasan'ı ödememekten daha büyük sorun var bir günde 3 erkekle buluşmak kendine yakistirdiysan bişi diyemem ve ödemek zorunda değiller ayrıca umarım onlarada öyle bir imaj vermemissindir b usenin kaliteni düşürür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHem cimrilik hem de sahte adamlık ve bi b. k olmaz bunlardan. Sana tavsiyem uzak dur bu tiplerden ve en de de amma mide vrmış. Aynı an da aynı gün de 3 erkekle de görüşmek, ne kada ve ne karakter ama. Sen de bura dan kaybettin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGerektiği kadar güzel olmadığındandır ahahahhahahahajajajajajajadöö
38 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmasam bite o kadar eriyip bitip sarkıyorlar o zaman.
- +1 yıl
- +1 yıl
amn dicektim
- +1 yıl
Gerçek bir güzelin önüne milyonları saçarlar sakın bunu unutma… Hatta kendileri de siz çöker. Sırf o kadını elde edebilmek için her türlü atraksiyonu yapar pislik erkekler. Sadece güzellik değil enerjin, auran ve onları çekme gücün varsa her şey gelir sana.
- +1 yıl
*diz
Soran+1 yılVar zaten çok çekiciyim güzelim auram da var ama öyle yağdıran erkek yok bana. Zaten ben hep erkek ödesin de istemem öyle bi derdim yok ama bi şeyler yapmasını beklerim güzelim çünkü. Güzel olmasam zaten beklemem.
- +1 yıl
tamam dünya güzeli sensin herkes sana aşık
- +1 yıl
Kes be üf.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣 3 az olmuş ya en az bi 10 kişi ayarla seçenek çoğalsın. Tövbe est
10 Yorumla
+1 yılBen 3 senede 1 kizla gorusuyorum ortalamaya vurursan , kiza bak... 😀🙄
10 YorumlaHesabı ödememesi sorun,3 erkeği kullanmak sorun değil 👏
450 Yorumla- +1 yıl
Bana yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
Ya birinden hoslaniyorum istemiyorum dedi evlilik dusunmuyorum dedi ama bende hoslaniyorum ben zuccaciyede oda toptanci mal almaya geliyor arkadaş gibi konuşalım ne olur biter zaman dedi istediğinde yaz diyor buluşalım cay kahve içelim diyor ama ben sevgili olmak istiyorum napmam gerek?
- +1 yıl
Peki neden buluşalım cay kahve içelim diyor?
- +1 yıl
ya da yaz diyor
- +1 yıl
İste en erkeksindimi bu arada ismin yokta?
- +1 yıl
Bide 2 gün önce arkaya donup donup bana bakiyodu bugün öylesine baktı 3 4 senedir hayatıma kimseyi almiyorum dedi hic kimseyi istemiyorum dedi
- +1 yıl
Ben isteseydim seni kandiridim dedi ama yapmadım dedi duygularinlada oynardim dedi ama yapmadım
- +1 yıl
İstemiyorum dedi evlilik düşünmüyorum dedi ama arkadaş gibi konuşalım şu an istemiyorum. Dedi buluşalım. Ara sıra dedi
- +1 yıl
1 hafta önce buluştuk onunla
- +1 yıl
Bide ben Azetbaycanliyim oda samsunlu bana dedimki ben olsam kendi ülkemde yaşarım sende geri dön bence dedi senin yerinde olsam sana tavsiyem isi bırak dedi saati çok ya 12 saat çalışıyorum evde bilgisayardan is yaparsın dedi bana arabayla beni eve bırakırken dedi
- +1 yıl
İstemeyen birisi neden takılmak ister ki
- +1 yıl
Onu pişman ettirmenin yolu var mı?
- +1 yıl
Bana dedi ki sen bu kafayla gidersen seni çok kandirirlar dedi
- +1 yıl
Kendi ülkene geri don bence dedi bende niyetim yok dedim
- +1 yıl
Gebze
- +1 yıl
Beni niye yedekte tutuyor onun pişman olmasını istiyorum.
- +1 yıl
Zaten istemiyorum diyorum bazen ama onu görünce kotu oluyorum siz erkekler hiç mi pişman olmasıniz ya?
- +1 yıl
Acaba beni güzel bulmuyomu
- +1 yıl
Onun pişman olmasini istiyorum sadece
- +1 yıl
var mı bunun bir yolu?
- +1 yıl
Nasıl yapcam gelip gidiyor bide isi bırak falan dedi ya bende iste birakicaktim yapamadim dedim oda sebebi neydi dedi bende iste senin için isi birakmadim dedim sırf seni görmek için
- +1 yıl
Sen geliyosun diye gidemedim dedim ona yalan yok dedim
- +1 yıl
Öyle söylemekle yanlismi yaptım acaba?
- +1 yıl
Yalanı sevmiyorum o yüzden herşeyi apaçık belirttim ona başından beri ilk gün ondan hoşlandığımi söyledim dikkatimi Çektin dedim keske hep toptancı olarak kalsaydı benim için ama yapmadım bide biz konuşmadığımiz zaman is yerindeki kız seninle ilgili çok tatlısın falan dedi bende inandım megerse yalanmış çocuk öyle bi şey demedim dedi bana sonra bulsumayi teklif etti bulusamadik 2 kız araya girip yalanlar soylediler 2 ay konusamadik megerse çocuğa benimle ilgili neler neler söylediler beni kotuleyip ondan uzak tuttular ama sonra herşeyin yalan olduğunu gördum is yerindeki 2 kız ortalığı karıştırdı 1 i isten ayrıldı ama kurtuldum
- +1 yıl
Bence uzak dur. Ortada yalan dolan olsa bile gerçekten ilgi duyan kişi buna ihtimal bırakmaz. Seninle baş başa buluşup her şeyi konuşurdu. Bunlar hep bahane. Kendine başkasını bul. Çalışan biri için zor değil diye düşünüyorum. Kendine odaklan. Bırak o salağı. Dünyanın en yakışıklısı olsa bile boş ver.
- +1 yıl
Yani orası da doğru en iyisi bos vermem
- +1 yıl
Ama iste insan üzülüyor bakma yine ama umursamak istemiyorum bide kendi ülkene geri don bence demesi hic beklemezdim ondan
- +1 yıl
Yani kirildim biraz acikcasi neden soylemistirki anlamadım?
- +1 yıl
Benden niye uzak olmak istiyorki? ben isimi yapıp gidiyorum
- +1 yıl
Bende istemiyorum naparsa yapsın ama gece ruyamda gördüm onu ((çok düşündüm heralde
- +1 yıl
Su yüzden ülkene geri don dedi bence bu ülke farklı ya insanları kandırır diye söylemiştir öyle dusundum
- +1 yıl
Bide ayni is yerinde oldugumuz için patron falan duysun istemiyor is arakadasima başka yerde olsaydım olurdu demiş ama burada olmaz demis
- +1 yıl
Buluştuğu muz da aslında senle olurdu da dedi sonra uzulmek kotu olmak var dedi anlamadim
+1 yılBelki onlar da 3 kişiyle buluşacak o gün. 3 kişinin de hesabını ödese ohoooo
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte özel hissettirmeli ki hoşlanayım.
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bende hesabı erkeğin ödemesini doğru buluyorum ama ödemeyen kimseyi de yargılamam. Bir kahve parasını vermedi diye bu kadar şey söylemen doğru değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten sohbetinden hoşlandıklarına görüşürüm olay sadece hesap değil ama o da bir kriter yani sırf sohbeti hoş diye asla bana bir şey almayan bir erkekle sevgili olmam yani.
Sorun surda aynı gün 3 erkekle bulusman çok yanlış yani hangisi iyi çıkar diyemi baktın inanmıyorum buna
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kahve içtik ne var ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen biraz cimrisin galiba, kendi yediğini ödemek anormal geliyor..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin için para harcanmasını isteyen bir kadınsın? Sorun onlarda değil ki? Sorun sende? Azıcık yetişkin bir insan gibi düşün. Etkilendiğin şey kendi boğazın için para harcanması? Sen metalik insanı değil de nesin?
10 YorumlaSenin nasıl bir karaktere ait olduğunu sezmişlerdir. Günde 3 erkekle buluşmak nedir hobi olarak mı yapıyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Neden bu duruma dikkat ediyorsun? Hesabı erkek öder diye bir kural yok. Bence davranışlarına odaklanmalısın. Bu daha önemlidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Kimse kimsenin hesabini ödemek zorunda değil kaldı ki sen ayakları üzerinde duran biri isen kimseye muhtaç değilsindir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir güne 3 erkegi nasıl sıgdırdın ne yedin ne ictin de 3 erkekle bir diyalog ıcıne girdin bu nasıl bir seriye bağlamaktır
10 Yorumla Ben de ödemezdim ilgi açlığı flört birisin karşılıklı olarak isteğinizi aldıktan sonra gidersiniz iki taraf da hesaba odaklanman beni şaşırttı
10 Yorumla
+1 yılerkekler iltifat etme konusunda becereksizdir öyle olanlar varsa yalancının tiyatrocunun tekidir baştan ele onları
13 Yorumla- +1 yıl
baştan bunu yapanların hepsi öyle zaten
Kendini cinsel süs bitkisi olarak mı görüyorsun? Siz kadınlar paraya önem verdiğiniz an erkekten maddi bekletiye düştüğünüz an 3-0 geridesiniz zaten. Güçlü kadınlar ne demek istediğimi anladı bile onlara lafım yok
43 Yorumla- +1 yıl
Kralsın ağa işte bu
- +1 yıl
Bunlar Türk bile olamaz ezik bunlar çalışıp Allah'imdan baskasina minnet etmemek en güzel en kral şey Elhamdülillah
Burada kendinde suçu ara herkese dönme çevreni değiştir şahsen benim gibi elegant insanlar da var ama sen gibiler bura dahil tanışmak istemiyor sonra da böyle sorunlar çıkıyor ve bu döngü devam eder böyle değişmezsen
#M
Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen niye hesabı başkasının ödemesini istiyorsun pardon
S@çmalığa bak bu devirde kimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil bence ve de ödemiyorsa onlarda arayacağına kendinde ara belki hesabı ödemeye değer biri yoktur karşısında erkeklere laf atıp duruyorsunuz ama kimse yoğurdum ekşi mi diye bakmıyor nedense20 Yorumla
+1 yılşaka mısın sen? iyi ki ödememişler. milleti kullanmak istiyor bir de.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖdemek zorunda mı senin hayvan gibi tıkındıklarının parasını? Muhtaç mısın? Sen öde onlarınkini. Cimri misin, niye ödemiyorsun erkek arkadaşlarının hesabını?
20 Yorumlaİlk buluşma için normal ama sürekli sen ödüyorsan garip birde fazla sipariş vermemeye dikkat et 🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben onların yerinde olsam tuvalete gidiyorum deyip hesabı sana kitlerdim sen aklınca para yiyorsun karın doyuruyorsun çakal 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler neden sizin hesabınızi ödesin mecburiyeti yok ki tamam erkek öder olabilir ama ödemeyince kalkıp laf etmek çok mantıksız sanki altin kaplı
00 Yorumla Erkekler hesap ödemek zorunda değil ki çağıran ödesin
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar çağırdı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 erkekle bi günde nasıl görüşür bi insan yaa
En iyisi hepsiyle aynı anda görüş hesabı da Alman usulü yaparsın 😅00 Yorumla
+1 yılRaconu sen kesseydin, hesaplar benden deseydin. Kalkarkende dordunce bulusmama beni bırakır mısın deseydin? Güzel olmaz mıydı?
00 YorumlaAçıkçası bu çok garip geldi. Bu ülkede hesap ödemeyen erkek var mı gerçekten? Zorla ödüyorlar diye biliyorum. Artık o eskide mi kaldı?
04 Yorumla- +1 yıl
Ben özürü saygısızlık yapan kişiden beklerim. Ne zaman namus ve ahlak ile laf söylemek isteyen olsa hemen dinsizlere sataşıyorlar. Kaç tane dinsiz tanıyorlar da konuşuyorlar anlamıyorum. İşin onlar açısından komik tarafı, dinsizler bu gibi tipleri c ah i l diye kendi arkadaş ortamına almaz. Belki de kuy ruk acıları bu yüzden. 😊 destek için teşekkür ederim
+1 yılaynı günde 3 erkekle buluşman ne kadar doğru? İnsanları eleştireceğine önce dönüp kendine bakmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nereden buluyorsun böylelerini. Adana ya gel hesap hayatta odemezsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnkara’da İzmir ve İstanbul’da ödetiyorlar ya zorla bir tane ödüyorlar gibi yani.
- +1 yıl
Adana da sen ödeyecek olsan hakaret kabul ederiz.
Soran+1 yılAdanalı arkadaşım vardı hep ödemek istiyordu da arkadaştık ödetmiyordum.
- +1 yıl
Bak doğru söylüyorum.
Ay kız bune bir günde 3 nü nasıl ayarladın
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte süperim cazibe
- +1 yıl
aynen amn
- Devamını Gör (139)
Devamını Gör(184)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dün 3 erkekle buluştum, sadece biri hesabı ödedi. Niye hep cimri erkek buluyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler