Nasıl oluyor bu olay?

Arkadaşlar ben bi okula atandım geçen sene öğretmen olarak ve sonra bir kaç tanışma olayım oldu birileriyle hepsinde de kime şans versem benden başka kızlara da yürüdüklerini gördüm bitirdim. Ama merak ettiğim şey şu bi arkadaş var lise mezunu oda biz gibi boş derslere giriyor ücretli öğretmen olarak. Geçen sene muhabbet ederken ablasından felan bahsetti sonra iş sevgililik olayına geldi ve dedi eniştem tanıştırdı biriyle bakalım dedi. Bende merak ettim nerede erkek arkadaşın felan dedim daha görev yeri belli değil dedi. Ne iş yapıyor ki dedim Hakim dedi. Ben tabi şaşırdım kaldım. Çok iyi bir kız Allah Mesut etsin ama kız adamla görüştüğünden 1 ay sonra çeyizlere başladı ve bu kasımda nişanlanıyorlar kii herkese anlatıyordu kız. Ben şunu merak ediyorum bende en az onun kadar iyi bi kızım ben birisiyle tanışmayı geç sevgilim diye söylesem bile büyük bir darbe alıyorum hevesim kursağımda kalıyor kız 1 ay sonra çeyize başlattı her gün okulda çocuğun muhabbetini yaptı ona bir şey olmadı. Ve kız lise mezunu olduğu halde hakim birine denk geldi. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ben gerçekten diğer insanlar gibi mutlu olmak istiyorum hep bir erkek tarafından darbe yemekten sıkıldım

Nasıl oluyor bu olay?