3 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti. Onun ilgisizliği benim de hırçınlığım yüzünden..
Benim hatalarım daha fazla.. Zamanında Aşırı alkol almam, ondan uzaklaşıp yazmayışım aramayışım , onu ihmal etmem.. yeri geldiğinde durduk yere bağırıp çağırıp terslemem. Kötü davranmam vs.. onunda bana hakaretleri ya da hatası oldu tabi..
3 aydır deli gibi peşinden koşuyorum. Köpek gibi pişman oldum. Arayı düzeltmeye çalıştım hep. Onu hiç aldatmadım. Sadece köpek gibi sevdim.
Onun dediği sen düzelmeden gelmicem. Seni seviyorum aşığım ama güvenim yok. Zamana bırakalım senin duzeldigine emin olmam lazım gibi Hep bunları tekrarladı arada sırada konuşsak da tekrar birleşemiyoruz. Ben yazmasam hiç yazmıyor aramıyor. Haftada bir arayıp yazıyorum ama hep aynı döngüde ilerliyor. İstemiyorum diyip kestirip atmıyor ama tekrar sevgili de olmuyor.
Peşinden koşmaktan çabalamaktan çok yoruldum. Yazmasam tamamen bitecek hiç konuşmayacak gibiyiz. Yaptıklarım yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Hiç eskiler aklımdan çıkmıyor.
Kendi kabuğuma çekilip önüme mi bakmaliyim yoksa hala peşinden gitmeye devam mı?
Kendimi durduramıyorum aramayinca içimde kalıyor arayınca ilerleyemiyoruz. Bir süre peşini bırakmaya kalksam sevgili yapar diye de korkuyorum ne yapmalıyım?
Ergen değilim 23 yaşındayım lütfen yardımcı olun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer