Kedisi kadar bile ilgi göstermiyordu bana ona meleğim dedi kapat kedimle saklanbaç oynacaz dedi profilinde boy boy fotolarını koydu kapak resmi yaptı benim tek kare fotumu paylaşmadı 7 yıllık sevgilim 2 aylık arkadaşından aldığa kediye daha çok değer veriyor 6 aydır görüşmüyoruz ben telefona bağımlı olmaktan çok sıkıldım yol çekmemek im gelmiyor borcu yok arabası var tatili var gelmiyor ama bir iki gün için değmez nerede kalacam ben diyor sizin evde de kalmıyorum ailenle tanışmadım diyor ben de ayrıldım ailem evleneceğimizi sanıyor ama ben gerçekten soğudum bu durumlardan haklı olduğu yerler var mı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi dayanmış bu zamana kadar, salla gitsin. Uzak ilişki önermiyorum kimseye.
İyi dayanmışsın*
İyi dayanamamaşım çok kez ayrıldık söz verdi düzelicem dedi geri barıştık ama bu sondu çok yıprandım böyle daha mutluyum ama giden yıllar geri gelmiyor maalesef
Evlenip pişman olan çok insan var. Sen çok şükür evli değilsin, çocuğun yok, başına bela olacak bir durum yok. Tamamiyle özgürsün ve yeni bir sayfa açmaya hazırsın. Sana değer vermeyen bir insana karşı tüm duygularını sıfırlayacağını ümit ediyorum. Kim bilir aldatıyordu hep seni, artık hiç umurunda değildin. Yaşın da gençmiş yine, artık önümüze bakacağız bundan sonra.
Yorumun için teşekkürler sizin de mi yeni bitti ilişkiniz
Benim hiç ilişkim olmadı. Konuştuğum biri olmuştu ama inanç farklılığından ileriye gitmemişti.
Çok fazla kriter var değil mi 😊
Çok fazla kriterim yok aslında. Genel olarak iyi anlaşabileceğim biri yeterli benim için.
İşte anlaşmak için bazı dinamikler var onların tutması benim için zor olmaya başladı
Dinamikler dediğin tam ne oluyor bilmiyorum ama ben de bir insanla zor anlaşırım, uyum sağlarım. Samimi, içten gelmesi lazım ilk başta. Sonra dost olabilmek önemli. İyi niyetli, su gibi berrak bir insan olmalı.
Aldatılmayı hakediyor
Terk edilmeyi hak ediyor
Sevgilin aslan burcu olabilir mi
*Eski sevgilim terazi
Hmmm sinirli fevri laftan anlamayabilir sever fakat kendi keyfine göre yaşar istediği gibi yaşar narsist gibi olur. Ona kaybettirme korkusu yaşatmalısın ki sana daha ilgili olsun bu sadece terazi erkeklerinde geçerlidir.
Ayrıldım ben ya
O zaman bir anlamı yok eskiyi konuşmanın. Yeni bir sayfa aç yazmaya basla :)
Haksız olabilir miyim diye soruyorum çok yeni olay da sen de kaybetme korkusu yaşasın diyorsun ya ayrılmaktan iyi kaybetmek mi olur
Yani evet doğru bitmişlikte kaybetmiştiktir haksız olabileceğini düşünmüyorum çünkü sevgi kelimesini sana hissettirmemiş gelişigüzel davranmış. Dikkat etmemiş yani sana. Haklısın. Takma kafana. Koç burcu olabilir misin peki sen
Koç burcuyum evet
Geçmişini her ne kadar unutamasan da, istemediğini alamadığını ve haksızlığa uğradığını düşünsen de elbette ki ayrılıkta boşanmakta ölmekte hayatın bir parçası bunu herkes yaşıyor sadece sen değil. Kim istemez ki insan istediği kriterde kendi kafa dengiyle mutlu olup gitmeyi. O yüzden diyoruz ya Hayırlısı olsun diye. Buda hayırlısıdır. En azından hayalini kurmana gerek kalmadı. Çünkü ne hayal ne heves bıraktı.
Koç burcu olduğumu nasıl bildin
İnsanlar hakkında bilgilerim var diyelim.
Burçlara inanmıyorum da ben o yüzden tahminin ilgimi çekti
Sinirli fevri öfkeli olmandan tut bazen erkeklerden veya genel olarak insanlardan çok nefret ediyor olmanı da söyleyebilirim.
Evet, bu doğru ama nefret etmem için çok sebep verdiler 😊
Bu sebeplerden biri istediğin kriterleri karşılayamayan insanlar. Maddi olarakta etkisi var. Seni sevenin ciddi düşünüp maddi olarakta iyi olup senle ilgilenmesi gerek. Çok fazla ilgiden de sıkılan birisin. Birilerinin peşinden koşmakla da geçmiştir bazı vakitlerin. Acaba bana yazar mı geri döner mi ne düşünür diye geçmişini sorgulamaların. O bitmek bilmeyen fevri ve inatların ve kendini övmelerin. Koç kadını taşınması zordur.
Dediklerin maddi mesele harici doğru maddi olarak durumu iyiydi zaten ama ben gibi değildi parayı bulunca bu hale geldi önce böyle değildi çok düşünceli nahifti ben parayı sevgim için harcarım yoksa bölüşürüm ben gittim hep para biriktirip yanına ailemle yaşamaya başladım yoksa bir an durmaz Türkiyenin her yerine giderdim ama karşı taraf gelmiyor mesele maddi değil manevi burada
Yükselenin yengeç akrep balık olabilir veya terazi. Umarım kalbine gönlüne göre biri nasip olur. Bu devirde seveni bulmak zor maalesef. Fazla para da insanı çok değişiriyor dilan polat bunun bir örneği.
Yükselenimi bilmiyorum bakıp yazacağım 😀
İkizler burcuymuş benim yükselenim anneme sordum doğum saatini 😀
Hmmm terazi ikizler kova hava burçları. Konuşkan da olursun sen sempatiklik arkadaşlık bunlarda ilgi çekici gelebilir. Etrafındaki kişilere kolayca aşıkta olabilirsin çekici bulabilirsin koç içgüdüselliğinde bir yanın bundan adam olmaz boş ver dese de bir yanın da istiyor olabilir. Gelgitlerin olabilir
Hemen ayrılırım
Vermiyosan göstermez tabi
Ayrılırım...
Sevgiliniz uzakta olsa görmek için gider misimiz yoksa masraf etmiyim mi dersiniz
Giderim tabi ki onun masrafı mi olur , ordaki senin parçan neticede onu mu düşünür insan.
Ama mesela 7.5 saat yol birkaç gün kalaniliyorsun maddi durumun da iyi araban var maaşın iyi tatilin çok gelir misin 7.5 saat kim sürecek arabayı mı dersin aynı iehirdet yaşamıyoruz yorulmak ve masraf yapmamak için gelmiyor
Bu saçma bir sebep yani bu ilişki değil sanki seven gelir bildiğim , yani ben bundan 5 sene önce İstanbul'dan Trabzon KTÜ universitesine sırf onu göreceğim diye gidip gelirdim mesafeler sorun olmaz siz bir gözden geçirin.
Ben ayrılmak istedim çünkü sevgimi aldı götürdü yıllardır süren bu eziyet sizin sonuc olumlu oldu mu ilişkinizde
Hayır biz başka nedenlerle ayrıldık kıskançlık gibi.
Çok zor sanırım tüm dinamiklerimizin uyumlu olduğu birine denk gelmek... İnsanlar tüm bunları yakalayıp nasıl başarıyor anlamış değilim hep biri fedakarlık mi etmeli bilemiyorum
Öyle görünüyor , dediğin gibi biraz şans işi bu