5 yıllık bir ilişki bizimkisi tabi arada ayrılık kavga oldu,2 ay önce babamı kaybettim o zaman kimse yanımda yokken hep sevgilim yanımdaydı bir an olsun ayrılmadı. Birbirimizi çok seviyoruz ve 6 ay öncesinde evlilik konuşuyorduk hatta isteme günü de kesindi fakat her istediğimiz yolunda gitmiyor babamın vefatının üzerinden geçen süre de onun da ailesi artık 3 ay sonra gelelim söz takalım dediler sadece ama annem sevgilime düşman gibi, halini hatrını soruyor annem kızarak cevap veriyor, çoğu zaman insan yerine bile koymuyor sevgilim bu duruma çok kırılıyor. Ne yapmam lazım? Annem bazı konularda ciddi anlamda anlayışsız ve sadece ben merkezci düşünüyor. Benim sevgimi hiçe sayıyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anneni yok sayıyor gibi yapıp bu ilişkiyi yürür seviyorsan ama yorar bu bi tarafta anne bi tarafta eş
İlişkimden ziyade annem beni çok yoruyor asla kabul etmiyor benim birini sevmemi onunla evlenmek istememi yani ablama karşı böyle değildi ama bana karşı çok katı aslında kardeşlerim arasında en katı tavrı bana takınıyor
O zaman annenden uzaklaş biraz biraz hata yapiyor
Beni kendinden uzaklaştırıyor farkında değil 🤦♀️
Benim ilişkime etkileri için değil ama ben de ailemden uzaklaştım bazen doğru olan bu hak ediyorlar
Kesinlikle
Herkes anne olamıyor Baba olamıyor ne yazık
Açıklamanı okumadan yazıyorum " anneler hisseder "
Keşke okusaydın
Peki annenin sevmeme sebebi nedir çocuk değil sonuçta boş yere sevgilini ezmesi
Annem benim kimseyle konuşmamı istemiyor doğal olarak evlenmeme de çok karşı sevgilim benimle evlenmek istiyor diye de ona kızıyor. Annem bana ayrılmak istemiyorum senden diyor ama bu durum nereye kadar böyle gidebilir
Bak şimdi baban vefat etmiş öncelikle başın sağolsun annen de boşluğa düştü çünkü yıllardır yanında olan insanı kaybetti bunu belki sende yaşadın ama annen çok ağırını yaşamıştır ve senden destek alıyordur bir nevi yalnızlığını seninle dolduruyor ona iyi geliyorsun evlenince gideceksin kocan sizinle kalacak hâli yok sen gidersen annen bunalıma girebilir tek başına evlilik olur illa emin ol bir süreden sonra annen senin çoluk çocuğa karışmanı isteyecek Ama şimdilik lütfen nişanlı tarzı takılın evliliği biraz ilerler sevgilinin istemesi normal çünkü bazı istekleri arzuları evlilik hayatı gibi şeylere girmek isteyebilir ama bu durumu lütfen konuş onunla ve annenin yanında ol bir süre çocuğun huyuyla alâkalı değilmiş bak annenin kızgınlığı yani cocukla alâkalı değil sadece seni onun yanından alacağı için kızgın annene biraz süre ver sevgilin yine senin gez toz ama ciddiyseniz sonra sıkıntı yaşama neyse orası seni ilgilendirir evlilik ertelenilir ama dert yalnızlık ertelenmez bunları iyi düşün.
Seni düşündüğü için öyle yapıyor olabilir oturp konuştunuz hiç bu konuda?
Konuştuk sevgilimin bana karşı tek bir kötü davranışı yok ailesinin de aynı şekilde beni çok sevip değer veriyorlar hatta annesi üstüme titriyor diyebilirim ama annemle sevgilimin lafının geçtiği en ufak bir konuşma yapamıyorum tek sorun yaşağımız yerde yerli olmasıymış annem buranın yerlisini sevmiyor ama herkes bir değil diye söylememe rağmen yok diyor
Annelerle sevgililer arasında kalınca sevgili tercih edilir
Araları çok iyi olsa keşke ve ben arada kalmasam
Annen genç mi yağlı mi?
Sanırım seni uzdugu icin düşman olmus
Önceden ayrılma barışma oldu ama geçti gitti beni üzecek bir şey de yapmadı ama bilmiyorum
bu ön yargıyı yıkmak zor olacak ama hani aralarını düzeltmek
Kocisi gitti ya ondan
Önceden de iletişim bakımından biraz kötüydük benim evlenmemi hiç bir şekilde istemiyor anlamış değilim
Annen kova burcu olabilir mi
Evet
Vay vay vay çok şüphecidir sizi bir arada görmek bile istemez sevmediği sempatik bulmadığı hiçkimseye eyvallahı olmaz ama sevgilin ciddi dursun karşısında fazla gülmesin cıvık olmasın fazla da ilgi duymasın kova kadınları psikopat olur
Cidden öyle ya ablamın eşi annemi bir gün aramaz sormaz onu çok sever ama benim sevgilim annemi sorar isteğin var mı falan diye annem onu tersliyor zaten bi beni bir de sevgilime karşı çok ters kafayı yemek üzereyim
Şüpheci davranışlarıyla onun sana zarar verebileceği algısında. İçgüdüsel olarak sana kendi istediği ilişki türünü yaşamanı ister. Genelde bunlar uzun boylu yakışıklı erkek tiplerini beğendikleri için damat adayını bu yüzden de beğenmiyor ve tersliyor olabilir. Bu duruma anlam veremeyen sevgiline bundan bahset tamam mı. Annemin şüpheci huyları var de. Ve en baskıcı anne kova burcudur Allah yardımcınız olsun. Bu kova kadınlarının bazıları çirkef olabiliyorlar.
Niye sevmiyor annen
Bilmiyorum yani geçerli hiç bir sebebi yok aslında defalarca sordum, herkesten nefret ediyorum diyor. Bazen bana bile nefret ettiğini söylüyor babam gittikten sonra oturup adam akıllı konuşabileceğim bir büyük kalmadı resmen anlamıyor anlamakta istemiyor
Babanın vefatından beri mi böyle hep mi böyleydi
Babamın vefatından önce de iletişim olarak sınırlıydık ama vefatından sonra daha da arttı bu durum
5 yil mi
Evet
sen kac yasindasin
22
burdamisin
Evet b
ne yapyiorsun
Boşa
Annemi nasıl boşayabilirim
Nerden anladin anandan bahs ettiğimi
Kocam olmadığına göre kimi boşayacağım 🤦♀️
Aynen üzüldüm adina ablam olsaydin annemizi enistemi iyi yapardik daha doğrusu buna zorlardik ve oda bizim dediğimizi yapardi Allah utandırmasın şimdiden başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Amin çok teşekkür ederim 🤲