Aşk İlişkileri Eşim bunları giymeme izin vermiyor ne mantık bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim tarzım bu o da biliyor , 185 boy var onda benim 168 anca eşit oluyoruz, daha düz ayakkabilar giy dikkat çekme diyor 🙄 Eşim bunları giymeme izin vermiyor ne mantık bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bence karışamaz size hakkı yok yani. o yüzden de giyebilirsiniz 0 0 Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Adam hakli. Zaten bi saatte hazirlanamiyorsun. Bir suru baglama yeri olan o ayakkabilari giyersen adam agac olacak. Yuzune de boyle diyemiyo, :) 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ayakkabı güzel ve dikkat çekici demek ki ayaklarının dikkat çekmesini istemiyor ama çok saçma işte 😀 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bence mantıksız. İstediğin gibi giy. Hiç sorma. Ayakkabı güzelmiş. 0 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Ayakkabı güzelmiş ya beğendim. Nerden aldığını sorabilir miyim? 0 0 Yorumla
Aybukedicik111 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yaşlarınız kaç sen de ona karışır mısın böyle durumlar da? 0 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Eşin şanslı. Ben olsaydım her zaman giymeni isterdim 0 0 Yorumla
barmen454 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl adam haklı bunları gıyınce kalce ayak cok dıkkat cekıo 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl neden seni isteki ve arzulumu gösteriyor ayakkabı 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel değil kızım bune. Sherlock Holmes sekreteri falan mısın😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl aa, onları giymeni isterim ben olsam, gece yatrken bile çıkarmanı istemen 0 0 Yorumla
Seximete31 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Cok hoş ayakkabı. bence sen cok çekici bir kadınsın 0 0 Yorumla
Starseedlight Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel. Kıskanmıştır ama kısıtlamasına izin verme 0 0 Yorumla
Swrestart Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Agzinin tadini bilmiyor 😂😂 etek mi giyiyorsun bunlarla 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gayet de güzel duruyor. Neymiş eşinin derdi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayagimin altindaki ayakkabi ne bileyim ne bok oluyor Yorumla Mr_Potter +1 yıl Sakin ol sakinn:)) belki de sana çok yakıştığı için herkesin gözlerinin ayaklarında olmasını istemiyordur? Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cok güzel görünüyorlar 😥 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Haklı adam bunu giyen esk. dur 0 0 Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. Ayakkabının güzelliği pekiii❤️ 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Güzelmiş ayakkabılar kıskanıyor seni baya 0 0 Yorumla
umutlu01 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. senin kıyafetlerine de karışıyordur eminim eşin 0 0 Yorumla
BarbarosunDünyası Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İnsan bunu kendine niye yapar hiç anlamıyorum 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. boşa gitsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence karışamaz size hakkı yok yani. o yüzden de giyebilirsiniz
Adam hakli. Zaten bi saatte hazirlanamiyorsun. Bir suru baglama yeri olan o ayakkabilari giyersen adam agac olacak. Yuzune de boyle diyemiyo, :)
ayakkabı güzel ve dikkat çekici demek ki ayaklarının dikkat çekmesini istemiyor ama çok saçma işte 😀
Bence mantıksız. İstediğin gibi giy. Hiç sorma. Ayakkabı güzelmiş.
Ayakkabı güzelmiş ya beğendim. Nerden aldığını sorabilir miyim?
Yaşlarınız kaç sen de ona karışır mısın böyle durumlar da?
Eşin şanslı. Ben olsaydım her zaman giymeni isterdim
adam haklı bunları gıyınce kalce ayak cok dıkkat cekıo
neden seni isteki ve arzulumu gösteriyor ayakkabı
Güzel değil kızım bune. Sherlock Holmes sekreteri falan mısın😁
aa, onları giymeni isterim ben olsam, gece yatrken bile çıkarmanı istemen
Bu kadar topuklu giyince popon kabak gibi çıkar ondan diyordur
Cok hoş ayakkabı. bence sen cok çekici bir kadınsın
Çok güzel. Kıskanmıştır ama kısıtlamasına izin verme
Agzinin tadini bilmiyor 😂😂 etek mi giyiyorsun bunlarla
Gayet de güzel duruyor. Neymiş eşinin derdi?
Ayagimin altindaki ayakkabi ne bileyim ne bok oluyor
Sakin ol sakinn:)) belki de sana çok yakıştığı için herkesin gözlerinin ayaklarında olmasını istemiyordur?
Kısıtlayıcıdan olmaz ya.
Cok güzel görünüyorlar 😥
Haklı adam bunu giyen esk. dur
Ayakkabının güzelliği pekiii❤️
Tam bir hotwife topuklusu :D
Güzelmiş ayakkabılar kıskanıyor seni baya
Dikkat çekmeni şstemiyor kuskanç koca olayı
senin kıyafetlerine de karışıyordur eminim eşin
İnsan bunu kendine niye yapar hiç anlamıyorum
neden
Güzel ayakkabıymş
boşa gitsin