Ailem varda yok arkadaşım yok olduysada unutulduk ben onları arkadaş saymam 20 yaşına geldim yakışıklı ve 185+ olmadığım için kız arkadaşımda yok biliyoruz yani kızlar tipe bakmıyoruz demeyin bari neyse hiç sevilmedim ben hocam sevdiysekte sonu hüsranla sonuçlandı. Neyse depresyon hapları kullanıyorum duygularımı kaybettim gibi bişi saçma sapan takıntılarım var bu elimde değil hastalık oldu boyumu çok kısa tipimi çok kötü görmeye başladım. Hayattan zevk almıyorum ve tahminimce çoğu kişi özgüvenli ol kendini geliştir falan diyecek lütfen öyle yorumlar yapmayın ben hiç sevilmedim cidden sevilmedim ve takıntı hastalığı başladı neyse intihar etmek mantıklı mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İntihar etmek hiçbir şey için çözüm değil maalesef. Şunu yap bunu yap diyemem bir şey bilecek olsam bu durumda önce kendime uygulardım. Bende antidepresan kullanıyorum ama bir şekilde gülebilecek şeyler bulmaya çalışıyorum çünkü birilerinden bir şeyler beklersem ben bu hayatta ilerleyemem.
İşte oda bir yetenek ben bardağın dolu tarafından bakamıyorum bardağın tamamına bakıyorum
Çabucak olmuyor ki zaten ben küçüklükten beri büyümeye alıştım ama artık sorun etmiyorum önceden istemediğim şeyleri şimdi isteyerek yapıyorum çünkü alıştım. İntihar edince çok bir şey olmayacak zaten :) kırıcı olsa da gerçek bu insanın annesi babası bile hayata devam ediyor bir şekilde.
Keşke hayata senin gibi bakabilsem ya cidden bence senin ki bi başarı
Ben yıkıldığım zaman kimse olmayınca anladım aptallık yaptığımı. Boşuna üzülüp kendimi sıkmışım diyerek saldım her şeyi. Şimdi beni ne mutlu ediyorsa ona yönlenmeye çalışıyorum evet hala sorunlarım var tamamen bitmedi ilaç seans vs. ama bir şekilde geçiyor gerçekten.
O denediğini bende denedim yalnızlık sendromu çekiyorum bende işe yaramadı ve hiçbir şeyden zevk almıyorum. Keşke mutlu olabilsem azıcık
Zaten “depresyon” dediğimiz şey de böyle bir şey. Önüne dünyaları serseler sen önünde olmayan bir şeyi istersin. Ya da önünde olan şeyler seni tatmin etmez. Yaaa daa önünde olan şeyler sana kötü şeyler çağrıştırır soğutur seni. Depresyonun çözümü kişiye göre değişiyor bu yüzden. Önce kendini sev. Sen sevmezsen kim seni sevecek ki?
Sevdikte ne oldu?
Ya bak işte sorun bu. Kendini seviyorsun mesela üstünden süre geçmeden “Ee ne oldu sevdik de ne oldu?” diyerek beklentiye giriyorsun. Hatayı orada yapıyorsun işte.
Hadi anlatıyım bari normalde anlatmayacaktımda hoşlandığım kız arkadaşımdı 1 yıldır hoşlanıyodum hatta tek arkadaşımdı açıldım iyide anlaşıyoduk benim yüzüme bakılmayacak kadar çirkin ve hiçbir güzel kızın benle sevgili olmayacağımı söyledi hani böylesini beklemezdim kırıldım tabi depresyon sebebim sadece bu değil yanlış anlaşılmasın
Bir tane kendini beğenmiş seni yıkmasın. Sebep sadece bu olmayabilir ama sen kendini dibe gömmüşsün. Yetmemiş elinde bir aletle daha da dibe kazıyorsun. Bu saatten sonra sen kendine yapacağını yapıyorsun.
Zaten tek sebep bu değil sebeplerden biri ben böyle bişi diyeceğini düşünmemiştim bana iyi davranıyodu bide
Bu bir defa değil belki çok kere olacak böyle tipler çok
Bu kız öyle bi tip değildi ben öyle çok tipe bakan biri değilim bana iyi davrsnıyorsa elektrik aldıysam hoşlanıyorum ya
Sen böyle tiplerin sadece güzel olduğunu mu sanıyorsun? Bu tamamen karaktersizlik. Güzel de olurlar çirkin de.
Kızın tipi anneme benzetiyodum bide oda etki etti neden bilmiyorum?
Hayır insanların %90 ı karaktersiz o zaman bakıyorum sosyal medyaya ve gerçek hayata
Bu devir gerçekten bana göre değil
Zaten öyle, sosyal medyada da realde de bir şey bekleyemezsin sen kendin üreteceksin çevreyi herkes sen izin verene kadar yanında kalabiliriz
Kalabilir*
Yok beklemiyorum insanlar çok değişti eskiden gine çok mutlu değildim ama en azından bu kadar karalara bağlamamıştım bune ya herkes kdndini çok aşırı derece düşünüyor
Sende kendini düşüneceksin işte ister bu çok değişti desinler ister kalpsiz
Başını şişirdiysem üzgünüm ben biraz zor biriyim dürüstçe söylüyeyim çoğu insan benden bıkar sohbet ederken umarım sıkmadım seni
Hayır Estağfirullah öyle bir şey olsa yazmadım umarım iyi olursun ve ayrıca son bir şey ekleyeyim. Ben bir şey demeden hemen kendini “Sıkıcı” kalıbına soktun. Yapma bunu.
Çok negatif düşünüyormuşum ben sadece başıma gelenleri anlatıyorum bide ben değişemiyorum öyle bi sıkıntım var
Bide gerçek hayatta mutlu biriymiş gibi davranıyorum ama aslında içim ağlıyor 🥲
Gören pozitif hiçbirşeyi kafaya takmayan biri sanar alakası yok ama
burada gerçekleri yazıyorum negatif diyorlar
Olduğun kişi olmaktan utanma. İstediklerini desinler sanal alem interneti kapattıktan sonra puf:)
Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. Herkes kendine baksın
Valla yakışıklı falan umrudma ddğil sadece sevgiye açım insanlarda çıkarcı işte neyse yalnız kalmaya devam
Herkes öyle emin ol