Hoşlandığın kişi seni aşağılarsa nasıl davranmalısın?

Arkadaşlar hoşlandım birisi vardı ayağına kadar gittim üstüne üstlük mesai saatleri olduğu için 1 saat bekledim parkta ofisine gittim burada kal diyerek 30 dk da o bekleti ve onunla özel bişi konuşmak istedimi söyledim o sırada iş arkadaşı geldi ben özel olduğu için sonra söylerim dedim iş arkadaşı isterseniz ben çıkabilirim dedi oda yok yok bizim gizlimiz saklımız yok diye çıkmasına izin vermedi sonra bana seni hangi rüzgar atı dedi buraya bende bı rüzgar atı işte dedim sonra ozaman nedenini kendime saklim dedim peki dedi telefonum çaldı kalkıyor musun dedi imalı bir şekilde ve göz teması hiç bir şekilde kurmuyor benimle diğer herkesle kolayca kuruyor sizce böyle birine nasıl davranmam gerekiyor büyük ihtimalle bana geri dönüş yapicak nasıl bir tavır olmalı bende ona aynısını yapmak istiyorum bana söz hakkı bile vermedi
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi bi süre önce benim peşimden koşuyordu artık umursamaz ilgisiz davranıyor ayrıca tahmulsuz davranıyor çok sinir bozucu resmen hayvan yerine koyuyor söz hakkı bile vermiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Neden kimse düzgün bir tavsiye vermiyor
Hoşlandığın kişi seni aşağılarsa nasıl davranmalısın?