Güncellemeler
+1 yıl
Erkek olsaydım iktidarsız olabilirdim sevmem heveslik
Bazen yakınlığı arttırsam ya da az daha çabalasam bir şeyler olacakmış gibi geliyor onu hissedince işte bırakıyorum. İlişkilerde önemli olan yol değil hedef ama bunu bilsem de bitiyor daha bir şeylere varmadan. Cnsel şeylerden bahsetmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben %90 açıyorum samimiyet ilerledikçe yüzde yüze çıkartıyorum çünkü istiyorum ki gerçek beni tanısın
O son %10 asıl olay sen var ya mutlu olcaksın illa
Mutlu olacaksın illa derken?
Şu ana kadar %10ları deneyip karşındakiyle tutmadı diye yordum ama cesur olduğun için tutması lazım bir şekilde
Sıkıntı şurada, insanlar artık çok yüzeysel ilişkiler yaşıyor ve ben hiç öyle bir insan değilim böyle bir ilişkiyi kabul edemiyorum etmiyorum. Karşımdaki insana kendimi anlattığımda bir noktada ya o istemiyor dinlemeyi ya da kendini anlatmıyor eşittir ilişki bitti ya da karşımdaki insan benim değer verdiğim şeyleri değer vermiyor bitti o kadar çok fazla bitirecek nokta var ki bu da neticede yalnızlığa bağlanıyor merhabalar efendim hahhaha
Ben hiç bir şey saklamam %100 açık davranırım çünkü sonra izahı çok zor oluyor
Saklamayınca çok konuştum şeysini yaşamıyor musun
Hayır daha sağlıklı bir ilişki için çiftler konuşmalı bence çok az diye bir ölçü olmamalı
Çiftseniz hedefe ulaşmışsın demektir ölçü de tutmuştur çoktan
maalesef ben yalnızım çünkü hanımefendi çekip gitti sebepte bodrumda yaşamak istemiyormuş
Ben de geçen çeşmedeki yazlığı sattım neymiş efendim niye yazlık almışım dağ evi alsaymışım ya hanımdan değerli mi
Ben anlamıyorum olmayan olsa keşke diyor olanda kıymet bilmiyor gönül gezdiriyor anlamak mümkün deyil
%200 anasını satıyım her şeyimi anlatıyorum
Geleceğinizden mi bahsediyorsun evlilik planları falan
Ya yok ben daha çok kendimle ilgili her şeyi anlatıyorum çocukluk ergenlik her şey
Kötü değil de karşındaki seni dinlerken dalıp gider çocukluğuna falan döner konuştuğun kadar konuşması lazım ki dengelenin
Haklısın kral
Bol muhabbetli bir eş sabah namazına al kaldı dua et
Olur olur
En yakınıma bile 50 falan
En yakınım dediğin de güvenmez ki öyle sana
Ya o kadarda değil hani bazı arkadaşlarım var mesela çocuklukran beri aynı sokaktayız babalarımız babanelerimiz falan arkadaş sen düşün onlarla daha fazla onlara anlatmasan bile onlar seni tanıdığı için sende bir şey olduğunu anladlar
Ben genel olarak %50 yakınlara 70 diyeyim hadi
Cok zooor 20-30 anca insan degiller ki mk
Değiller boşa deniyorum
asla yapamam
Neyi
kendimi asla karşı tarafa kolay kolay açamam
Çok düşünen insanlarla konuşmak daha kolay oluyor aslında yalansız dolansız oluyorsunuz en azından başta
%35 40
Gizem kasıyorsun
Hayır Tabikide Sadece Birisinden Emin Oluncaya Dek %100 Ümü Asla Bilmesine Gerek Yok Zaman Geçirdikçe Tanıyabilirsin birisini %100 Sadece
Öyle de... hani cesur olanlar kazanıyordu ben de yanlış hesaplamışım
Ben Cesur Değilim Ben Mantık Ve Uzun Süreli İlişki Severim Öyle Çöp Poşeti Gibi Değiştirmek Neinn
Değiştirmek için ilişkinin olması lazım ghostlayıp bitirmek sayılmaz. Yine yolun doğru da gerçek dünyada yok
İşte O Zaman Uzunca Bir Süre Vakit Geçirmeli Öyle Ayrılık Korkusu Dayayıp Erkeğe Ha gittim Ha gidicem diye bir Baskı Oluşursa O zaman Erkek Te Açmaz kendini Çünkü Kaybetme Korkusu Oluşuyor
Taktik yapıyorlar onu sevgililer birbirine ha gittim ha gidecem bağlama büyüsü tarif ettin ben o levela daha gelemiyorum neyse baharı bekleyeyim en iyisi insanlar daha ılımlı oluyor
Haklısın 😂😂😂 Bahar Yaz Daha Sakin Olumlu
Maks %40
O ne be öyle ömür mü geçer
İnsanlara güvensizliğim %10000000
Allah a emanet olasın..
O neden