Bazen pişmanlık yaşatıyormu size bu durum!
Veriyorum
Vermiyorum
Değeri kadar değer veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bazen pişmanlık yaşatıyormu size bu durum!
Eski zamanlarda olsa gerçekten birilerinin fazlasıyla değer verirdim el üstünde tutardım, Ata geçmiş dönemlerde bununla ilgili de çok fazla hatalar yaptım insanların her dediğine koştum yeri geldi her şeylerini yardım ettim ama benim hatalarım olduğunda kimsenin affetmeyi düşünmedi affettikleri zaman da seni kaç defa affettim diyerek başıma kalkmayı kendilerine görev bildiler, dolayısıyla hayatım boyunca değer verdiğim insanlara gereğinden fazla değer verdim ve bu da belli bir zaman sonra benim değerimin düşmesine şu anda o kadar değer verdiğim insanların hayatında olmamasına neden oldu.
Elbette sadece o insanları suçlamıyorum benim de birtakım hatalarım birtakım kusurlarım söz konusu oldu, hiç kimse durduk yere hayatımdaki kişinin hayatından çıkmak istemez Ben de çok büyük yanlışlar yaptım ama belki de benim en büyük yanlışım gereğinden fazla değer vermek oldu bu yüzden artık bana değer veren kıymet veren kıymet gösteren insanları değer veriyorum beni değersizleştiren ailem dışındaki insanları hayatımdan çıkarıyorum.
Çünkü neticede aileyi atamıyorsun...
Fazla değer başını önüne eğer demişler
hic duymadim nan :D
Aklimda olsun tabi
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar. Güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar. Üzülme, doğruların kaderidir yalnızlık. Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar💅
Tuttugumuz deqil tutulduqumuz takimdir Besiktas 🦅
Kimseye gereğinden fazla değer vermem. İnsanları hayatımdan çıkarmak benim için 3dk'lık iş.
biraz agir kaliyormuşunuz benim 1 dk alti sürer genelde. Cvp icinde tskler sayin bebek
Sorgusuz sualsiz silip atmam.. kendime sorup vereceğim cevaplar ile birlikte 3 dk
Sen demek ki gelişigüzel adam harcıyon dksjs
ilkokulda kizlar beni öyle harciyordu sonrasinda ben harciyorum harcanmadikda degil hani sayin bebek
Anladım sayın kurjak ben genel insan ilişkileri olarak cevap verdiydim. Aşk mevzularinda kolay kolay çıkarmam. hayatimdan kredisi boldur bende, sevgimi harcar harcar tükenince falan bırakırım 😄
Sayin bebek burada bi düello hissediyorum yanlıs tercihde buludugunuzu hatirlatmak isterim. Sizi cok iddali görüyorum
Cevap
6Cevap
Veriyordum maalesef.. ama son zamanlarda kimseye değer vermem hak etmiyorsa
Vermiyorum. İnsanları gercekten tanımadan onlara deger biçmem ve hayatımın merkezine dahil etmem. Bu yüzden onlar gittiğinde etkisi yıkıcı olmaz.
Ne güzel efenim cvp icin tskler.
Rica ederimm
Hayır. Kim olduğu fark etmeksizin gerektiği kadar değer veririm.
GS de dahilmi buna :D
Evet. Ama pişman değilim değer vermemeyi öğretti bunlar da.
Hayır ederi kadar
Evet, en sevdiğim spor olur kendisi..
sendemi :D
Hı hı
Arada yapıyorum öyle çetrefilli işler.
yapmayin öyle seyler işte sayin müna :D
Vardır o kötü huyum maalesef
Gecmis olsun efenim
Teşekkürler
Hak ettiği kadar değer veririm insanlara.
Hayır artık gerektiği kadar
Yok degeri kadar değer veririm
Maalesef
yapmaa
Olur öyle arada
Ne güzel efenim, cvp icin tskler.
Rica ederim 🤗
Gecde olsa iyi oldu 😎
Kimseye değer vermem
Vay be şapka cikariyorum size efenim
Evet her zaman
Hem de fazlasıyla