Doğru anlatım yapmadıysak evet ama biz en iyi şekilde anlatmışsak artık gerisi onun anlama kabiliyetine kalmış. Görseldeki laf cambazlığı, yanlış anlatım, yanlış bilgilendirme 😂😂 bu şekilde yalan konuşmadan çok rahat kandırırım milleti 🤔 demek yalan konuşmamak demek doğru konuşmak demek değilmiş 😂
Mesela benim şu an çekmeyen internetim yüzümden nunumla rahat nunuşamamın bana kötü hissettirmesi gibi 😔 onlar bu kötü hissi çekmedileri için ne şanslılarmış aslında 😔 Nunular nunuşmalı ama nunuşamıyıruz 😭😭 Nunuşmak 🤔 bundan sonra kullanırım bunu ben 😂 😂
Nonoş kelimesini andırıyor. O yüzden kulağa itici geliyor 😂 Nunulaşmak mı desek 🤔 İki kişi birbirini öpüyorsa öpüşmek 🤔 Seviyorsa sevişmek, birbirini dövüyorlarsa dövüşmek oluyor 🤔 Bizimkini nasıl uyarlarız ki buna 😂😂
ahahahahha verdiğin örneği seveyim emi 😂😂 nunu bir isim ama senin verdiğin örnekler birer eylem bildiriyor. 🤔 biz ismi eyleme çevirince eylem bozuluyor 😂
Ben de seni tekrar ettim. Onayladım 😂 kötü bir şey demedim ki 🥺 zaten İnternet çekmiyor diyene kadar kaç kere basıyorum gönder butonuna biliyor musun 😔
Benim işim yok işte 😂 babamın işi var. Ben peşine sürüklenip yardım ediyorum mecbur 😂 havalar iyi giderse 10 gün sonra bitirip ineriz aşağı inşallah 😂 İnternet paketi de boşa gidiyor. Bitiremeyeceğim yahu 😂 😂 Boşa gidecek paracıklar 🥺
Çok komik geliyor bana bu yorumlar. Özellikle cinsel yaşamda 😂 "seni çok iyi anlıyorum. Yardım edebilirim ama buradan olmaz" neden olmuyor 😂 "buradan yazarsam kaldırılır" ülen neler neler yazarım ve kaldırılmaz 😂 gürünce hem kahkaha atıyorum hem üzülüyorum o yorumlara 😂😂😔😔 😂😂
😂😂İlk geldiğim zamanlar bilmiyordum o olayı, buradan söyleyemem deyince açtım bir kaç kişiye bi de ne desinler beğenirsin, söylememe gerek bile yok 😂😂 hatta bir keresinde bir pembeli lezbiyen denk geldi 😂 ondan sonra kızlara da açmadım 😂kızı da erkeğide tehlikeli nunu 😂😂😂
Ne derseler beğenirim 🤔 ne derse desinler beğenmem 😂 yardım etmek isteyen yorumlarda da eder 😂 senden bunu sorgulamanı beklerdim nunu 😂 Neyse artık nunu gözünü açtı 😂 şimdi onlar düşünsün 😎
Ve okula gittiğin günlerin birinin sabahında bana yollarımız sitede kesişti ve bana kahvaltı sözü verdin hatırlıyor musun 😎😎😂😂 Sonradan silindi ama bir zamanlar böyle birkaç şey vardı tabi 😑😑