Çalışma alanından ayrıldım ama arkadaşları görme sürecinde onu da görmek istiyorum. Bir insanla sohbetini nasıl artırırsın?

Ortak çalışma alanında bir çocukla tanıştım. Yanımdan geçerken selamlaşıyorduk, sonra bir gün beni birlikte öğle yemeğine davet etti. Ben de heyecandan çocuktan hep kaçtım. Bana bir keresinde kiminle mesajlaştığımı falan sormuştu. Bir rahatsızlık geçirdim bu dönemde, işten ve o alandan ayrıldım. Onunla aynı ortamda olmayı onunla yakınlaşmayı o kadar çok istiyorum ki.

Bana oradakiler açık kapı bıraktı ve görmeye gidebileceğimi söyledi. O da Temmuz ayındaki yemek sözümü unutmamıştı. Hatta işten ayrıldığımı duyunca beni aramayı düşündüğünü söyledi ama araya farklı şeyler girmiş. Biliyorum çok detaylara takılıyorum ama ondan gerçekten hoşlanıyorum. Daha arkadaşken açılarak da olayı berbat etmek istemiyorum, daha önce bunu yaşadım. Hareketlerimle nasıl belli edebilirim ona karşı? Olumlu olmasını doğru tavırlarla sağlanabileceğini düşünüyorum ama onun da benden elektrik alması mümkün mü onu zaman gösterecek. Spor salonuna yazılacağım hem onu görmek için hem de kendimi düzeltmek için. Bu iyi bir yöntem olabilir mi? Taktikleriniz neler?

Çalışma alanından ayrıldım ama arkadaşları görme sürecinde onu da görmek istiyorum. Bir insanla sohbetini nasıl artırırsın?