Ya benim ark diyo işte ablan niye istek atıyor ben senin arkadaşınim beni rezil ediyor. Tüm arkadaşlarima istek atıyor ya da tanışmak istediğim kişilere benden önce davranıp atıyor sinir oluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Siz bu duruma sinirlenie miydiniz
Ablam arkadaşlarima instadan istek atıyor bunu neden yapıyor?
Demekki ablanin cevresinde dertlescegi arkadasi yok ya da surekli ayni seyleri duyup hi hi demekten sikildi artik yeni bi heyecan yeni bi arkadas ortami baska kulturlerle tanismak istiyo eger yas farkiniz cok deilse yanlis bise değil bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Demekki ablanin cevresinde dertlescegi arkadasi yok ya da surekli ayni seyleri duyup hi hi demekten sikildi artik yeni bi heyecan yeni bi arkadas ortami baska kulturlerle tanismak istiyo eger yas farkiniz cok deilse yanlis bise değil bence
Yo benden çok var
O zaman ablan senimi takip etmek istiyo cevrenle sana baski yapmak vs gbi dusunebilirmi yani kendi cevresi varsa senin cevrenle ne isi olsunki
Inan bilmiyorum ama sinir oluyorum
Sende sakayla karisik bi sor bakalim ne dicek napcan sen bu kadar arkadasi benim arkadaslarimda sende masallah gbi
Seni korumak olabilir mi amacı?
Ama yöntem olarak yanlış tabi bu
Alakasi yok, geçen dedim bu evim aşık olduğum kişi ona da istek atmış çok sinir oldum
ablan seni kıskanıyor bence
Geçen en yakın arkadasima ifşamı attı ve aramı bozdu artık konusmuyoz
düşünsene birde evlendiğini eniştesini hiç rahat bırakmaz bu zilli ablan
Cidden kendi arkadaşlarindan daha samimî davranıyor bi de benimkilere.. Tanıştırmak istemiyorum bu yüzden ilerdeki sevgilimi
bencede tanıştırma hatta demede inan onada asılır kesin
Çevresi yoktur sizin ortama girmeye çalışır belki
Ya işte ne alaka ya sen bizle yaşıt bile değilsin komik oluyor
Bazen boşluğa düşüyor oyle olmuş olabilir. ne yaptığını bilmez insanlar boyle bi durumda zaten
Ya tamam da gidip de benim kötü huylarimi arkadaşlarima söylemesi peki, bi ara hırsızlık yapmıştım tüm akrabalara demiş
Ozamn seni kıskanıyor kac yasında sin iz siz ve ablan
Ablam 22 ben 19
Cok fark yok. aranızda istek atarmisin
Bayan arkadaşlarına mi erkek arkadaşlarına mi
Hepsi ya
Ablan kaç yaşında sen kaç yasindasin
Ya ablam 22 ben 19
Belki çevre edinmek istiyor ve arkadaş olmak istiyor eğer kendi çevresi arkadaşı yoksa
Arkadaşi var işte sorun da bu, ben Onunkilere atmıyom ki saçma olur
Sordun mu ablana nedenini vardır bir açıklaması
Acaba koruma amaçlı mi yapıyor
Söylemiyor bilmiyorum ama sen sinirlenir miydin kardeşin tüm arkadaşlarina arkadaşi gibi konuşsa
Sinirlenirdim yalan yok
ablan fena aranıyo 😂😂
seni takip ediyor
Yok ya beni hiç umursamaz bile
arkadaşları az seçimleri kötü olmuş sen doğru tercih yaptığını düşünüyor be3nce
Ya hayır konuşuyor hepsiyle bence sâdece beni çekemiyor
çok daha şık ve güzelsin bence ondan o seni kadar sosyal değil
Seni kıskanıyor sanırım
Nerden anladın
Ablan bence ilgi istiyor
Ya anlamıyor mısın çok arkadaşj var ama benim tek arkadasim olsa bile onunla daha samimî olmaya çalışıyor diyom
O zaman erkeklere aç istekli sanırım