Niye beni küçük görüyor?

Merhaba ben 4 senedir evliyim evliliğimi hep çalışarak sürdürmeyi hayal etmiştim fakat covid vs derken bir türlü iş bulamadım. Evliliğimin 2. Senesinde bir çocuğumuz oldu bu nedenle yine çalışamadim. Kendi annem artik yorgun olduğu için bakmak istemiyor kaynanam bakarım diyor ama onunda maalesef bakış tarzını beğenmiyorum. Zaten aşırı takıntılı bir insanım güvenip bırakamıyorum. Bu nedenle en azından 3 yaşına gelsin de okula vererek çalışırım diyorum son günlerde gördüğüm iş ilanlarını başvurmak istedim bakınıyorum öyle aklımda hayal kuruyorum plan yapıyorum bunları haliyle eşimle paylaşıyorum ama bana garip garip cevaplar veriyor. Örneğin acaba hostesliğemi başvursam benim bir arkadaşım yapıyor çok güzel gözüküyor dedim. Evet su 10 kere bahsettigin arkadaşın dedi başka bir gün yine genel olarak planlarımdan hayallerimden bahsederken sende iyi ki bi...(, gorumcem) İse girdi hemen kıskandın iş bakiyorsun dedi o sirada telefon elimdeydi sence iş bakar gibi bir halimmi var dedim egilip ekrana bakti hee bakmiyormuşsun diyip güldü. Bi hastaneye alim yapılıyormuş haberin var mı ben bugun baktim ama temizlik gorevlisi aliyorlarmis sade dedim olsun sende onu yaparsin dedi dalga gecer gibi mesleği küçümsemiyorum ama ben lisans mezunuyum ve is hayallerim herkes gibi çok farklı yönde ihtimal zor olsada bu hayallerimi degistirmiyor. Bu olaylardan önce bir keresinde kavga ettik konu baskaydi ama bunla alakasida vardı hıçkıra hıçkıra agladim yaninda evde senin donusunu beklemekten nefret ettim diye sitem ettim üzüldü donup kaldi hicbisey diyemedi en azından o günden sonra yanımda olur diye düşünmüştüm fedakarlık yaptığımı görür hayallerimi destekler ama bana hep küçümseyici bir tavırla yaklaştı niye boyle yapıyor bilmiyorum

Niye beni küçük görüyor?