Onu ortak derslerde görüyordum, hoşuma gidiyordu gizlice izliyordum ve bir gün benim ona baktığımı fark etti ve o günden beri oda bana bakıyor? Sizce ne düşünüyordur? 
kadına bakan adam

Yeri geldiğinde gözlerimle konşurum ama karşımdaki kızın zeki olması lazım ki anlasın seni de bilmem artık yaşn küçüktür belki gözlerle konşmk için
Ya bilmiyorum aslinda anlamli gözler ile bakiyor ama eninde değilim belki de ilgimi fark edip bunu kullanmak istiyor olabilegide geldi aklima
Aklına geldiyse ne mutlu sana
Neden öyle soyledin
Zekisen fiziğinede güvenyorsan sorun yok güzelim
Aklına yer etmişsin. Aşkın en güzel hali bence
Evet olabilir diyorum ve şu an bir devaju yaşadigimi belirtmek istiyorum sanki seninle daha önce konuşmuş gibiyim
Haklisin
Bence onun da sana akli kayms :) tabi ne bakiyosun gibisinden kotu kotu bakmamak sartiyla
Kötü bakmıyor
O zmn sen de onun aklina girmis olabilirsin :))
Sen ona bakıyosun diye bana bakıyomu diye bakıyo
Cevap
4Cevap
Ayıp olmasın diye bakıyordur , bir nevi selamlaşma gibi
Bilemiyorum olabilir
bne şu an aynı şeyi yaşıyorum bana da yardım noluuurrr
Sen baktığından dolayı bakıyor
Bakmayı kessem oda bırakırmı acaba
Ne gibi
Olabilir ama artık bakmayı düşünmüyorum bunu kullanabilir.
Eğer oda hoşlandı ise kesmez daha ne yapabilirim ki sonunda bir bayanim
Sen ona tipi için o sana seni s*kmek için bakıyor
Sen kadınlara o gözle bakıyorsan bir başkasıda annene o gözle bakmıştır.
Ben kadınlara hep aşk gözüyle baktım beni hep diktiler ondan dolayı boşa heveslenme seni yatağa atıp bırakır
Belli sen birinden büyük kazık yemişsin
Yoo dikimde bile değil
O zaman umarım birgün sevdiğin kadın tarafından aldatılırsın. Nasıl olsa dilinde değil:)
Bu saatenden sonra kadınları cinsel obje olarak görüyorum tek gece ötesi yok ok?
Yoklukdan böyle olmuşsun yazık sana :D
Yooo Allahtan korktuğum için yoksa hergün İzmir detek gecelik kız bulmak çok kolay hemde parasız belese
Allahdan korktuğunu kadınlara verdiğin değerden belli
Yahu seninle daha fazla jonusmucam kafan basmıyor hepiniz dış görünüşe baktığınız için bende dış görünüşümu kullanıp size bunun bedelini ağır odetcem nokta
Benim için dış görünüş değil efendilik kültür ve zeka önemli senin gibi soytarılara kıvançda olsan bakmazlar
Vizz viz vizzzzzzzz zzzz
Kafa olsa yazıcak birşeyler bulurdun
Viz viz viz vizzzz
Devam et :)
Zzz? Viziziziziz?
hoşlanıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar