Aşk İlişkileri Sevgilim beni bir arkadaşıyla tanıştıracağını söyledi ve film izleyeceklermiş beni de davet etti gitmeli miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Anneme ne diycem bir de o var jsj Sevgilim beni bir arkadaşıyla tanıştıracağını söyledi ve film izleyeceklermiş beni de davet etti gitmeli miyim? Cevapla Film Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gitmemeni tavsiye ederim, insan başka bşr erkekle film izleyecekse sevgilisini neden çağırır sence 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakın arkadaşıymış sen de gel hem tanıştırırım dedi Yorumla
hebuke Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl bence gide bilirsin gidmessen pert çıkar buda çokkötu durum ama tanışdıracağı kişi kimmiş oda vat 1 2 Yorumla hebuke +1 yıl evdeyse gitme Yorumla Soran +1 yıl Evde Yorumla
Ekstrasorusormakicin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Nerede izleyeceksiniz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evde Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl Gitmezdim Yorumla hebuke +1 yıl gitme hayır gitme Yorumla Soran +1 yıl Tanışacağız ne var ki Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Grup mu var 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Sonu oraya gider Yorumla Soran +1 yıl Asla olmaz Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Meyvesuyuna bir ilaç oldu bitti bile Yorumla Soran +1 yıl Yuh ama yani Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim neden öyle bir şey yapsın ayrıca Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Gerçekten sevmiyorsa pazarlar bile filmlerde görüyoruz Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki de seviyor beni, öyle pislik sapık biri değil Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Ne iş o zaman bir arkadasi ile tanistiracak erkekler kiskanir böyle durumlarda Yorumla Soran +1 yıl Çok yakın arkadaşıymış güvendiği biri ve zaten o da orada olucak ya Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Çok yakında olsa evde film izleriz felan demez kimse pis kokular aliyorum Yorumla Soran +1 yıl Bence bir sorun olmaz Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl Öyle düşünüyorsan bisey diyemem Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. arkadaşı erkek mi? 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl sanırım çok farklı fikirleri var Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya ne farklı fikri Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl canım benim 2 erkekler bi evde ne olacağını sanıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Film? 🙁 Yorumla Soran +1 yıl Tanıştıracağını söyledi işte arkadaşıyla Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl he he tabi... Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl neden evde peki? Yorumla Soran +1 yıl Yani istediğimiz filmi izlemek için herhalde Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl yok canım yok. bence o topa girme sen Yorumla Soran +1 yıl Neden derse sana güvenmiyorum sapık olabilirsin mi diyim Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl başka bi adamla evde ne işim var dersin. sevgilinle aranda cinsellik var mı? Yorumla Soran +1 yıl Üçümüz olucaz ama o da orada olucak sonuçta. Öpüştük sadece birkaç kez Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl hiç eve gittin mi tek sevgilin olsa da Yorumla Soran +1 yıl Gittim ama ikimizdik sadece Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl eğer cinsellik düşünmüyosan o da tehlikeli bi hareket Yorumla Soran +1 yıl İstemediğim bir şey olmaz sonuçta o yüzden sorun yok diye düşünüyorum Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl orasına bişey diyemem ama erkek arkadaşı için öyle diyrbilirsin Yorumla Soran +1 yıl Tamam işte onu diyorum ben de 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sorun olmaz bence Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl sen bilirsin canım ne diyim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl rica ederim Yorumla
serdartmll Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Grup mı yoksa 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır film izleyeceklermiş sen de gel dedi Yorumla serdartmll +1 yıl Erkek arkadaşı varken çağırması ne bileyim Yorumla Soran +1 yıl Tanıştırmak için dedi Yorumla Soran +1 yıl Hayır burdan yaz Yorumla
Meninist Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 3 lu koading… 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Meninist +1 yıl Ikisi birlikte vurcak sana Yorumla Soran +1 yıl Düzgün konuşsana ya saçmalama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gitmemeni tavsiye ederim, insan başka bşr erkekle film izleyecekse sevgilisini neden çağırır sence
Çok yakın arkadaşıymış sen de gel hem tanıştırırım dedi
bence gide bilirsin gidmessen pert çıkar buda çokkötu durum ama tanışdıracağı kişi kimmiş oda vat
evdeyse gitme
Evde
Nerede izleyeceksiniz
Evde
Gitmezdim
gitme hayır gitme
Tanışacağız ne var ki
Grup mu var
Hayır ya
Sonu oraya gider
Asla olmaz
Meyvesuyuna bir ilaç oldu bitti bile
Yuh ama yani
Sevgilim neden öyle bir şey yapsın ayrıca
Gerçekten sevmiyorsa pazarlar bile filmlerde görüyoruz
Hayır tabiki de seviyor beni, öyle pislik sapık biri değil
Ne iş o zaman bir arkadasi ile tanistiracak erkekler kiskanir böyle durumlarda
Çok yakın arkadaşıymış güvendiği biri ve zaten o da orada olucak ya
Çok yakında olsa evde film izleriz felan demez kimse pis kokular aliyorum
Bence bir sorun olmaz
Öyle düşünüyorsan bisey diyemem
arkadaşı erkek mi?
Evet
sanırım çok farklı fikirleri var
Hayır ya ne farklı fikri
canım benim 2 erkekler bi evde ne olacağını sanıyorsun?
Film? 🙁
Tanıştıracağını söyledi işte arkadaşıyla
he he tabi...
neden evde peki?
Yani istediğimiz filmi izlemek için herhalde
yok canım yok. bence o topa girme sen
Neden derse sana güvenmiyorum sapık olabilirsin mi diyim
başka bi adamla evde ne işim var dersin. sevgilinle aranda cinsellik var mı?
Üçümüz olucaz ama o da orada olucak sonuçta. Öpüştük sadece birkaç kez
hiç eve gittin mi tek sevgilin olsa da
Gittim ama ikimizdik sadece
eğer cinsellik düşünmüyosan o da tehlikeli bi hareket
İstemediğim bir şey olmaz sonuçta o yüzden sorun yok diye düşünüyorum
orasına bişey diyemem ama erkek arkadaşı için öyle diyrbilirsin
Tamam işte onu diyorum ben de 😄
Sorun olmaz bence
sen bilirsin canım ne diyim
Teşekkürler 🙏
rica ederim
Kesin git