Hayatınızdaki kişi ile ilişkinizde zayıf halka olan siz mi olursunuz ya da zayıf halka karşı tarafta mı kalır? Bu konudaki fikirleriniz ve düşünceleriniz nelerdir açıklar mısınız?

Hayatınızdaki kişi ile ilişkinizde zayıf halka olan siz mi olursunuz ya da zayıf halka karşı tarafta mı kalır? Bu konudaki fikirleriniz ve düşünceleriniz nelerdir açıklar mısınız?
Hiç ilişkim olmadı. ama zayıf veya güçlü olmak zorunda değildir insanlar.. yani sevgi zaten eşit olur.. davranışlarda eşit olur.. birisi güçlü birisi zayıf olursa zaten yürümez.. ikisi zayıf olursa da yürümezler.. ha baskın olan taraf olabilir ki ben eşimin baskın olmasını daha çok isterdim
Bir ilişkiye başlayacaksan karşılıklı diyalog kurar bir yerlerde konuşur yemek yeriz karşılıklı beklentilerimizi birbirimize aktarılır sizin beklentilerinizi aliriz bu beklentiler birbirimize uyuyorsa devam eder sevgili oluruz bu aşamada herkonuda uyum yakalarsak söz nişan ve düğün yaparak aşkımızı ilan ederek evlilik kararı alırız bunlar asana aşama bizi birbirimize yaklaştırır ya da uyum yoksada uzaklaştırır. Herkese gönlüne göre versin sanada gönlünce versin.
Bir çok yönden psiko analiz yaptım ancak anlamlı yaklaşım çıkmadı
Zayıflık kavramı ancak çıkar ya da rakip uçlu ilşkilerde anlam ifade eder
Ve kimse ben ilişkilerimde zayıf halkayım demez
Duygusal ilişkilerde zaten iki halka olacağı için halkanın birinin zayıf olması diğerini de etkisiz ve tek kılar
Dolayısı ile o halka sağlıklı bir duygusal ilişkide diğer halkayı güçlü kılmak ister
Seviyorum görüşlerini :)))
Bende sorularını 😉
Yok be artık öylesine bişiyler yolluyorum
Ben öylesine böylesine diye değelemem
Soru anlamlı ve zeka içeriyorsa daha doğrusu derinliği var ise üzerine düşünüp cevap veririm
Biliyorum canım
🙏🏼🙏🏼
Sanmıyorum
Cevap
13Cevap
Zayıf halka degilim ve eşimde zayıf halka değil. Birbirimizi tamamlıyoruz.
Zayıf halka olarak gördüğüm biriyle ilişkim olmaz. Güçlü biriyim ve güçlü biriyle olmak isterim..
Bravo iste kadın bu tek kelimeyle mükemmel
İşte feraset işte zarafet 😅
Kimin bebeğii tabiki mükemmeldir o
😄 teşekkür ederim bebeim o senin mükemmelliğin 💋❤️ @-Felaketce-
Aslinda sorumluluklar önemlidir, bir cocuk nasil egitilirse öyle gider diyorum.
Sorumluluklarim bir hayli cok. Zayif kadin olabilir narin oldugu icin. Onuda korumak kollamak Erkek'e duser.
Ne zayıf halkayım nede zayıflatırım kimseyi.
Hayatıma dokunan her insan güçlü olsun, güçlü kalsın.
Zayıf halka karşı taraf diyorum kitap okuyo musun yok spor yok kendini geliştirdiğin bir şey var mı o da yok bunun neresi sağlam olcak ki
Hayır genelde karşıdan ne görürsem öyle davranıyorum
Hem zayıf halka hem de reddedilen olurum
Hem zayıf halkaym hem de kırılgan
Hadi ağlayalm
Bence iki tarafta zayıf halka olarak hissetmemeli
Yani olmayı zayıf halka olmayı tercih ederim sonuçta doğası gereği erkekler daha domine iki cambaz bir ipte oynamaz misali o ilişki yürümez ve domine edilmek hoşuma gidiyor
güçlü bir figürüm
Adamına göre değişir
Bazen evet
Hakaret sayarim böyle bi imayi bile
Yani zayıf halka değilim açıkçası
asla öyle olmam
Ben olmam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?