Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi hiç yakışıklı bulmuyorum 😞
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kız ile 1. Ders çıkmıştık 4. Derste yani öğle arasında ayrılmıştık yani o sayılmaz bence.
İnsanlar bana yakışıklı diyorlar sadece 4 tane sevgilim oldu. Onun dışında hiç kız arkadaşım felan olmadı bunun nedeni nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eee benim 5 tane oldu simdi ben tipsiz miyim ne alaka ama profilde dudak üstündeki tüyler goze batıyor onları al
Ben kabul etmiyorum sen benden bir yaş küçüksün senin 5 tane benim 4 tane oldu...
Benim 1 tanesi 4. sınıfta oldu o sayılmaz xd
Benimde aslında 5 tane oldu ama ben saymıyorum şöyle oldu bir kızla 1. ders çıktık 4. ders ayrıldık yani sen 5-4 öndesin😞
Aga zaten bu yasta yapacağın iliskilerin %95 i gönül eğlendirme isleri
Kendimi yaşlı hissediyorum aga 21 yaşına gireceğim 2 ay sonra sadece 4 sevgilim oldu
Hersey sevgili degil ben 5 -4 öndeyim sende sonuncu sevgilini yap belki anlarsın 😂
Bir sevgili yapacağım ve berabere kalacağız 😎
Yaptığım zaman sana yazacağım.
👍😂
O 4 taneden hepsi kötü olamaz, demekki sen'de var bir şey.
20 yaşına kadar dört sevgili yeterli bence, tabii herkesi denemeye çalışmıyorsanız.
4 tane az mı? İnsanlara göstermek için sevgili yapılmaz yakışıklısın diye de sevgilin olmak zorunda değil
Yakışıklı insanların sevgilisi olur ama çirkinim🤧
Ne alakası var? Her insan yakışıklı güzel olucak diye bir şey yok ki. Seven insan kalbe bakar dış görünüş değişir ki
Ayrıca 20 yaşında mısın?
Evet
20 yaşında 4 sevgili bana göre çok. Bak benim sevgilim var 3 buçuk senelik benim daha önce 2 sevgilim oldu onlar da 1 2 günlük şu an ki sevgilimin ilkiyim ve çok mutluyuz belki de senin uzun ilişki sürdüreceğin bir kız karşına çıkacak acele etme daha çok gençsin
Ben 21 yaşına gireceğim 2 ay sonra geç kalmış gibi hissediyorum 😰
Sevgilinin olmasını neden bu kadar çok istiyorsun
Canım sıkılıyor 😢
Üniversiteye gidiyor musun
Hayır
Liseye mi gidiyosun çalışıyo musun ona göre bişi dicem
Açıktan okuyorum lise
Çalışmıyorum
Kütüphanelere git sınava çalışan bir sürü kız var birinden numarasını iste göz göze gel
Ben sapık değilim
Sapıklıkla ne alakası var başka nasıl tanışmayı düşünüyorsun ki
Ya şimdi kız yanlış anlar rahatsız olabilir ondan dedim
Vallah ben yanlış anlamazdım başka nasıl tanışcaksın ki dışarıda
Lütfen bana tavsiye ver 😐
Ya oyundan birileriyle tanışman lazım ya da arkadaşlık uygulamaları oluyor onlara katıl
pipin buyukse kizlara goster sevgili bulursun hemen ksjdksjd
21 buçuk cm
Yalan söyledikleri için
Bir kişi yalan söyler iki kişi söyler hatta 10 kişi yalan söyler herkes mı yalan söyler Habeş maymunu arkadaşım
Söyler. Öte yandan sen hayal dünyanda öyle zannedebilirsin, at hırsızı orangutan
Saçlara bakki kzjsjsjjsjsjs😂 neyse hadi git işine
Azmış gerçekten en az 11-12 olması gerekirdi
Bi iki üç tane aynı anda olsaydı iyi olurdu
Elinde 3₺ var ve sen 10₺lik üründen istiyorsun
400 tane mi olması gerekiyordu
400 değilde en azından bi 14 15 tane olsaydı iyiydi
4 tane az mı pllayboy olmak mı istiyorsun 😅
Zamanla olur
Olmaz 😐