Evlilik düşünmeyen sevgiliye evlilik için adım beklediğini söylemek kadını küçük duruma mı düşürmüş olur?

İki insan eğer birbirini seviyor ve sevgili oluyorsa bu evlilik neden düşünülmeyen veya istenmeyen şey olsun ki? Hep beklentim teklif gelecek yönündeydi fakat 2 yılın sonunda arttık sevgilime biz ne zaman bir aile olacağız evlenmeyecek miyiz diye sordum. Bana neden sevgimiz için evlilik şart olsun? Birbirimize olan bağlığımızı nikahla mı belgelemiş olacağız? Önemli olan birbirimize olan bağlılığımız, boşanmalar çok arttı görüyorsun. Boşanmak yerine bence anın tadını kaçırmayalım önemli olan mutluluğumuz filan dedi. Ya çocuk? Çocuğumuz olmayacak mı bizim ben anne olmak istiyorum dedim. Bana çocuk olursa tabi nikah düşünülebilir o zaman ama şuanlık öyle bir amacımız yok sonuçta dedi. Tamam haksız bir konuşma değil fakat beni incitti nedense bu konuşma. Sevgililik aşk o derin muhabbet eee evlilik mi zor olan? Evlilik meraklısı evde kalmış kız gibi hissettirdi konuşması. Sevgiliysek seviyorsak evlilik neden negatif yönüyle değerlendiriliyor ki?

Evlilik düşünmeyen sevgiliye evlilik için adım beklediğini söylemek kadını küçük duruma mı düşürmüş olur?