Bu 15 tane fotoğraftan gördüğüm tipin %90 olduğu Türkiye'de, başka ülkelerde karakterin %90 olduğudur.

Bu 15 tane fotoğraftan gördüğüm tipin %90 olduğu Türkiye'de, başka ülkelerde karakterin %90 olduğudur.
Merhaba arkadaşlar. Birçok Endonezyalı arkadaşım var. Hayatıma girip çıkanlar da oldu, bir çok Türk arkadaşlarım çevrem ve Türk kız arkadaşlarım da oldu. Tabi hayat konusunda ilk önce uyum çok önemli sonrasında sevildiğini ve değer verildiğini hissetmek. Bu konu hakkında biraz eleştirel bir dille şöyle bir kıyaslama yapmak istiyorum; Türk kızları fazla sitemkarlar ve çoğu durumu fazlaca dramatize ediyorlar. Endonezyalı kızlar sitemkar veya dramatize etmiyorlar demiyorum ancak çoğu durumda ve konuda daha fazla uyumlular ve çekilebilir düzeydeler. Bence çoğu durumda gayet mantıklı bir seçim ve güzel bir eşleşme olabilir.
İnsana denk gelesin...
Yorumlarda bir arkadaşın şunları yazdığını gördüm;
" Türk dizileri izlemekten beyni sulanmış Endonezyalı kızlar, Türk kızlarının yüzüne bakmayacağı pasif Türklerle evlenip havalı bir sey yaptıklarını düşünmüşler. Tıpkı Erasmus'a gidip, kendi ülkesinde rağbet görmeyen sünepe bir Avrupalı erkek bularak statü atladığını zanneden bazı Türk kızları gibi "
Öncelikle bu arkadaşa kesinlikle katılmıyorum ve sarf ettiği cümlelerde ne yapıcı eleştirel bir durum gördüm ne de güzel bir üslup.
Endonezyalı kız arkadaşlarımın hepsi üniversite mezunu ve bir çoğu da master ını tamamlamış insanlardı. Tanıştığım ve hayatıma giren insanların entellektüel seviyeleri yüksek ve kendilerini geliştirmiş insanlardı. Kaldı ki içlerinden çok azı Türk dizilerini biliyor ve Türkçeyi dahi ilk defa benden duydu. Arkadaşı fazla saldırgan buldum bence neler yazdığı tekrardan gözden geçirilmeli.
Diyeceğim şu ki insan önce kendisini bilecek...
Yorma be TR kezbanı.
Türk dizileri izlemekten beyni sulanmış Endonezyalı kızlar, Türk kızlarının yüzüne bakmayacağı pasif Türklerle evlenip havalı bir sey yaptıklarını düşünmüşler. Tıpkı Erasmus'a gidip, kendi ülkesinde rağbet görmeyen sünepe bir Avrupalı erkek bularak statü atladığını zanneden bazı Türk kızları gibi
Orada değer görmelerinin sebebi, bu kızların Türk kültürüne hayranlık duyması ve birlikte oldukları bu adamları yabancı erkek bir halt zannetmeleri
Tiplerine baksana. Yanında sevgilisine köpek saldırsa kızı bırakıp kaçacak, sokakta biri kız arkadaşına laf atsa korkudan dili popona kaçacak uyuz tipler.
Tipsiz olmalarıyla ilgili bir sey söylemedim. Tipsiz değiller. Sümsükler
Pasif, çekingen ve sinikler yani anlıyor musun
en harika
denk gelmek önemli
sevdiler mi
tam sewerler
oyle walla
Cevap
4Cevap
Ülkemizde Kadı mı bitti gidip Endonezyalı ile evleneceğim
Allah mesut etsin ama ben öncelikle kendi milletimden isterdim. kultur farklılıkları çok Müslüman olsa da
Derken?
Ben dış görünüşe önem vermiyorum
Eli yüzü düzgün çoğunun bende mükemmel değilim sonuçta bence evlilik için çok daha önemli şeyler var dış gorunustennonce
demek ki neymiş her gördüğünüz çekik gözlü Çinli ya da Japon değilmiş
Samimi buluyorum. Tüm farklılıklara rağmen birlikte olmayı başarmışlar.
Edanur diye eski kız arkadaşım vardı gitmiş bunlardan biriyle evlenmiş sosyal medyada viral bile olmuştu...
Hayatıma ne böyle bir kız nede erkek girmedi bilmiyorum kısaca
Yapmayın, asimile oluyoruz
Bence gayet tatlılar
Ne düşünücem, Allah mesut etsin)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?