5 ayTürk erk*ği-Rus kad*nı evliliklerinden doğan çocuklar anne de, baba da çirkin olduğu için çirkin oluyor. Rus kadınları ırkımızı çirkinleştiriyorlar bu yüzden Türk’le evli nat*şalar kısırlaştırılmalı ve bu evliliklerden doğan çocuklar da kısırlaştırılmalı ırkımızı korumalıyız.
08 Yorumla
Soran5 ayYok anneye benzeyince güzel oluyorlar kardeşim. Benim gördüklerim öyle kızları güzel fizikleri iyi. Sadece türk erkeğiyle tip olarak uygun değiller. Sadakat kafa yapıları rahatlık anlayışları uygun. Bize yapılan cimriliği yapmadıkları için o kadınlar mutlu oluyor. Hemcinslerimiz güzel
- 5 ay
Ben instagramda çok fazla Rus gelin buldum güzel değillerdi çocukları da güzel değildi sadece erkek çocukları güzel olur çünkü Rus erkekleri yakışıklı sen güzel olanlara denk gelmişsin. Hemcinslerimiz güzel değiller güzel olanı da, olmayanı da var. Sırf hemcinsimiz diye her hemcinsimiz güzel diyemeyiz. Sosyal medyadaki hemcins savunmasını anlamıyorum.
- 5 ay
Evet, bize yaptıklarını onlara yapmıyorlar. Bizde aşağıladıkları ne varsa onlar da olunca övüyorlar ve onlara çok daha iyi davranıyorlar. Ben güzeline denk gelmedim gördüğümü söylüyorum
Soran5 ayHayatım güzel kızlar elbetteki olmayanları da var her sarısın güzel olacak diye bişey yok her sarısın erkekte yakısıklı olmuyor. Ama benim gördüklerim güzel kızlardı. Rekabet fazla olunca ekstra botoks dolgu spor yapıyorlar bakım üst seviyede oluyor. Bizde rekabet yok ona rağmen kadınlar makyaj estetik herseyı yaptırıyor. Erkek ve kadın tipleri açısından dengesizlik gördüm hemcinsim diye savunmadım. Dudak burun fizik dengeliyse güzel derim
Soran5 ayKendileri esmer olunca onlar aşırı güzel geliyor ve sarısınlık mavi göz beyaz ten ayrıcalıklı davranılır çünkü kızıl ve sarısın erkek kadınlar çok az var. Herkesin beğenisi bu yüzden.
- 5 ay
Sarışınlık ne alaka? Ben sarışınlarla ilgili bir şey demedim. Konuyu saptırıyorsun. Onlarda sarışın bizdekinden daha fazla ama hepsi sarışın değil çoğu kumral zaten dünyanın sadece %18’i sarışın.
Soran5 ayTamam azınlık o yüzden talep çok demek istedim
- 5 ay
Ok
Yapay Zeka Cevapladı
Bu fotoğraf da tam kalıpları anlatıyor aslında 🙃
Türk erkeği – Rus kadını evliliklerinde en büyük sorun tam da bu “görünüş” ve “ırk” muhabbeti oluyor 😕 Bir insanı maymuna benzetmek hem saygısız hem de kendini değersiz hissetmenin dışa vurumu.
Evlilikte önemli olan karakter uyumu, iletişim, saygı ve emek 💛 Çocuk da anneye benzer babaya benzer ama en çok gördüğü sevgiye benzer. Çocuğun annesine ya da babasına sövüp sövmemesi tipine değil gördüğü hoşgörüye ve saygıya bağlı 🧡✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben hollandalıylayım, hayatımın en doğru kararlarından, türk kızı aramadım hiç, sıfır pişmanlık.
035 Yorumla
Soran5 ayBakir miydin
Soran5 ayO bakiremiydi
Soran5 ayBuradaki ilgisizlik toksiklik kıskançlık kısıtlama var mı onads
Soran5 ayHediye ilgi alaka nasıl
Soran5 ayAlttan mı alıyorsun o mu alıyor
Soran5 ayHesap ödemiyormusun
Soran5 aySen yakısıklı mısın mesela
Soran5 ayAnne baban ailenle muhattap ediyormusun
Soran5 ayHep o mu mesaj atar sana ilgi gösterir
Soran5 ayTip olarak senden üstte mi dengin mi değilmi
Soran5 ayMaddi durumun nasıl asgari ücretle türkiyede yasar miymış
Soran5 ayAilenle beraber
Soran5 ayKıskançlık sende var mı onu bunu giyme diyorsunuz annenle ailenle ıyı konusuyormu
Soran5 ayTip olarak denk mısınız o senden üstün mü
Soran5 ayTürkiyede kadına çok bakire olsun diyorsunuz ya onu diyorum tercihin bakire mı oldu
Soran5 ayTamam tek tek cevapla
Soran5 ayEvlendin mi
- 5 ay
Evlenmedim daha, 18-19 yaşında bakire bir şey fark ediyordu, sonrasında etmedi benim için, ailemle arası iyi, bence ben çok yakışıklı değilim ama karimaztik biri olarak biliniyorum. Maddi durumumdan bahsetmeme gerek yok, o zengin bir aileden onlarda bizim gibi para gözlük yok, para durumum gayet iyi ama onu söyleyebilirim, ilk çıktığımız zamanlarda fakirdim neredeyse. İkimizde de kıskançlık var ama sorun etmiyoruz, giyimine karışmıyorum, düzgün giyiniyor kendisi zaten.
Soran5 ayEvleneceksin sanırım onların erkekleri baya yakısıklı üstelik dengini seçmemişsin. Farklılık arıyordur kız. Senin yerine Amerikalıda olur
Soran5 ayAilenle çok görüşmez evlenince heralde
Soran5 ayToksiklik kıskançlık turk erkeğinde daha fazla biliyorsun bu yüzden sevgili eş öldürüyorlar ülkede
Soran5 ayAma denge önemli ya her anlamda bu ego değilmi onun tıp olarak çok altındasın kızın olsa neden anneme benzemedim diyecek üstelik güzellik önem verilir kadınlarda erkek tipsiz olsa önem vermiyolar
- 5 ay
şimdi, yorumlarda yazdığım gibi türk kızlarıyla çıkmama sebeplerimden birisi akıl konularında biraz yetersiz kalmanız böyle boş yorumlarla. Mesela ben tipim konusunda mütevazi konuştum senin yorumlarına bak, bu tür varoşluklarla muhattap olmamak ilişkilerimde hayat kalitemi çok arttırıyor.
Soran5 ayHaha zekanı muhafaza etme şekline bak. Zengin kızın yinede fakir erkeği tercih etmeyeceğini anlamışsın en azından maddi durumunu iyileştirmişsin. O kadar hollandalı varken seni almış layık olmaya çalış alttan al bir dediğini iki etme adam gibi davran burada yaptığın hanzolukları yapmamaya çalış
Soran5 ayTipsiz erkeğinde avuntusu karizmatiğim 😛
Soran5 ayValla türkiyedeki erkekle muhattap olunca mecburen böyle oluyosun iyi bari hollandaya gitte kurtulalım 1 kişi eksilse bile bizim için iyi
- 5 ay
Bu sitede çok ilginç akıl hastalıkları var ya, düzgün konuşurken laf edersin, kendini bir şey sanarsın. Farkında değilsin ama sosyal statü olarak en diptesin, kendine saygısı olan veya kriterleri olan hiç kimse sana bakmaz, bu yüzden benim gibi daha üst konumlarda olan insanlara kıskançlıkla ve çirkef bir şekilde yaklaşıyorsun. Yazık.
Soran5 ayİşte tipleriniz denk değil en azından alttan al onu sev önemse bu ülkede yaptığın hanzolukları yobazlıkları yapma ilgi ve sevgiyi abart. Oradaki erkeklere rağmen öyle bir kız seni seçmiş. Sana iyi şeyler söylüyorum anlamıyosun
Soran5 ayKız sende bunlara bakmalı çocuk doğuracak kendi taşıyacağı çocuğun güzel yakısıklı olmasını ister o kadar taşıyıp buyuttuğu yavrusu
Soran5 ayOlabildiğince fazla fazla kıymet ver anne babanla muhattap etme ezdirme burada yaptıklarınızı zaten yapmıyorsunuz da sana yine de hatırlatayım
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rus kızıyla evlenen bir çok arkadaşım var hiçbirinin çocuğu anneye benzemiyor, melez çocuklar her zaman daha güzel oluyor
09 Yorumla
Soran5 ayÇoğunluk anneye benziyor dedim babaya benzemesinler zaten
Soran5 ayHayır yabancı evlilik çevremde gördüğüm
Soran5 aySize benziyorlarsa yandılar en azından anneye benzesin güzel yakısıklı olsunlar
Soran5 ayTürkiyedekiler öyle değil ama hepsi anneye benziyor genelde
Soran5 aySende bulsaydın ya rus kız
Soran5 ayEvlenseydin ya çok iyi olurdu
Gizli Üye(30-35)5 ayTürk kadınlarından çok farklılar kültür, hayata bakış açısı vs.
063 Yorumla
Soran5 ayNe gibi rahatlar mı
Cevap sahibi5 ayErkek ilişkide erkek gibi hissediyor. Eski nesili tutmaz ama şuanki türk kadınlarından aile kurmak için daha ideal.
Soran5 ayErkek erkek gibi mi eski kadınlar ne dayakla yedi hor görüldü bu kuşak intikam alıyor istedikleri gibi yaşıyorlar cinsellikse cinsellik sen 16 yasında cinselliğe başlamış kadına normal deyıp burdakı kıza anormal diyon
Cevap sahibi5 ayHak veriyorum kadınları çok ezdiler, kendilerine hak gördüler bunu bir kısmı. Ve bu dengesizlik, dengesizliği doğurdu ama söylediğim şeyin bununla alakası yok. Erkek gibi hissetmiyorsun ilişkide maalesef ve aile ilişkileri daha az olduğu için. Kendi ailene çok karışılmiyor. Daha özgürsün.
Soran5 ayYabancı kızın dilini örtünün adetini bilmeyeceksin trip atma şeklini bilmeyeceksin anne babanla yüz göz etmeyeceksin oradaki kadına buradakilere yaptığını yapamazsın ki git anne evini temizle şunu giyme bunu giy çocuğa kendin bak git çalış tatil neyine güzel söz bekleme 3+1 eve asgari ücrete gel ilgi sevgi bekleme çiçek hediye yok diyecekmisin
Soran5 ayMesela gecekonduda asgari ücretle yaşar mı
Soran5 ayÇocuk ev tüm sorumluluğu ona yıksan annene hizmet ettirsen kabul eder mi
Soran5 ayAktif cinsel hayatı olmuşsa önemsiz mi evlilik öncesinde olabilir mi
Soran5 aydayaga hakarete göz yumup aman boşanmayayım dermi
Soran5 ayBu ekonomide türkiyede yaşarmı anne babanla birlikte kayınvalidesi ve babasıyla
Cevap sahibi5 ayYabancı kadınları gerçekten tanıyor musun? Çevremde bir kaç yabancı kadınlar evli yakınım var. Eve gelir temizlik yapar, sürekli arar hâl, hatır sorar. Trip, naz hepsini öğreniyorsun sonuçta beraber yaşıyorsun. Her türk her yabancı bir değil. İyisi ve kötüsü var. Türk kadınlarının ailesini de taşıyorsun, idare etmek zorundasın. Bir de saçma sapan gelenekler adetler.
Soran5 ayBuradaki normal bir kıza göre çoklu cinsel partneri olmuş olması da sorun değil o zaman. Siz sadece türkiyede dayılanıyorsunuz onlara sönmüyor galiba
Soran5 ayErkeğin ailesini idare etmiyormu kadınlar
Soran5 ayValla bizde kadın gibi hissetmiyoruz biz kadar tripli ilgi isteyen sünepe hepsi bide ailesini tasiyor kadınlar
Cevap sahibi5 ayCinsel partner? Her yabancıyı öyle mi sanıyorsun ilginç. Gerçekten kendini muhafaza eden kadınlar da var hem de çok. Yabancı kadınlar da idare erkeğin ailesini, ama erkeğin öyle bir derdi olmuyor.
Soran5 ayO da yabancıyla evlendiği için farklı davranıyor olmasın Türk erkeği gibi hani kaç yabancı tanıdın diyosun ya
Soran5 ayFakir aileler mi rus kadınla evlenenler
Soran5 ayÇevremde aileler var derin ya
Soran5 ayYabancı kadınların tek artısı genleri çoğunlukla baskın çıkıyor çocuklar anneye benziyor. En büyük handikapı aşıyorlar
Cevap sahibi5 ayBenim çevremde fakir yok. Bir eli yağda bir eli balda adamların. Bazen is seyahati bir ay yoklar kadın herşeyi çekip çeviriyor. Önceden de bildiğim adamlar bunlar, aynı karakter.
Soran5 ayValla yabancılar gördüm annesiyle babasıyla muhattap etmiyor erkek 3-5 yılda bir gidiyolar
Cevap sahibi5 aySözünü dinletir, gerekirse bağırır ama dinletir. Baskin karakter kısaca. Kadınlar uyum sağlıyor. Küstüm evime gittim yok.
Soran5 ayFakire mi gitmiş yabancı kızlar yani 😂 onu söyle biz gibi basta bişey isteyip ömür boyu 3+1 ev gecekondu ve erkek ailesi çocuk üçgeninde asgari ücretle mi geçiniyorlar
Soran5 ayHahah aynen bağırıyorlar hep alttan alıp batılı baba rollerindeler. Getir bakayım gecekonduya tutabiliyomusn çocuğu alır kaçar ülkesine
Cevap sahibi5 aySöyledim ya erkek gibi hissediyorsun bunun bir karşılığı yok maddi olarak. Özellikle son dönem Türk kadınlarında bir kontrol etme, bir yarışma durumu var.
Soran5 ayHerşeyi çekip çeviriyor mu kadın aldığı üç kuruşla çekip çeviriyor. Hem evde hem işte çalişip erkek ailesinin ağız kokusunu çekiyolar
Soran5 ayEzik kadın seviyorsunuz paşa olmak istiyorsunuz Amerikanvari baskın kadınları kaldırmak zordur. Eleştirirlmek hiç kumasınızda yok
Soran5 ayEski ezik sülaleden dayak yesede susan kadınlar olsun
Cevap sahibi5 ayNasıl ifade edeyim bilmiyorum ki. Ben bile hiç gecekonduda yaşayan birini tanımadım. Nasıl bir şart tarif ediyorsun tahayyül edemiyorum. Ama evet hep zengin adamlar evlendi onlarla. Bağırma konusu? Birden fazla kez şahit oldum. Söylediğini yaptırıyorlar bir şekilde. Allah yardımcıları olsun öyle durumda olanlarn.
Soran5 ayAğzına edilsin ama kadın olduğu için sussun.
Soran5 ayHaksız çıkma korkusu
Cevap sahibi5 ayFeminen bir kadın ezik mi oluyor sana göre? Evde dominant kadını ne yapayım ben, arkadaşım mi benim? İnsan sevgi, saygı, romantizm, paylaşım istiyor. Ben sürekli bir üstünlük savaşı istemiyorum. Evim huzur bulduğum her yer olmalı.
Soran5 ayKadınlarımız çok çekti çoğu evlenmiyor doğumlar düştü bıktılar çocuk yapmadan boşanıyor çoğu. Kimse şiddete hakarete ömür boyu hizmetçiliğe değer görmemeye katlanmaz. Artık birçoğu okuyor boşandı ya da yabancıyla evleniyor
Cevap sahibi5 ayÇevremde herkes eşini el üstünde tutuyor gördüğüm kadarıyla boşanan çok az ama bunlar eski nesil kadınlar. İdare ediyorlar birbirlerini.
Soran5 ayBeklentileri düşük ya yabancıların neden asgari ücretli birini seçmemişler diyorum
Soran5 ayAlfa kadın o baskın sözünü dinletir ezik erkek kadının fikri olmasından korkar
Soran5 ayO erkekte kadın gibi hissettiriyormu mesela
Soran5 ayÇevrendeki erkekler
Cevap sahibi5 ayBu konuda son söyleyeceğim. Bu süreç erkeğin ve kadının kaybettiği bir sona doğru gidiyor. Akıllı olan neslin devamı için dengini bulup evlenir. Geçmişin kinini güden, başka hevesler peşinde koşan kendisi kaybeder.
Soran5 ayBu kadınlar gütmeyecekte kim gidecek hala aynı kafada olan erkek değişmezse nasıl kinlenmesinler üstüne adım başı kadın cinayeti sevgili cinayeti kocanın karısını kesmesi
Cevap sahibi5 ayEvet, kadını el üstünde tutuyorlar. Çalışmıyorlar mesleği olmasına rağmen, kursa gidiyorlar, rahatlar kısaca.
Soran5 ayEee türkiyede diğer kadınlar bunları yapabiliyormu çoğunluğu
Soran5 ayBu kadar mutlu el üstünde tutuluyorlar mı her istedikleri alınıyormu😃
Cevap sahibi5 ayKadın gibi hissetmek neden neyden bahsediyorsun?
Soran5 ayDişi hissetiriyorlar mi güzel söz iltifat hediye evde yardımcı bunlar yapılıyormu bize
Cevap sahibi5 ayEvet bu konuda haklısın. Babasından gördüğü düzeni göremiyor artık erkeklerin bir kısmı. Değişmek ya da elenmek zorundalar. her şey paylaşımlı olma durumu konuşuluyor en baştan.
Cevap sahibi5 ayAcayip bir kibir kapladı kadınları maalesef bir kısmı için konuşuyorum. Alfayim, param var, statüm var. Gerçek bir erkek için bunların bir önemi yok.
Soran5 ayKadını dişi hissettirmezsen o da öyle olamaz
Cevap sahibi5 ayAtaerkil düzen. Hediye alınmaz. Doğum günlerinde dışarıya çıkılır ya da dışarıdan birşeyler alınır. Güzel söz ben şahit olmadım. Ama genel olarak muhabbetleri güzel, birbirlerine karşı tavırları.
Soran5 ayEzilen kadın paraya tutunur napsınlar yıllarca insan yerine konulmadık. Hala da daha beter şeyler oluyor. Maddi gücünü eline alan erkeğe haddini bildiriyor sürekli ezilerek geçmiş bir ömür
Cevap sahibi5 ayKabul ediyorum kadını, kadınlığını hissettirmen gerekiyor. Kadın çeşitli testlere buna bakıyor sende. Güvenilir mi, baba olur mu, baskın mi yerine göre, üslup vs. Ama yabancı kadınlara karşı bunu görmedim ben.
Soran5 ayHediye onca zenginliğe rağmen sence almıyormudur 😀 turkiyede kaç kadın dışarıda evliyken yemege çıkarılır masraf yaptırıyorsun derler elleri cebine gitmez
Cevap sahibi5 ayDengesizlik yine denge getirmeyecek. Kadınların böyle olması geçmişin kini olabilir ama maktul bu çağın erkekleri değil, bir önceki neslin. Geçmişten ders alırız ve ilerleriz. Bağnaz değiliz fikirlerimiz değişebilir. İnsanız sonuçta her yeni gün bir çok şey öğretiyor
Soran5 ayKızların mesleği var türk kadını gibi neden ev hanımı oluyorlar ki en azından çalışsınlar akşama kadar yatmasınlar😀
Soran5 ayİyi de şimdiki nesil değişti mi yoksa daha da beter mi oldu diye bakarım sence çokmu iyiler
Cevap sahibi5 ayKadın zaten istediği şeylere ulaşıyor. Hediye alınmıyor. Dışarı çıkıp yemek yerler özel günlerde. Yabancı kadınların asla ulaşamayacaği şey türk kadınınin şefkati ve merhameti. Yeni nesilde bunun kırıntısı kaldı mı bilmiyorum ama bu sadece gerçek Türk kadınlarına özgü. Sevilen yerde çiçek gibi açılıyor bu özellikler
Cevap sahibi5 ayAdamlar çalışmasını istemiyor, kadın da tamam diyor. Hem çocuk hem çalışmak affedersin hammallik. Hem Anne olacaksın hem de eve rizik getireceksin.
Soran5 ayValla kırıntı bırakmadılar erkek nesli acilen özeleştiri yapmalı 100 yıllık özeleştiri. Ülkedeki bu katillerin sapıkların yobazların anneci aileci olgunlaşmamış cimri keko tipsizliğe rağmen egolu erkeklerin gitmesi bizim işimize gelir. Başkaları uğraşsın bizim sorunumuz olmaktan çıksın
Cevap sahibi5 ayTabiki daha beter oldu. Erkekler evlenmeden isteklerini ulaşabiliyorlar çok büyük konfor. Erkek eğitilmez bir noktadan sonra.
Soran5 ayBuradaki kadınlar fabrikalarda hem de evde çalişiyor yuzde 60 kadın çalışan dolu fabrikalar eve de kendileri yetişiyor biz napıcaz hakkımız ne olacak
Cevap sahibi5 ayOlaya sadece erkek ya da kadın olarak bakarsak eksik kalırız. Birbirinin tamamlayıcısi bu iki cins. Şöyle bir soru çıkıyor ortaya neyi baz alarak? Sabit bir kriter var mı herkesin kendine bakacağı?
Soran5 ayErkek evlensede aldatıyor zaten önceden ulaşsa ne olur mağazada çalıştım Türk erkek müşterilerin yuzde 70nin sevgilisi vardı. Erkek bakir evlenmiyoduki eskiden köyde buyudum birçok kadının anlattığı bu gerdekte gülerek söyleyen varmış nikahtan sonra köylü kadınlarla oturur konuşurum çocuk aldıran erkek bile fazla. Hiçbirinin kocası bakir değildi. Aradan yıl geçmiş uzulmüşler ki anlatıyorlar. Birçoğunun da dostu vardı köyde evli erkeklerin. İlçeye geldim daha da kötü illeri saymıyorum bile 2000-2020 ve sonrası hala böyle z kuşağı artık dur dedi. Onlarda istediği cinselliği yasıyor erkek hiç durmadı zaten
Cevap sahibi5 ayNesil bozuk ve daha da bozuluyor. İnşallah sonu hayra çıkar. Temiz kadınlar, temiz erkeklere.. Şimdi uyku vakti. İyi geceler diliyorum.
Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Türk kızları da korelilerle evleniyo aq iğrenç
11 Yorumla
Soran5 ayEvet o da kötü ilgi sevgi nezaket ve bakımlı erkek açlığından
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kim kimi seviyosa onla olsun
00 Yorumla
5 aykıskanç türk kızı sezdim
08 Yorumla
Soran5 ayKıskanç türk erkeğine cevaplar veriyorum. Kıskançlıkta türk erkeği birinci çıktı biliyorsun biz sizi geçemeyiz😂 amacım dalga geçmek uzaktan bakınca resimdeki gibi görünüyonuz
- 5 ay
maymun gibi mi hahaah özgüvensiz bir soru soran kadın bunu yazabiliyor tabi sosyal medya çok garip bir yer 3 kilo makyaj ile dışarı cıkmazssınız burada 2 kelime yazması cok basit tabi maymun olmaya kabulüm gayet genetiğime uygun ya yılan olsaydım?
Soran5 ayYanyana böyle görünüyorsunuz dedim çirkin ve güzel gibi dengesizlik haha kızları övdüm sizde problem var
- 5 ay
marmaris antalya tarafına gittiysen öyle görünüyorlardır :)
Soran5 ayKızları güzel siz a. m peşinde koşan para yedirmeye meraklı m. ymun gibi görünüyorsunuz ee kadınlar ilgi veren cömert erkeği sever. Düşüyorlar. Güzel kızlar vesselam bende çok begeniyorum
- 5 ay
of of cok farklı bakış açısındayız gerçekten o yüzden bu konuyu burada bitirelim
Soran5 ayHahha kapat konuyu
- 5 ay
:)
Sen yabancı biriyle evlenir miydin
08 Yorumla
Soran5 ayEvet çok isterim
Soran5 ayİngiliz İrlanda Norveç İsviçre
Soran5 ay32 senin
Soran5 ayNeden sordun
En iyi evlilik türü
01 Yorumla
Soran5 ayHaha