ailemle tanıştıracktım bide yakın tarihte böyle bir konuda bana bunca zaman yalan söyleyen birine güvenilir mi kafam karmakarışık onu seviyoruma ama güvenim kırıldı ne yapmalıym
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalan konusunda affetme ama mesleğini icra ediyorsa devam et mühendisten çok kazanıyor bunlar
önemli değil ne kadar kazandığı bunca zaman beni kandırmaya devam etmesi evlilik düşünürken bile bunu söylememesi
Neden diye sorduğunda ne cevap verdi sana
bana söylemedi ki bunu. aklıma takılan soru işaretleri oluşturan şeyler vardı ama ona güvenim tamdı saçmalama dedim kendi kendime böyle bir konuda niye yalan söylesin. yinede bir araştırayım dedim ve az öğrence öğrendim ona söylemedim daha
Aklıma şu geldi birine yardım ediyor vs olabilir. Sert cikisma bu konuyu konuşmaya başladığın zaman. Bakalım ne anlatacak. Ama saçma geliyor ne bilim ben biriyle evlilik düşünecem kaynakciyim ona mühendisim diyecem e bu illaki ortaya çıkacak niye böyle bı canım yapayım ki he su olabilir mühendislik okuyorum ama kaynakciyim belki aman neyse kolay gelsin zor iş
dimi evlendikten sonra mı söylicekti bunu hani diyelim tanışırken kendini alt konumda hissedip mühendisim dedi ama 1 yıl oldu ve evlilik olayları konuşuluyor insan bi anlatır ya ben bunu araştırmasam öğrenmicektim bu nasıl bir düşünce. şimdi söylemeyi düşünmüyorum biraz düşünücem
Siz ne işle mesgulsunuz? Kompleks yapma ihtimali var mı?
Benim tanıdığım bı makina mühendisi var kendisi müzikle uğraşıyor mesleğini yapmiyor ama bunu sevgilisi falan biliyor yani bilemedim ama. eger yanlış anlaşılma yokda yalan söylemişse yol verin gitsin birkere böyle bir önemli aynı zamanda önemsiz mevzuda yalan söyleyen her konuda yalan söyler
iyi bir sıralama iyi bir üniversite söyledi bana. bir şekilde diplomasına ulaştım düpedüz yalan söylemiş. ben mühendisim ama hiç bir zmaan bunun kibirini yapmadım dediğim gibi hani başta öylesine söyledi diyelim bunu bunca zmaan devam ettirmesi sıkıntı olan şimdi söylediği her şeyi sorgular durma düştüm çok kötü hissediyorum kendimi slak gibi
Estağfurullah hanımefendi o kendini canım gibi hissetmeli 1 sene boyunca. Zor bir durum 1 sene uzun bir süre guvende herkeste kolay kolay bulunmuyor. Aranızdaki ilişkiyi veya bağı bilmiyorum ama yolverin gitsin bunuda alaycı şekilde yapın bence siz bu yalancinin mumu da yatsıya kadar yandı
Ayrıca sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende 1 sene boyunca yalanlarla bogustum ve sonunda ne kadar seversem seveyim ondan vazgeçmek zorunda kaldım Allah yardımcınız olsun umarım karsiniza düzgün insanlar çıkartır
o insana vakit harcıyorsun değer veriyorsun seviyorsun güveniyorsun ama o insanın dürüst olmadığını öğreniyorsun çok üzücü ve kırıcı bir durum. yalan hiç sevmediğim bir şey yarın öbür gün evlendğimzde aşk biticek güven olmazsa nasıl o ilişki devam edicek
teşşekkür ederim inşallah seninde karşına düzgün insanlar çıkar.
Evlilik aşkı bitirir inanışına katılmıyorum aksine güçlendirir de yani durup durup sevecek bir şey bulurum ben 😅 hakkınızda hayirlisi olsun
Balık baştan kokar derler.
bir ke daha kimseye güvenmeem gerektiğini anladım
Güvenirsin.
salq olduğum için gerçekten ona değer vermiştim oysa ki
İki güzel söze tav olan insanlarız. Kendi adıma konuşuyorum;o kadar ince eleyip sık dokuyorum ki ne sevgilim var ne dostum.
Niye sevgili oldun o zaman
Aşk yok sende zaten
okuduğunu anlamkta problemin mi var
Evet ayrıl