Otobüste çok değişik şeyler oldu?

en arka 4 lü vardı orada ortada oturuyordum. Karşımda bı çocuk vardı bana baktığını daha sonra farkettim. Gözlerini cekmiyordu. Ben farkedince etrafa bakıyordu benim de ister istemez çocuğa gözüm kayıyordu sonra bakışlarına devam etti. Biri bana dik dik bakarsa gulumserim ben de çocuğa karşı gulmeyeyim diye yüzümü biraz kapattım güldüm sonra dışarı seyretmeye başladım farketti bana baktı gülümsedi ben de gülümsedim sürekli baktı ayırmadan arada dışarıyi seyrediyordu. Sonra kaşlarımı yukarı kaldırdım o da kaldırdı gülümsedi daha sonra bakma dedim ağzımı oynattim bakmayayim mi dedi o da kaş işareti yaptım ciddilesti ve etrafı seyretmeye başladı. Ben de öyle yaptım sonra yine gözlerimiz denk geldi ve ikimizde gülümsedik. Sonra önümde yer boşandı önüme geldi. Ayaktaydı bacağı bacağıma değdi araba fren yapınca bana baktı kaşımı tekrar kaldırdım biraz uzaklaşmaya çalıştı değmemek için daha sonra indi. İnerken karşı da durdu otobüsün içine baktı gülümsedik birbirimize. Sanırım aşık oldum. Beğendiği için mi baktı sizce arkadaşlar? Bir de gülümsemek bakismak bu şekilde kötü mu?

Otobüste çok değişik şeyler oldu?