en arka 4 lü vardı orada ortada oturuyordum. Karşımda bı çocuk vardı bana baktığını daha sonra farkettim. Gözlerini cekmiyordu. Ben farkedince etrafa bakıyordu benim de ister istemez çocuğa gözüm kayıyordu sonra bakışlarına devam etti. Biri bana dik dik bakarsa gulumserim ben de çocuğa karşı gulmeyeyim diye yüzümü biraz kapattım güldüm sonra dışarı seyretmeye başladım farketti bana baktı gülümsedi ben de gülümsedim sürekli baktı ayırmadan arada dışarıyi seyrediyordu. Sonra kaşlarımı yukarı kaldırdım o da kaldırdı gülümsedi daha sonra bakma dedim ağzımı oynattim bakmayayim mi dedi o da kaş işareti yaptım ciddilesti ve etrafı seyretmeye başladı. Ben de öyle yaptım sonra yine gözlerimiz denk geldi ve ikimizde gülümsedik. Sonra önümde yer boşandı önüme geldi. Ayaktaydı bacağı bacağıma değdi araba fren yapınca bana baktı kaşımı tekrar kaldırdım biraz uzaklaşmaya çalıştı değmemek için daha sonra indi. İnerken karşı da durdu otobüsün içine baktı gülümsedik birbirimize. Sanırım aşık oldum. Beğendiği için mi baktı sizce arkadaşlar? Bir de gülümsemek bakismak bu şekilde kötü mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaa keşke instagramını falan isteseydi xjdnbxdı yine aynı gün bin otobüse veya bugün yaşandıysa yarın aynı saatte ol
maalesef ders saatlerim yarın için o saate uygun değil 🥲
dengesiz misin niye konusmadın o sıra? bir daha karsılasmayacaksınız
Otobüs aşırı kalabalıkti yanımda arkadaşım var. Yani yapamazdim bunu. İlk başta karsimdaydi sonra önume geldi nasıl yapabilirdim ki
eee nasıl görüceksin bi daha
Göremeyeceğim sanırım sadece aynı ilçedeyiz 🥲
neresi kanka orası
Ankara 'nın bi ilçesi diyelim
polatlı mı
Yok değil
hmm şanslı kişiymiş
Bir şey sorcam bunu atıyorum beğenmediğin hoşuna gitmeyen birine sen yapar mıydın ya da herkese. yorumlarda bunu da söylemişler de
herkese yapıyprm ben sjdjdjdkd
Gülüyorsun bir de gözünü ayirmayip öyle mi
Beğenmediğin biri de buna dahil?
eglenmelik işte
O da mı eğlenmelik yapti dicem de yok anlardım bunu. Bana bakarken gözlerinin içinin gülmesi falan bazen gözlerini kaçırip göz göze gelince gülmemiz bu eğlencelik olamaz hem öyle biri gibi durmuyordu
siz kadınlar hangi konuda haklı sayıldınız ki? birliktelik yaşadınız once erkekle gerçekten seviyor dediniz hangisi seviyormuş hepsi Şu an baskalarıyla beraber
Nasip olmadığı için oyleymistir. Hem bu karakter meselesi olduğunu düşünüyorum çok seviyor gibi davranıp çekip gitmesi falan...
Yahu böyle saçma sapan şeylerden etkileniyorsan geçmiş olsun yarın da başka birisi bakar ona da aşık olursun sen
Saçma sapan şeyler derken? 😂 gülüştük bakistik tabiri caizse bakışlarla yedik birbirimizi. Gözlerinin içi gülüyordu bakarken. Bana da herkes söyler bunu.
lan bakmis lan bakmis baska bisey yapmamis sadece bakmis
Farkındaysan sadece bakmadı gülüştük de 😂 sen herkese yapıyorsun demek
Metroda her gün farklı birine yapıyorum. Çocuk yoksa çöpe atılan kayıp kardeşim mi
Ne yazdın acaba da çevirdi 😂😂
Çevirdi mi oha 😀
Çocuk Senden hoşlanmış olsa ınstagram'ını veya telefonunu isterdi
O zaman o kadar bakıp gülümsemezdi bence. Yok yani o gülüşünü bakışını görmen lazımdı
Sana öyle gelmiş olabilir çocuk her kadına karşı öyle olabilir Eğer gerçekten hoşlansaydın neden ınstagram'ını istemeseydik ya da bir konuş
Başlatılır
Ben ilişki isteyen biri değilim aslında. Etrafındaki insanları ilişkilerini görünce soğudum. Ama bu çocuk çok farklıydı. Yanımda arkadasim da vardi otobüs ayriyeten çok kalabalıktı. Yani isteyemezdi farkındayım
Bence biraz abartıyorsun yani Sadece bakışmadan bu kadar anlam çıkarılmak bilemedim yani
Ama sadece bakisma olsa normal derim. Gülüştük orada. O bana bakıyor bakıyorum utaniyorum gözümü cekiyorum sonra tekrar bakisiylruz gülüyoruz birbirimize aynı şekilde o da baktığımi farkedince ya başka tarafa çekiyor gözünü ya hiç cekmiyorr. Uzun uzun bakıyor mesela ayırmadan sonra gülümsemeye başlıyor.
Ben yanlış anlamış olabilir miyim ama o bakışı yani aramızda çok mesafe yoktu. Nasıl baktığını ne amaçla bakmadığını gördüm en azından.
Ben olsam senin indiğin durağı beklerdim konuşurdum
Biz en son durakta iniyoruz o merkezde indi yani arası biraz var. Geri dönüşü zor olabilirdi hem yine de ne tepki vereceğini bilmiyor evet güldük bakistik ama
Daha ne olsun ya da sana işaret verirdim inmen için
Olmadı 🥲
Yapacak bir şey yok benimde başıma çok geliyo 😅
ya niye numarasını falan almıyorsun. senaristler ben bu senayoyu istiyorum.
bu çocuğu nerden bulsakta alsan numarasını
Alamazsın otobüs çok kalabalıktı ilk karsidaydi sonra önümde ayakta durdu. Yanımda arkadaşım oturuyor bir şey farketmedi lazım falan diye asla bir şey yapmadik ikimizde
ellinden kacirdin iste
Otobusten inice bisey olmadimi
O benden önce indi. İnince karşıya geçti baktı gülümsedi. Ben de ona bakıp gulumsedimm
Tuh keske inseydin ayak ustu yiyisirdini,
Azgınlıktan keşke konuşsaymış
istekli olacak bir şey yapmadı ki ama
Çekinmiş
Çekinmeyle azginligin alakası ne 😂😂
Senden ışık görmüş ama çekinmiş
Numarasını alsaydın keşke.
Alamazdim ama çok güzel bakıp gulumsuyorduu
Ne diyeyim.
Geçer boş ver.
Bir de o nasıl bir başlık?
Yanlış anlaşılmaya çok açık olmuş.