Sitede bi kızla konuşuyordum, naz yapıyordu kezbanizm sularında...
Yeni bir profil açtım dolar resmi koydum hemen tav oldu acaba bu kişiye mi has diye düşünürken yazdığım her 3 kızdan biri döndü...
Sitede bi kızla konuşuyordum, naz yapıyordu kezbanizm sularında...
Yeni bir profil açtım dolar resmi koydum hemen tav oldu acaba bu kişiye mi has diye düşünürken yazdığım her 3 kızdan biri döndü...
Bütün herkesi aynı kategoriye koyma sen öyle insanlarla karşılaştın diye herkes öyle değil.
soruyu ve açıklamayı tam okumadınız galiba...
Soruda çok kız var dedim hepsi demedim
açıklamada 3 kızdan biri dönüyor dedim hepsi demedim...
Hemen hemen ikiside aynı yere gidiyor
bakış açısı...
Öyle..
senin için
Ukala..
terbiyesizliğin lüzumu yok! küfür yok hakaret yok ima yok iken ukala diyemezsin bana
Sen benim bakış açıma laf ediyorsun ama ben bir şey diyince mi zoruna gitti UKALA..
bakış açına bakış açısı demek laf etmek mi oluyor hadsiz
Hadsiz mi terbiyesiz egoist
Senin gibi narsist insanlar kendi özelliklerini başkasına yüklerler
Bana bak elimde kalırsın hadsiz narsist falan değilim
Sen kendini ne zannediyorsun elinde kalirmisim hem hadsiz hem narsist
Yuh diyorum sana taaa nezaman ki olaya şimdi yorum yapiyor sus bence
Yürü len NANKÖR
Defoll hadsizz
Ağzı bozuk terbiyesiz
Adam ol önce egoist terbiyesiz
Sen insanmisin önce onu söyle olmadigini bana bı arkadaşım soyledi
Dua et ona bir şey olmasın
İnsanım ben insan olmayan sensin arkadaşına benden selam söyle sen kimsin de beni tehdit ediyorsun adam ol gizliden çık okadar güveniyorsan kendine
Arkadaşım yoğun bakımda trafik kazası geçirdi anladinmi en son yola çıkmadan önce senden bahsetti bende bu nicki tanıyorum tartismistim demiştim dua et ona bişey olmasın vicdanın rahat bırakmaz seni
Niye beni çok mu seviyormuş ki bahsetmiş benden sen kimi kandırıyorsun lan sen giderken ben dönüyordum benim kimseye vicdan borcum yok aptal aptal konuşup benim canımı sıkma defol şimdi
Seni niye kandircam kızım canım canım canım konuşma arkadaşımın nicki kamu ile başlıyordu senin gibi trbiyesize güzel duygular beslemiş evet insan isen vicdanın olur zaten
Kızın değilim adam ol önce bana kimse güzel duygular hissetmedi vicdan konusunda vicdanım seni ilgilendirmez yazma senin anladığın dilden konusrurum yoksa
Sende insan ol önce bakıyorum ama karşımda insan yok acıyorum arkadaşıma hem yoğun bakımda hemde senin gibi değersiz birine değer vermiş yazık bide utanmadan vicdanım rahat diyor utanmaz bu son mesajım yazma
İnsanım ben Adam olmak bu kadar zor olmamalı ama degilmi
Defol git adam oldugunda gel karşıma gizli kullanıcı zavallı
Senin gibi vicdansız olacağima gizli kalmayı yeğlerim
Cevap
1Cevap
İyi bi ipucu yakalamışsın. Şunları ayarlamanın yolunu bulsam bende affetmicem acaba altın resmimi koysam
altın biraz arabesk oluyor
dolar iyidir..
Arabesk derken?
altın geleneksel emtiadır
dolar zenginlik emaresidir
Arabeskin anlamı o değildi ya neyse. İyi günler sana
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar