Aşk İlişkileri Arkadaşınızın eski sevgilisine aşık olsanız bunu ona söyler misiniz? cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hayır bence bu karaktersizlik. Söylerim sonuçta eski sevgilisi. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşınızın eski sevgilisine aşık olsanız bunu ona söyler misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Doğru bulmuyorum bu tarz şeyleri.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Arkadaşımın eski sevgilisi artık onu ilgilendirmeyeceği için söylemem 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Asla söylemem. Yani hoşlantı olabilir insan buna engel olmaz ama gidip de arkadaşımın eski sevgilisi ile birlikte olmam veya bir beklenti içinde bulunmam karaktersizlik ve saygısızlık. 0 0 Yorumla
ArtLostInDreams Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Söylenmeyecek kadar kötü bir şey ise bu; o zaman insanın kendinden kendine yaptıgı iki yüzlülüğü galiba. 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arkadaşım bekarsa karaktersizlik olarak görürüm ama evliyse artık onu bağlamaz diye düşünürüm ama o duruma hiç düşmedim. 0 0 Yorumla
h-ibrahim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Asla öyle bir şey yapmam. Dünyada kız mı kalmadı da arkadaşımın eski sevgilisi ile beraber olacağım 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yok olmazdim duygularımı kontrol edebilirim 0 30 Yorumla cengaver115 +1 yıl Yaş 26 ve sen hala bekarsin Yorumla Aliasing26 +1 yıl Ee olamaz mı Yorumla cengaver115 +1 yıl Yaş geçiyor 😒 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Siz evlisiniz herhalde Yorumla cengaver115 +1 yıl Hayır ben bekarım 🥺 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Sizinde geçmiş öyleyse 😄 Yorumla cengaver115 +1 yıl Geçti geçiyor sen bekar kalmaya devam edersen ben de bekâr kalırım 😒 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Göbeğiniz bir mi kesildi yahu 😃 Yorumla cengaver115 +1 yıl Kesilir senin yüzünden 😒 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Bu senede kaldık o zaman artık 2024 de nasip 😬 Yorumla cengaver115 +1 yıl Annemi seni istetmeye yollicam güzel giyin tamam 😒 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Tamam yolla bekliyorum 😂 Yorumla cengaver115 +1 yıl Lokum mu seversin çikolata mi 😒🙂 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Benim tatli dilim yeterli annen gelsin yeter shh Yorumla cengaver115 +1 yıl Yav tatlı yiyip tatlı konuşun öyle kuru kuru gitmesin 😒 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Fark etmez evde kalmışız zaten hshs Yorumla cengaver115 +1 yıl Tamam sana çikolata 🙈😂 çeyizini hazirladin mi 😒🥺 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Hayır ya 😄 Yorumla cengaver115 +1 yıl Bohcaya birseyler koy düğüne kadar 🥺 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Hallederiz birikimim var 😂 Yorumla cengaver115 +1 yıl Tamam o zaman gelinlik sec 🥺 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Tamam damatlık seç sende 👏 Yorumla cengaver115 +1 yıl Tamam yüzükler hazır ❤️ Yorumla Aliasing26 +1 yıl Ne çabuk 😂 Yorumla cengaver115 +1 yıl Çoktan hazır 😂😂 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Parmağıma olmaz benim hsh Yorumla cengaver115 +1 yıl Olur olur sen getir Yorumla Aliasing26 +1 yıl Olduu Yorumla cengaver115 +1 yıl Hazirsak baslayalim Yorumla Aliasing26 +1 yıl Yok hazır değiliz Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Öyle bir şeyi kendime de söylemezdim. İçimde kalırdı. 0 0 Yorumla
kalpsizsjnzalimm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aşık olmam hadi diyelim ki oldum söylemem unutmaya uğraşırım kimseye çaktırmadan 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Söylemem hem saygısızlık hemde artıkçılık bu durum. 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle rim Söyle n mesi lazım allahtan öyle şerefsiz kanım yok 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. bizim kitabımızda yok öyle bir şey 0 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. öyle bir şey asla olmazzz 0 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Söylemem bu seceneginde olmasi gerekirdi :) 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Böyle bişey yapmamki 0 1 Yorumla cengaver115 +1 yıl Yaparsan ayıp minnoş Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karaktersizlik 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Solemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Doğru bulmuyorum bu tarz şeyleri..
Arkadaşımın eski sevgilisi artık onu ilgilendirmeyeceği için söylemem
Asla söylemem. Yani hoşlantı olabilir insan buna engel olmaz ama gidip de arkadaşımın eski sevgilisi ile birlikte olmam veya bir beklenti içinde bulunmam karaktersizlik ve saygısızlık.
Söylenmeyecek kadar kötü bir şey ise bu; o zaman insanın kendinden kendine yaptıgı iki yüzlülüğü galiba.
Arkadaşım bekarsa karaktersizlik olarak görürüm ama evliyse artık onu bağlamaz diye düşünürüm ama o duruma hiç düşmedim.
Asla öyle bir şey yapmam. Dünyada kız mı kalmadı da arkadaşımın eski sevgilisi ile beraber olacağım
Yok olmazdim duygularımı kontrol edebilirim
Yaş 26 ve sen hala bekarsin
Ee olamaz mı
Yaş geçiyor 😒
Siz evlisiniz herhalde
Hayır ben bekarım 🥺
Sizinde geçmiş öyleyse 😄
Geçti geçiyor sen bekar kalmaya devam edersen ben de bekâr kalırım 😒
Göbeğiniz bir mi kesildi yahu 😃
Kesilir senin yüzünden 😒
Bu senede kaldık o zaman artık 2024 de nasip 😬
Annemi seni istetmeye yollicam güzel giyin tamam 😒
Tamam yolla bekliyorum 😂
Lokum mu seversin çikolata mi 😒🙂
Benim tatli dilim yeterli annen gelsin yeter shh
Yav tatlı yiyip tatlı konuşun öyle kuru kuru gitmesin 😒
Fark etmez evde kalmışız zaten hshs
Tamam sana çikolata 🙈😂 çeyizini hazirladin mi 😒🥺
Hayır ya 😄
Bohcaya birseyler koy düğüne kadar 🥺
Hallederiz birikimim var 😂
Tamam o zaman gelinlik sec 🥺
Tamam damatlık seç sende 👏
Tamam yüzükler hazır ❤️
Ne çabuk 😂
Çoktan hazır 😂😂
Parmağıma olmaz benim hsh
Olur olur sen getir
Olduu
Hazirsak baslayalim
Yok hazır değiliz
Öyle bir şeyi kendime de söylemezdim. İçimde kalırdı.
Aşık olmam hadi diyelim ki oldum söylemem unutmaya uğraşırım kimseye çaktırmadan
Söylemem hem saygısızlık hemde artıkçılık bu durum.
Söyle rim Söyle n mesi lazım allahtan öyle şerefsiz kanım yok
Arkadaşımın eski sevgilisine aşık olmam
Oacağımı hiç düşünmüyorum. Karakterime uymuyor.
bizim kitabımızda yok öyle bir şey
öyle bir şey asla olmazzz
Söylemem bu seceneginde olmasi gerekirdi :)
Karaktersizlik
yasak olan kurallardan biri ❌
Hayır bence bu karaktersizlik
Böyle bişey yapmamki
Yaparsan ayıp minnoş
Karaktersizlik
Olmam olamam
Solemem
Söylerim