Doğumdan sonra eşimin ettiği ağır laflar normal mi?

Merhaba,

3 yıldır evliyim 2 ay önce doğum yaptım. Eşimle zaten zor günler geçirdik anlaşamıyorduk ama korunduğum halde hamile kalmıştım. Doğuma benimle girdi cocuk olduktan sonra ilk günler çok güzeldi ilgiliydi ama sonra bebek ağladıkca zor geldi git annene götür orada bakın dibime sokuyorsun çocuğu bana baktırmaya çalışıyorsun vs demeye başladı.. ağır kelimeler etmeye başladık kavgalar tekrar vs ve en son bana çok ağır kelimeler etti. Doğuma girdiği için artık onu cezbetmiyormuşum benimle ilişki canı istemiyormuş keşke girmeseymiş onu ben sokmuşum herşeyi çok biliyormuşum … Şimdiye kadar her şeye tamamdım ayrılmadım ama bu lafları aşırı ağrıma gitti çok üzüldüm ağladım çok fazla acılarla evlat verdim ona ben. Eskiden bana ölürdü evlenmek için çok uğraşlar verdi ama şu an bambaşka bi insan. Resmen bi bilinmezin içindeyim boşanmak istiyorum bu laflarını kaldıramıyorum artık.. Ama kendi hala brni manipüle etmeye çalışıyor her evlilikte bu kavgalar olurmuş normalmiş falan bu dedikleri normal mi ya? Unutamam gibime geliyor..

Güncellemeler
+1 yıl
İyiyken seviyor çocuğu falan vs ama ağladığında veya zora geldiğinde ettiği vicdansızlık bende yorgunluktan ölürken.. annemi çağırıp bakcakmışız ben annemle mi doğurdum bunu? Rahatsız etmeyecekmişim o yorgunken
Güncellemeler
+1 yıl
……
Doğumdan sonra eşimin ettiği ağır laflar normal mi?