Yanni sakin ve diyalogla sorun çözen birine dönüşür mü?

Mümkün değil öylesi değişmezzz
Sevgi beraberinde merhameti ve saygıyı da getirir. Bence davranışları değişir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanni sakin ve diyalogla sorun çözen birine dönüşür mü?

Her sorunu kavga ederek çözmeye çalışan kişinin karakteri budur. Değişmek isterse değişir. Eğer aşık olduğu kişi için değişmek istiyorsa mümkün. Fakat aşık olmakla doğrudan alakası yok.
Sevgi değiştirirz saçmalığını bırakmazsanız. Kendi kendinizi mahfeder durursunuz değiştirmeye çalışırken. Kardeşim bir çok insan günümüzde Piskolojik sorunları için piskoloklara gidiyor. Bu insanlar KENDİLERİ isteyerek değişmek için gittikleri halde Ya başaramıyor ya da bu konuda çok zorluk çekiyorlar. Artık sen değiştireceğini zannetmeye devam et.
Değişmez! çünkü her sorununu ya da her derdini bağırmak veya kavga ile çözmenin doğru olacağını düşünen insanın kafa yapısı hep böyledir ki bu tür kişilerin de aşk ile ilgisi olmaz zaten..
Eşim çok sinirli ve birden parlayan bir yapıya sahipti hatta çevresindekilerde kırgınlık yaratacak derecede bazen. Ben de onun tam tersi🤭 şimdi bakıyorum da adam ben olup çıkmış🤭
Cevap
4Cevap
Huylu huyundan vazgeçmez.
Bende öyleydim. Hayatımın aşkını bulana kadar. Onunlayken çocuk gibiydim kızmadım sinirlenmezdim. Ama onu kaybedince eski halime döndüm sinirli, gergin en ufak bir olayda saldırganlaşan birine.
Hiç kimse değişmez.. belli davranislarini değiştirmesi gerektiğini düşünen.. bunun farkındalığına sahip çok az insan olur..
Hayır değişmez
Bir söz vardır can çıkar huy çıkmaz değişmez
Sanmıyorum, can çıkar huy çıkmaz demişler
Değişmez yedisinde neyse yetmişinde odur
Hayır sanmıyorum.
Ahh hayley üzümlü kekim
koşarak uzaklaşın. kesinlikle değişmez.
İnsan 7. neyse 70. Odur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?