AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kavgalar ilişkiyi bitirir
Senin adına çok üzüldüm gerçekten çok yazık... değmez cunki karşındaki adam değil...
Benim için dua edin yağmur adım teşekkürler şimdiden
Dualarımız sizinle 🌹🌹
Tartışma değil kavga ise aramizdaki sey ve sebebi de manasizsa çoğunun, belli ki duzelecek pek bisey kalmamis.. zira sevgi ve deger verme temeline dayanan bi iliskide yasanacak bisey degil bahsi gecen..
Yani sen de onu haklı buluyorsun
Sadece fikir beyanı.. bahsi gecen kişinin düşüncesini bilemiyorum dolayisiyla hakli ya da degil diyemem
O başkasını bulmak için gitti 1 haftada değişemez bir insan diye düşünüyorum ve buldu da 6 ay oldu ayrılalı onun 1 aydır sevgilisi var ben kaldım onu sevdiğim yerdeyim
Nasıl başladıysa öyle gider sonu gelmez En iyisi bitirmek
O da öyle dedi ve gitti sanıyorum 6 aydır ben kaldım
Hiç üzülme gerçekten bak sana anlatacağım her şeyi
Seven düzeltmeye çalışır
Başka birini bulmuş ben 6 aydır gidişini düşünüyorum ama bi kere bile gelmeye çalışmadı canım bende
Kavga hangi sebeplerden çıkıyor?
Mesela aç karınla sigara içmesine karışırdım , eve geç girmesine , ya da yanımda çok fazla telefonl oynamasına , onun yerine başka şeyler yap dil öğren KPSS çalış diyordum
Him anladım sorun şöyleki sana anlatayım. Bir kişi şu içtiği zaman ona iyi geleceğini bilirsin dimi peki o kişi fazla su içtiği zaman neden çok fazla su içiyorsunun sana zarar verecek ya da ona kelebeğim dediğinde hoş ama köpek dediğinde kötü olarak alınır? Şunu demek istiyorum sana o kişi ne yaparsa kendi bildiği yapar başkalarını ne demiş umursamaz benimseme kavramı vardır kişi neyse kendini öyle bilir ve kabul eder. Az önce dediğim gibi kelebeğim dediğinde o kişi o j güzel algılıyor hangi sebeplerden bilemeyiz ona sorsak hoş havyan der veya daha fazlası... Senin yapman gereken hiç akıl verme ona uyarıcı sinyaller aktarma neyse öyle kabul et. Kendisinin başına bir şey gelene kadar anca öyle anlar. Evd kaç kaldığında ona neden geç kaldın hayatım bir şey mi oldu ( meraktan, sevgiden soru tarzı) böyle onun istediği gibi davranma rolü olmuş olur. Senin sorun onu çok sevmen ama uygulamada sürekli aman bir şey olmasın diyerek çok darlaman.
Kesinlikle öyle çok fazla darlamak belki de ama bunun onu kaybetmeme sebep olacağını bilseydim asla onun iyiliği için çabalamazdı acaba aç mı tok mu yedi mi içti mi yani bilmiyorum bunlar tamamen benim canım ve oda bu ilişkinin bitmesine sebep oldu kavgalar belki de bahaneydi bilmiyorum ama şu an hayatında biri var ve Altay oldu biteli ben hala unutamadım
Kaybetme korkusu herkeste olan durum genelde fazla kıskançlık ve fazla darlama oluyor. Buda ilişkiyi çok sıkıntıya sokar. İlişkide en önemli nokta onun seni izlemesini sağlamak. Fazla konuşulması iyi bir şey değil 2 günde bir yazılsa sohbet çok akıcı oluyor (denendi) ne yaparsa yapsın kısa ve öz olunmalı. Şimdi sen kafanı çok karıştırma senin basit bir durum eğer çocuk sorunlar ile başa çıkmadan seni anlamadan ayrılmışsa emin ol çoktan bunu istiyordur. Bunlar onun için bahanedir. O kadar anı birden mi yok oldu gitti 1 darlama yüzünden? Haydi oradan derim o çocuğa.
Gerçekten de tam anlamıyla öyle yaptı biliyor musun bu yüzden de kendimi bir kenara atılmış gibi hissediyorum altı ay oldu düşünüyorum gerçekten karşısında ağlamaz bir erkek kolay kolay hiçbir kızın ama yani beni karşısına alıp konuşsaydı ben onun için değişmek için elimden gelen her şeyi yapardım gerekirse giderdim terapi alıyor da ama o bensizliği göze almış ve çoktan mutluluk fotoğrafları atıyor yeni sevgilisiyle
Aynen dediğim gibi. Sende farkındasın ama kendini ikna edemiyorsun çünkü nasıl olur nasıl bana yapabilir her şey güzel giderken bu olamaz diyerek sorular doğuyor. Ama asılı biliyorsun. Sen kullanılmış ve kandırılmış birisin öncelikle bunu kabullen o kişi senin beklentilerini vermemiş ve keydi şu an ki kız arkadaşı ile yerinde geziyor, yiyor. Peki sen neden kendi kendini yiyorsun hayatında diyelim o kişi geri gelse ona ne diyeceksin eskisi gibi mutlu olacak mısın?
Ben onu 1 saat almıştım ve demiştim ki ne zaman içindeki her şey gerçekten biterse de hayatına birini alırsan bu saati o zaman çıkar ozamana kadar kolundan dursun dedim ve o saati hala utanmadan takıyor ben sadece şunu anlamıyorum benim giymemi istemedi her şeyi şu an hayatındaki okul giyiyor eğer tekrar gelirse sanki gerçekten mutlu olacakmışım bütün hayat enerjim geri gelecekmiş gibi hissediyorum belki de canım olduğumu düşünüyorsun