Kocam beni avlamak istiyor. Ne yapmalıyım? Yardım?

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Biz 3 senelik evliyiz. Ben 25 yaşındayım kocam 26 yaşında. Kocamla ilk 2 senemizde ilişkilerimiz gayet normaldi. Ama kocam Harari'nin Sapiens kitabını okuduktan sonra sürekli olarak ben avcı toplayıcıyım demeye başladı. İlk başlarda marketten aldığımız yiyeceklere ben bunları yiyemem kendim avlamadım demeye başladı. Daha sonra büyük hayvan avlayamadığı için uzun süre balık yedik, her gün balık tutuyordu iş çıkışı. Ayrıca bahçelerden topladığımız meyveleri ve kendi yetiştirdiğimiz sebzeleri yemeye başladık. Sonrasında evde çok az vakit geçirir olduk. Sürekli çadırı alıp kamp yapmaya gidiyorduk. Hafta sonları tamamen kampta geçmeye başladı ve bilirsiniz ki bir kadın için 2-3 gün duş alamamak ve konforsuz bir alanda bulunmak çok zor. Bir gün çadırın içindeyken bana dışarı çıkıp kaçmamı, bir şey deneyeceğini söyledi. Ben de sorgulamadan koşmaya başladım. Bir süre sonra peşimden koşmaya başladı ve bana kaçmaya devam etmemi söyledi. Böyle uzunca bir süre koşturduk. Sonunda çok yoruldum ve beni yakaladı. Ardından avcılık yeteneklerinin köreldiğini ve tekrar ortaya çıkması için bunu daha sık yapmamız gerektiğini söyledi. Daha sonraki bir iki seferde beni yakaladıktan sonra normal bir şekilde eve dönüyorduk. Beni avlamanın ona çok iyi geldiğini söyledi. Fakat sonraki seferde beni yakaladıktan sonra ağaçların arasında beraber olmak istedi. Ve bana hayatımın en iyi... i yaşattı. Gittikçe beni daha farklı orman ve arazilere bırakıp oralarda yapmaya başladık. Bazen üstüme çok fazla parfüm sıkıp beni koklayarak bulmaya çalışıyordu, bazense ayak izlerimi takip ediyordu. Beni araziye bırakıp beş dakika koşup bir yere saklanmamı söylüyordu. Hatta bu oyunu gece de oynamaya başladık. Bu benim için biraz korkunç oluyordu. Çünkü mağara, ağaç kavukları vs. yerlere saklanmam gerekiyordu. Hayvanlardan korktuğumu söylediğimde ise korkma bu ormanın kralı benim diyordu. Oyunu gece oynadığımızda beni bulmakta zorlandığı için termal kamera bile satın aldı. Son 1 senedir sadece bu şekilde yapıyoruz. Eğer beni 1 saatten uzun süre bulamazsa morali çok bozuluyor ve üzgün bir şekilde eve dönüyoruz. Bu beni de onu da çok üzüyor. Çünkü sevişemiyoruz. İlişki gerçekten çok iyi ama yakın arkadaşlarıma anlattığımda bu durumun normal olmadığını ve eşimle konuşmam gerektiğini hatta psikolojik destek almamız gerektiğini söylüyorlar. Bu yüzden sizlere de danışmak istedim. Benim de çok keyif almaya başladığım bu aktiviteden bir noktada vazgeçmeli miyiz? Sizin benzer anılarınız var mı? Lütfen yardımcı olun zor durumdayım. Bir ikilemdeyim. Teşekkürler şimdiden...

Kocam beni avlamak istiyor. Ne yapmalıyım? Yardım?