+1 yılSanırım uzun zamandır evlisin
İçin de bu ilişki çok uzun zaman önce kopmuş. İlgi, sevgi azaldı ise alternatiflerin vardır illaki bu devir böyle bunun Sorunu
Her iki tarafın da Bir birine üstün gelme Özgürlük savaşı vermesin den.
Bir Adam 100 tl nin 2 kuruşun hesabını soruyor ise O hane de Harcama ciddi boyutta ve Ekonomik olarak da O kişinin Zayıf düştüğünün delilidir.
Kadına Bazı durumlar da Hak veriyorum Bı arada Ben de Kürt asıllı Bir Türk genciyim
Biz de Kadın Allah ın emaneti olarak Görüyor idik lakin Bu devir Fitne ve ihanet devri İnsanların bir birine karşı Tahammülü yok.
Kadının Gezmeye ihtiyacı var, Bir Kadın yeri geldiğin de Romantizm de ister, küçük jestler Doğum günün kutlanması bir çiçek almak gibi şiir gibi Güzel ve duygusal bağlar oluşturak eylemlere ihtiyaç duyar Anlaşılmayı her zaman ister Özgürlük ister inisiyatif ister Ağır başlı Efendi Olduğu gibi Karşınsa daki nin onu kıskandırmasını da ister.
Bu yüzden seni anlıyorum Ev, okul yemek sürekli kısır döngü arasın da eşinin bir el uzatması Fazla bu ruhsal bulanıma yakın insana karşı biraz naif olmasını istemen normal ancak eminim ki Eşin seni sen den daha iyi tanıyor bu yüzden o sürekli Üstte olmaya arada ise inisiyatif verip senin üstün olmana müsaade gösteriyor bir nevi idare etmeye çalışıyor06 Yorumla
Soran+1 yılBeni ezmekten başka bisey yapmıyor. Ailesi de ayrı vaka zaten türban takmayı da istemiyordum. Ailesi yüzünden mecbur kaldım nefret ediyorum bu sulaleden
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum.
Hasas bir denge
Bu denge ve yaşadığın bu burhanı kontrol altına almak senin hakkın.
Sen bunun için Bir şeyler planmışsın Gözlerin ile bedenin ile Bunu eşine Söylüyor Yuvan için Daha sağlıklı bir ilişkiniz olsun diye çaba sarf ediyorsun ama artık yoruldun bu ilişki seni yoruyor Ve Çözüm için son adımı attığın da Eşin seni tekrar dan idaresi altına alacak o adımları atıyor Sen yumuşuyorsun ama sonuç hep aynı
Nasıl olacak bu iş😏? 😁
Soran+1 yılYok artık dua eder oldum. Beni aldatsin Bi kanıt yakalayayım. Boyle bisey yakalarsam kaynanam gilde beni tutar yardım ederler bana kurtulurum bu lanetten artık düzelmeyecek bugün daha iyi anladım. Saygi denen bisey yok bu malda
- +1 yıl
😂😂 Laa öyle adama Sen katlanamıyorsun Elin Kadınları nasıl katlansın Akıl var mantık var. Haa Yazar Çünkü evde Doğru düzgün bir ilişki yok Azar iki tiktok videosun da gördüğü kadına sosyal medya da gördüğüne Yazar durur da Şimdi ki kadınlara yazan yazana Onca mesaj geliyor.
Onca Seçenek var iken İlgi gösteren Sevgi gösteren var iken İstekliler var iken Millet işi çözmüş Evli kadınlar Yuva da iyi de Olsa mukak ki Bir şekil de Düşüyorlar bu devrin kadınları da Abaza Erkekleri de İlişkiler hep çıkar üzerine kurulu
Sevgi, aşk, O hayel kurulan İlişki Bu ekonomi ve bu toplum da Olmaz en güzeli bir erkek için Yanlız olmak 🚬
Soran+1 yılErkek deme bana bu lafa ilettim erkektir yapar şunu yapar bunu yapar. diye diye sıç.. tılar ağzımıza şimdi bana motor sürmeyi öğret diyorum o erkekmiş bana ayıpms vs hep Bi erteliyor. Ogretmemeye çalışıyor yemin ederim varya erkek lafına ilettim
- +1 yıl
Eski den Ben de Kadınlara karşı Böyleydim
Özel den ya da Sosyal medya dan yazan evli kadınların aldatma hikayeleri çevrem duyup işitlerim kısacası Hayat
Ama öğrendim
Oysaki Hayat kısa Erkek yapar Vs Gibi her şey ilişki düşmanları ve Kadınlara nefreti enjekte edip onları hırsa iten Bir Toplumsal sorun.
Bunun ile büyük
Bence bir kadın Araba kullanmayı bilmeli ama Motora ben de karşı olurdum ölüm riski yüksek insan gözün den sakındığını kendi eli ile ateşe atmamalı Gözünün nurunu Kollaması gerektiğin de Ailesine karşı da savunması gerek Lakin Kadınlar Sınırı bazen öyle çok aşıp abartıyorlar ki.
Bir Duygu ve gurur çizgisi var Ben anlamıyorum Bu Adamların Eşleri benim sahip olmadığım onca Şeye sahip iken Bu kibir bu Saçma sapan olaylar neden oluyor Neden Çözemedim.
Onu ama emin ki ardın da kıskançlık elalem ne der
Bak şunun karısı da şöyle yapmış Hemcinsim de sapkın var
Kabul Bana bile İğrenç iğrenç teklifler sosyal medya üzerinden geldi utanç duydum Çünkü ben Adamlığın para ve maddiyat ile ölçüldüğünü
Adil olma Allah ın verdiği ile sabırlı olup yitinme ve emanete karşı Ölçülü olma gibi değerin yıkıldığını görüyorum bu çok kötü bir durum.
🤨
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek lazım karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütmenin zor olacağını belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir, doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu hoş olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo hoş olmayabilir ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
- Son olarak : Her birimiz bir insanız insanın içinde istek olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir durum yok hayatın her alanın da mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın, olduğu yerde bu olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de.
00 Yorumla
+1 yılSanırım eşiniz sizi sürekli cepte görüyor. Bu durumu düzeltmek için aslında biraz ilginizi azaltırsanız bunu fark edecektir diye düşünüyorum. Bazen erkeklere bir ders vermek için bir şeyler anlatmak yerine uygulamalı olarak bir şeyler yapıp denemek daha etkili oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTam üstüne bastin evet böyle çalışmamı istemiyor. Motor sürmek istiyorum onuda engelliyor. Hep evde çocuk bakayım istiyor beni hep kendine mahkum bırakmak istiyor çantada keklik olaym
- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü böyle durumlar ya böyle insanlar yüzünden diğer insanlar da yanıyor anlattıklarınız doğruysa gerçekten üzücü çok harcamıyorsanız başlık biraz kötü olsa da niyetiniz çok belli ilişkinizin canlı olmasını size ilgi göstermesini istiyorsunuz ben öyle anladım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir adam düzelmez Türk erkeği yani çok bir şey bekleme beklentiye girince büyük hata yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkeği gayet medeni bence bu kürt erkeği cahil
Abla yazdıklarımı dikkatlice oku ve benimse.
1 - Sakin ol.
2 - Sakin kafa ile düşün
3 - Ne zamandır böyle?
4 - Para mevzusu farklı ola bilir sıkışık ola bilir önceden bile mi böyle yapıyordu?
5 - Tavuk güzel miydi?
Bu sorduklarıma göre cevap verir isen daha sağlıklı cevap vere bilirim.
010 Yorumla
Soran+1 yılTavuk güzeldi 😂😂sabrım yok panik atak var bende teker teker sor
Soran+1 yılUgrasamm vala
Soran+1 yılSenin kendine hayrın yok
Soran+1 yılTamam sus
Soran+1 yılKüs napjm
Kendine ait bir yaşam alanı oluştur , ona hayatının merkezinde olmadığını hissettir , kendine ait kitap okuma saatleri dizi izleme vs zamanları oluştur , ve çok bakımlı çok güzel ol , kendini sev kendine sürekli bakım vs yap , ve her zaman neşeli ol , arkadaşlarınla buluş / telefonda konuş eğlenceli ve neşeli bir şekilde , her zaman güleryüzle ol
20 Yorumla
+1 yılilk bir kaç cümleyi okudum şunu söyleyeyim eğer başta kontrol altına alsaydın sorun olmazdı ama sonradan alınca hatta almaya çalışınca diyeyim ters teper
10 Yorumla
+1 yılİki kurusun hesabını yapandan koca filan olmaz. Ama biraz sende suç adam hakkında bu kadara gir konuşuyorsun ama en başında neden evet dedinki.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkocanı karşına alıp kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini söyle hala kale almazsa ayrıl can çıkar huy çıkmaz benim kocamda senin gibi ben 7 ay sabrettim sonra ayrıldım iyi ki de o pislikten ayrılmışım diyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaz cahil canım
Cevap sahibi+1 yılbosanıcaksın o zaman baska caren yok
Soran+1 yılIns kurtulurum bende bigun
Cevap sahibi+1 yılinsallah sen istedikten sonra herseyi yaparsın bir imzaya bakıyor hayatın
Cevap sahibi+1 yılsen istedikten sonra herseyi yaparsın bir imzaya bakıyor hayatın
Boşan abla boşan iki yediğin yemeğin hesabını yapanfan koca mı olur bu bir
İki de bi erkek sevdiğine küfür etmez tamam ağzı bozuk ola bilir ama sayqı yoksa neden duryon orada bi kişinin sayqı duyduğu yerde diğeri de duymalı tek başına yüklenme her şeyi at gitsin00 Yorumla
+1 yılEvlisiniz aynı evi yatağı hayatı paylaşıyorsunuz ne gizemi? Saygısızsa senin değil onun düzeltmesi gerekiyor kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılHep kendimle ugrastm bende mi hatta diye evet artık o düzelecek ya da bitecek. Cunku bana artık bahane bulamıyor.
Huylu huyundan vazgeçmem. Aşık ve sevgi dolu olmayan bir erkek olmadan, güzellikler devam etmez. Saygıda yokmuş zaten 🙂
00 Yorumla
+1 yılBence hiç böyle oyunlara gerek yok.. bırak olayı akışına.. nehirin yönünü değiştirme sonra akan su yolunu şaşırır!!!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne yazık ki sen aldıklarını unutup alamadığı birin hesabını yapan hesap mantığı olmayan biri ile yaşıyorsun. düzeltmen çok zor.
00 Yorumla
+1 yılÇalışıp kendi paranı kazandığın zaman değer görürsün ama o değer çıkar ilişkisşnden gelir anladığım kadarıyla karşındakinin karakteri bunu götürüyor
00 Yorumla
+1 yılİş işten geçmiş artık zamanında yapacaktın kâle almaz seni
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacaktm anlamadm
- +1 yıl
Bunu en başta yapacaktın diyorum saygıyı kaybettikten sonra değil
+1 yılOna ilham kaynağı ol. Hareketlerine, yaptıklarınla, düşüncelerinle ve konuşmalarınla.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendi aklı yok gibi herseyi ben komut vereyim istiyor
Balık baştan kokar. Baştan beri böyleyse zor değişmesi.
06 Yorumla
Soran+1 yılYok arada oluyor
Soran+1 yılBen onun her bakışından ses tonundan hatta akşam eve gelince bakışından işe gidip gitmediğini anlıyorum. Ama o ben demeden anlamaz ben ne bileyim ne düşünüyorsun ya da ben ne bileyim deseydin gibi kelimeler konuşsam dedigimide hep yanlış anlar
Soran+1 yılHz Doğukan ne anlamda yeni gördüm dikkat etmemiştim. Gunah bence bu isimi kullanmanız. Hz peygamberler için kullanılır
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bu yüzden boşanma diye bişey var. Ömrünüzü tek kişiye niye adıyorsunuz ki..
29 Yorumla
Soran+1 yılCocuk olunca öyle kolay olmuyor. Aslinda erken evlilikte insan bilinçli olmuyor. Mesela ben en az 25 yaşında evlenmiş olmak isterdim. Cunku asla Bi çocuğun sorumluluğunu kolay almaz önce eşimi denerdim.2 yıl falan baba olabilir mi diye. Bu dediğiniz evladı olmayanlar için kolay koca bulunur bu basit. Ama evlat varsa olan çocuğa oluyor
Cevap sahibi+1 yılYo hiç alakası yok. Kendinizi kandırmayın. Konforunuzu bozmamak için, hazır eve para getiren var diye boşanmıyorsunuz. Benim bir yakinim "böyle ge r i zekalı, aptal ve ahlaksız bir babayla büyümesini istemiyorum" diyerek boşandı ve çocuğunu göstermedi öyle ahlaksız bir adama.
Soran+1 yılBen bekarken hem çalışıp hem okurdum.11 yaşındaydım. koyun otlatırdım. Etrafmdaki herkes benim ne kadar çalışkan olduğumu anlatır. Senin akraban ve sen konforunuza düşkunsunuz demekki kendinden biliyorsun işi. Eskiden kuaförde calismistm arada evde yapıyorum ufak tefek iş. Saç vs Evlatları min geleceği söz konusu oyle canım bencilce onları kimseye emanet edemem. internet düşkünü anneme ya da yaşlı bakmam ben diyen babaannesin e emanet edemem ben 5 dakika ayırmam gözümün önünden okul istisna tabi. Ev sahibim hep derdi. Sen bu çocuğu okula yazarsan okulda yatar kalkarsın. Yani misal ben okulda bile içim rahat etmiyor. Rahat Bi anne değilim ben evlatlarım hirslarimdan önce geliyor
Soran+1 yılBabaları onlara vurmuyor. zarar vermiyor adamn zararı bana
Cevap sahibi+1 yılKonforuna düşkün olsa boşanır mıydı sence? O da ailesinin evinde yaşıyor zaten. Çalışmıyor çocuğunu gözünün önünden ayırmıyor o da. Babası onlara vurmasa da ahlakını görüyor sonuçta çocuklar. Ne desek boş. Herkes kaderini yaşıyor işte.
Soran+1 yılOnun 1 tane benim 3 tane annem şimdiden daha evine gitmeden eşine al çocuklarını kızımı ver diyor. Kadn ağzıyla senin alır dul maaşı bağlarım diyor. ya da evlendiririm diyor. Annem gile gitsem sıginti gibi olacağım. Cocuklar imi onlara bırakıp çalışamam çalışmasam zaten çocuklarıma bakmaz annem bekarken az beynimi yemediler 17 yaşında genç kzdim. Oturup evimde yemek yiyemiyordum. Annem babam hep minnet ederdi 2 ablan çalışıyor sen yiyorsun diye çalışmaya basladm. Her maaş günü beynimi yerlerdi çalışıyorsun kendine 1 tişört alacak parayı annen vermiyor. Kirada hep şundan kıs bundan kıs diye lisede Bi kıyafet Bi forma almadılar rezil olurdum hep. yıllar sonra annem 2 ev aldı hep bize param yok der dururdu. Bizden kesti 2 ev aldı geçen gitmiş toki ye de yazılmış. Yani diyeceğim ben annem gile gitsem kısaca annemde paragöz. Esimin bu rezil hali ailemden gene daha iyi
Soran+1 yılKısaca bosanacaksam anca ayakta durabilecek. gucte olmam lazım buda ufak oğlumun 3 yıla daha ihtiyacı olduğunu gösteriyor o okula başlarsa daha rahat çalışabilirim vs
Cevap sahibi+1 yılAnladım kusura bakmayın. Evet aileniz de çok kötüymüş. Gerçekten bazı şeyler kader. Sabretmek gerekiyor. Kimsenin hayatı da 4/4 lük değil
Soran+1 yılEvet ailemden hayır yok. Herkesin dini imanı para çocuklarımı kendi hedeflerim için hiç edemem. Allah büyüktür. sorun degil
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım ben kocamla kavga edersem Bi kere bırakıp gittim tam 23gun Dubai gittim orada çalışmıştım orada 15gun çalıştım geri geldim eşim beni bırakıp gidecek diye çok korkuyor
00 Yorumla
+1 yılPeşinden kosturma devirleri evlilik öncesi değil miydi
00 Yorumla
+1 yılArtık o senin kocan almış alacağını niye peşinden koşsun ki bunu evlenmeden önce yapacaktın
00 Yorumla
+1 yılAdam niye koşsun delirdiniz herhalde 🤦🏼♀️
00 Yorumla
+1 yılOna ummadığı bir fantezili ilişki yaşat sonra bi dahası olmasın ulur peşinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. İşte kimi böylesini arar bulamaz, kimi de bulur kıymet bilmez. Dünya böyle bir yer maalesef 😏
00 Yorumla
+1 yılKocanda koşma işi bitmiş Allah kolaylık versin bacım işin içine para girdiyse zaten bitmiş hersey
00 Yorumla
+1 yılSaygı bittiyse toparlanması zor oluyor bazı şeylerin. Çift terapisti, ilişki uzmanı vs gidilebilir
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı oturup birşeyler içmeyi deneyin.
Sorun kendiliğinden düzelecektir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacak arasındaki deliğini yırtarcasına açarsan peşinden koşar. Fakat seni bu halde yakalamayı başarırsa işin iş.
00 Yorumla
+1 yılonga bunga karı cebimde rakı içerim sanamı soracam karı olarak almış adam seni utanmıyormsun adam eve yorgun argın gelmiş senden hizmet bekliyo şaka buyana adam senden sıkılmış gibi anladım biraz yüz vermezssen düzelir gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok bunalttın mı benim eşim beni bunalıma soktu vazgeçtim
049 Yorumla
Soran+1 yılBen demeden düşünüp bir iş yapmaz hep bana kendi danışırdı. Parasini hep bana verirdi bende para dayanmıyor sen mantıklı harcıyorsun diye vs. Son dönem bi garip ya bana 100 lira verse döner nerede 100 ne yaptın der oldu. Bide lan lun der asla hoşlanmam saygılı ol derim. Gene sus kes der iyice gıcık oldum
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim sanki su an eşim benden söz ediyor
Cevap sahibi+1 yılAma ben parayı asla sormam ben veririm maaşı kalır çünkü bana bir gunde 5 ver geçinirim 5 bin ver harcarn
Cevap sahibi+1 yılÖyle biri ise. eski ilgini göster me
Soran+1 yılSaygısız biriysen oda kötü eşim saygısız lan lun vs der bir ara mal a kadar gitmişti küstüm. bidaha demedi ama bu sıktı.. r git lan vs Bi türlü atamadı. Cocuklarm saygısız olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSaygyz değilim tek kötü laf etmem ama çok rahatım kizkanmam hiç takmam tartışmak için gelir duymam
Soran+1 yılİlgi yok zaten sevgi kalmadı bende diyorum. evde 2 arkadaş gibi bile değiliz 2 arkadaş muhabbet eder. Bizde oda yok 2 ağzını açsa lan lun konuşma diyorum. Cocuklarada tembihliyorum dışarı beraber gidiyorlar sa babanızı fazla konuşturmayın sizi dışarıda rezil eder diye. Ya insan toplum içinde çocuğuna lan lun dermi? Kendi çocuğunu rezil ediyor.
Soran+1 yılBenim eşim de duymazdı. Ben onunla tartışmam gck oluyorum duymazdan gelme hareketine. Bu nedenle ben direk küserim tek laf etmem. Kedi gibi dolanır ne oldu ne du suratın neden asık diye
Cevap sahibi+1 yılYok asla yapmam acaba neden öyle oldu ya da hep öyle miydi
Soran+1 yılTek kelime konuştum mu güldüm mu gene aynı aptal hareketleri yapıyor
Cevap sahibi+1 yılÖnceden öyle mıydı
Soran+1 yılBenim eşim çok kıskanç ya aşırı yeni komşumuz taşındı. Adam yenge ben seni tanıyorum. Sen beni tanımadın mı dedi. eşim baya bozuldu. Yolda okula gidip gelirken görüyormuş adam ben asla başımı kaldırıp bakmam yüzüne ayıp başım önümde gider gelirim. Esim baya Bi bana hesap sordu adam nerden tanıyor dye
Soran+1 yılBu derece değildi. Tabi arada oluyordu bu hareketler hep degil nadir.
Cevap sahibi+1 yılO zaman iş ortamı değişti veya onu etkileyen biri var sizden soğudu
Soran+1 yılEe küsünce kedi gibi oluyor ama yok iş ortamında kz yok ya inşaat ortamı o kadar dediklerim telefonunu Google hesabını vs sadece Google den mahrem videolar yakaladm. yani yalan söylemek istemiyorum. Ilk çok kızdım ama zamanla ister istemez sıradanlaştı gözümde acı bisey bu evet ama normal geliyor umursayp kavga edecek gücüm yok ya ugrasamam
Soran+1 yılArtık didiklemiyorum. Cunku onla Allah n arasında.
Cevap sahibi+1 yılİlla kadından cinsellik olarak düşünmeyin iş ardaslarinin hareket tarzından diyorm
Soran+1 yılErkek arkqdası var bitane yabani öküz gibi belki o etkilemiş olabilir. Cunku benim oğlum çok kibar bir çocuk eşime bu ne kız gibi büyütmüş eşin demis
Cevap sahibi+1 yılDengesiz kuvvet muhtemel onun etkisi olmuştur işte sizden söz edr adamda şöyle felan yap demiştir
Soran+1 yılKarısının dedikodusunu asla yapmaz beni ufak bir oğlan çocuğundan bile kıskanır. Zamaninda Bi arkadaşına beni övüp durmuş. Adamda kendi karısına canım öğlene kadar uyuyor. Beni önemsemiyor diyip duruyor. Baktım adam Bi evi gözlüyor. Market ten çıkıyorum. Pat karşıma çıkıp duruyor. Posetini taşıyalım vs. Eşim e söyledim rahatsız oldum artık anlattı böyle konuşmuştuk diye. Bidaha asla hiç bir arkadaşımın yanında seni konuşmadım dedi. O günden sonra hiç bir arkadaşını eve de cagirmadi
Cevap sahibi+1 yılHiç belli olmaz ama birinden etkilendiği kesin görme umursama çıldırsn
Soran+1 yılPatlıyorum bazen bende ilgi bekliyorum. inancim olmasa çoktan başka kocaya kaçardım az işkence etmedi bana resmen ergenliğini ben çektim
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız ama sabır ama gerçekten o raddeye gelindi ise biri ile sadece duygusal olarak konuşun sanal olsun reel e. dönmekten iyidir yoksa dolar patlarsn çok kötü paylarsn en azından derlesecek biri olsun kız erkek fark etmez
Soran+1 yılKadın görünümlü terbiyesiz ikile
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani ya
Soran+1 yılKadın kadının en büyük düşmanı Bi kadına anlatsam direk boşa der
Soran+1 yılÜstte biri yorum yazms görmediniz sanırım terbiyesizce Bi yorum.
Cevap sahibi+1 yılPardon burnunu sokan kevsa den söz ediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSiz kaldırin yorumu
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum Allah sabır versin sizi sabaha kadar dinleyebilirim buraya yazın içinizi dökün
Soran+1 yılSizde ki sorun ne ben tam anlamadım verdiğiniz parayıda sormuyormuşsunuz. Dert ettiği şey ne esinizin
Cevap sahibi+1 yılÇok karışıyor çok sıkıyor mesela yemek yapyruz ben bir çeşit o bir çeşit yap diyor başlıyorum yapmaya onu yakma bu yapsmasn ver kaşığı güvenmiyorsan yap deme o zaman dimi
Soran+1 yılHımm bence sen hiç yemek yapma beraber çalışıyorsanız amena ama o hep evdeyse o yapsın yemeği. Ben titizim çok mutfağa sokmam yani yemek yapmak manasında. Otursun ben hizmet ederim. Yeterki mutfağı mi kirletmesin😂😂
Cevap sahibi+1 yılBizde problem şu ben işten gelyrm uzancm gel yardım et der sonra bu tavırlar
Cevap sahibi+1 yılBirde şu var örnek ben bekarken zaten günlük duş alan biriyim ama o beni ona rağmen dus al diye uyara uyara duş almaz oldum
Soran+1 yılIticiymis huyları. yok ben karışmam. banyoya girdimi 2 saat çıkmaz tuvalettede 2 saat çıkmıyor. Cocuklar kuyruğa giriyor çiş m geldi diye o zaman gider gelir laf sayarım. cunku ufak oğlum 3 yaşında geldiği gibi gitmesi lazım yoksa kacirabiliyor. damla damla çocuk çiş diyor banyoya git diyor. Bende titiz m banyoda ne çişi diyorum laf sayıyorum. Eger çocuklar çiş demese 2 saat cikmasa umursamam affedersn ne halt yerse yesin diyorum
Cevap sahibi+1 yılAa benim ki aniden kapıyı açar ne yapıyorsun diye bugün hele arkads ile yemk yiyordum telefon seslide ne yapıyorsun dedi yemek dedim zıkkım ye bensiz yiyorsun dedi
Soran+1 yılVala bende de o huy oldu. normal insana kapı tıklatırsın anlar. Bu çocuk altına işese inada giriyor çıkmıyor. Kac kere çocuk üstünü kirletti bende artık kapı açar oldum 2 SAAT ne demek. Insan işer çıkar affedersin. kapıyı acıyorum. Telefon elinde sigara elinde saçma sapan tavırlar
Cevap sahibi+1 yılTelefon elinde mi giriyor
Soran+1 yılEvet aniden acıyorum bende çıkmayınca hep maç oynuyor ekranda goruyorum
Cevap sahibi+1 yılMaç iğrenç ya aileye vakit yok yemin ederim biri ile sırf bundan dolayı arkadaşlığı bitiridm peki ne yapmayı düşünüyorsun yaz dinlerim fikir alışverişi olsun
Soran+1 yılUfak oğlum büyüsün okula başlasın bosanacagim zaten 4 e girdi. topu 3 yıl daha yüzüne de diyorum. Son Bi kaç hakkın daha var toparlamazsan son 3 sene.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bunun için sağlam zemin hazrla iş felan bunaldysan haklsn bende kızın büyümesini beklyrm o. ikici istiyor asla yapmam
Soran+1 yılAman sakn sakn benm 3 evladm oldu. erken evlendim asla bilinçli değildim. Şu an benm eşimde 4 olsun istiyor. Elimj kolumu bağlayacak biliyor ufak oğlum büyüse biraz bosanirim. Ona mahkum olayım ezsin istiyor. Yakinima yoreme yaklaşma dedim. Annemde hep diyor kızımı alacağım al çocuklarını git diye. Kizimi evlendiririm diyor. Mumla ararsn vs benimki de 4. cu çocuk peşinde. en iyisini yapıyorsunuz. Ilerde daha kötüye giderse olan çocuklara oluyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle valla asla yapmıyrm zaten ilkinde bunu yaptı yoksa çoktan boşanmıştım gerçekten Fikirlerin için çok teşekkür ederim uyursam ayıp olur mu dilerseniz görünr yapayım ekleyin yarn devam edriz
Soran+1 yılBende uycam birazdan. rica ederim. neden ayıp olsun kusura bakmayın ben sizi lafa tuttum hakkınızı helal edin
Cevap sahibi+1 yılNe yaptınız nasıl oldunuz vaziyet nedir
T. ntene sürtüşmem oldu, reglim çok gecikti ve 4 gündür çok çok az lekelenmem oluyor. Gebelık olur mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılHe ikiz dogurursun
- +1 yıl
😁😂
Soran+1 yıl😀😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi garanti olarak görüyor ve bir evlilik saygı bittiyse düzelmez kolay kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocam kocam geh geh diye bağır o koşar peşinden ama ödülünü ver ki iyi eğitilsin 😀
00 Yorumla
+1 yılO sana nasil davraniyorsa sende ona öyle davran o saygısızlık yapıyorsa sende ona iki kez saygısızlık yap hayridir ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBazen deniyorum. sonra çok yoruluyorum. Bu kadar bencil olmak yoruyor beni
- +1 yıl
yoruluyorum kelimesini bi insan hayat arkadaşına nasil kurdurabilir bence artık sen bişilere harcama yapma birak ne eksikse o alsin sen al de para vericek olursa da isteme alsan bile parayı harcama soruncada gözünün önüne koyarsın hergun önüne yemek koyma degerini anlasın güzelim benim ya sana başarılar inşallah mutlu olursun
Soran+1 yılBu ara şunu deniyorum. Markette beraber gidiyoruz her alışverişe. hic para istemedim. hep beraber aldık. Gecen 500 alacağı vardı getirdi direk bana verdi. Eline verdim istemiyorum dedim. Niye dedi gelir 2 güne nerede 500 dersin. Midem bulansin istemiyorum. Dedim borcum vardı yengesine onları verdim. Okula harcadım bitti bak şunu şunu yaptım dedim sesi çıkmadı. Duzelir ins
+1 yılSaygı çok önemli evlilikte saygı biterse evliliğe evlilik denilmez şahsen.
Özelden konuşabilirmiyiz?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladığım kadarıyla değer vermiyor ve senin işin gerçekten zor
022 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim kıskanç çok boğuyor.
Cevap sahibi+1 yılBişeyden şüphelendiği için mi kıskanıyor
Soran+1 yılŞimdiye kadar hiç bir açığımı görmedi. Kendi facede kızlara yazmsti yıllar önce affettim. Benim ona güvenmemem lazim
Cevap sahibi+1 yılKendi şüphesini sana yansıtıyor demek ki
Soran+1 yılKişi kendinden bilir işi
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmuş biraz, yok yere senden şüpheleniyor, bu da hoş değil
Soran+1 yılOhoo Bi aralar telefon uma kontör yükleme diyordum gerek yok kendi telefonumu pek kullanmam biri ararsa vs. Gece yarım saat onun telefondan instagrama keşfette video izledim bana iftira attı.
Cevap sahibi+1 yılNe diye
Soran+1 yılLetgoya motoru koymuş satıyordu. Tabi numarada koymuş. Adamın biri gelip yazmış gece gece ben hiç bakmadım vatsapa yazmış silmiş mesajını. vatsapı bilirsin silindi silindi diye görünüyor. Adamın profildede Ömer yazıyor. Omer de benim eski normal arkadaşm sevgilim bile değil. Gunduz aradı geliyorum seni gebertecegim diye. Bende gel alnım açık dedim. Tabi asla korkmadım Bi açığım yok. Eve geldi numarayı gösterdi profilde Ömer yazıyor dedi. Ara sor dedim aptal aramayı bile akıl etmemiş. Adam direk dedi abi motor satiyormussun letgoda gördüm. YAZDIM sonra vazgeçtim sildim diye. Ben ona dedim bak adamn birine yazsam senin nette bağlanıp kendi vatsapmdan yazarım neden senin telefondan yazaym diye çıkar hattimin tüm geçmişine bak dedim. Bi özür bile dilemedi.3 gün küstüm ağız altı eh özür dilerim dedi. yillar geçti her kavgada bana adam sana yazmıştı yalancısn. Or.. uspu der. Engelli beyinsiz ıspatladm hala bana bunu yakıştıriyor
Cevap sahibi+1 yılİspatlamışsın işte daha ne? Bi de or.. pu demesi hiç olmamış
- +1 yıl
Karısına bacım diyenle ömür geçmez. Bu adamdan ayrılmalısın
- +1 yıl
O*osbu dicektim çevirmiş bacım yazmış
Cevap sahibi+1 yılGaz verme dur şimdi
- +1 yıl
Neden hayatına boyle assagilayici kelimelerle devam etsin. Bunu değiştiremez artık çok geç insan 7 sinde neyse 70 inde de odur. Gerisi sadece hayatı boşa harcamak olur
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı olma hemen, bi dur, ne kadsr meraklısınız yuva yıkmaya yaa
- +1 yıl
Hadi düzelt adamı, kur yuvalarını tekrardan
Cevap sahibi+1 yılSen yangına körükle gitme yeter
Soran+1 yılVala ufak çocuklarım var onlar için boşanmam. Hic bir gaz işe yaramaz ben kendimi biliyorum. Onun bacım demesi onun karaktersizliği çünkü ben onun Face de kızlara yazdığını yakalamıştı m. Bana kusur uydurdu açığını kapatmak için. Yuzune diyorum ufak oğlum Bi büyüsün sana öyle bir tekme atacağım ki ömrün boyunca unutamayacaksın. Zaten anneme kalsa boşa gel çocukları ver gel diyor. Annemin, kocamın bencilliği yüzünden evlatlarıma olan olacak. şu an katlanmak zorundayım bir süre o bacım kelimesini her dediğinde seninde benimde hatimizin geçmişini çıkaralım dedim. Son dönem o konu da Bi sus pus ses yok
Cevap sahibi+1 yılSenin düşüncelerini destekliyorum, aynı mantıkda devam et. Onun sana söylemesiyle sen o sıfata layık olmuyorsun, kendini de biliyorsun, o istediği kadar söylesin
Soran+1 yılEvladım olmasa 1 daka katlanmam. Her şey onlar için. Bidaha aldattığını şahit olursam ya da çocuklara şiddet uygularsa anca o şekil boşanma kararı alırım. Şu an evladm küçük onu düşünüp temkinli adım atmalıyım. Bosansam ne olacak annem gile giderim. Annem çocukları babasına yolla der. Baba kendine bakamıyor. Babaanne de yaşlı ne olacak çocuklarım heba. Cocuklarimı götürsem.2 güne annem bana çalış der sıginti muamelesi yerim. Zaten akşama kadar netteler ne teyze leri ne anneanneleri uyuşmuş beyinleriyle çocuklarıma bakmazlar. Yeni koca bulsam çocuklarıma bakacağı ne malum. Zaten dünya bu kadar pis pedofilj dolu heryer başka Bi adamla aynı eve sokmam çocuklarımı. Ben çok detayciyımdr. Ince eller sık dokurum.
Cevap sahibi+1 yılÇok doğrusun iyi düşünüyorsun, biraz sabret bakalım, zaman ne gösterecek. Annenin evine gitsen hiçbir şey bekarken ki gibi olmayacak bu kesin
Soran+1 yıl1 hafta dayanamıyorum annem gilde. Hepsjnjn elinde telefon işini gücünü bitir otur gir istediğin siteye. banane Sabah kahvaltı yapılacak hepsi nette sabahladigi için ben çocuklarım tek saat 8 den 11 e kadar bekliyoruz uyansnlar. Uyanıyor ilk işleri telefon. evi temizlemek yok. Bebegi veriyorum annem Bi elinde çocuk patlayacak ağlıyor kadın instagramda millette yorum yapma peşinde illet oldum. Bunlara çocuk emanet edip işe gidemem çalışamam ayaklarımın üstünde duramam. Cocuklarm ziyan olmasından sa varsın or.. uspu desin. panik atak hastası oldum. Bu lanetler yüzünden. Allah tan ümit kesilmez belki oda düzeltir huyunu ins
Önden sen koşarsan o da mecbur peşinden koşacaktir yalnız spor ayakkabı giyin onla iyi koşulur
00 Yorumla
+1 yılE evlenmişsiniz bitmiş işte şu saatten sonra ne koşması koşuşturması sal
00 Yorumla
+1 yılknk evlenmişsiniz zaten leödpsnxhdpxmhd
01 Yorumla
Soran+1 yılboş ver salagi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizemle filan saygi olmaz. Isin kariyerin ya da ailen le ilgiliydi. O tur durumlar seni daha agir ve saygin yapardi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Lütfen beni aldat diyen bir koca daha...
012 Yorumla
Soran+1 yılKimse aldatılmayı hak etmiyor.
Soran+1 yılAldatmak senin karakterini gösterir eşinin karaktersizliğini değil.
Soran+1 yılBen aldatmicam bosanacagm. ne b.. k yersem o zaman yerim de diyemiyorum. Cunku evlatlarım için herseyden vazgeçerim onlar benim herseyim. Heralde 50 yaşıma geldiğimde o kadar yaşarsam anca o zaman kendim için yasayacahgm
Soran+1 yılOnlar büyüyüp güvende oldukları zaman anca
Soran+1 yılBenim içimdeki. isteklerden sanane
Soran+1 yılNeyse sus
Of aynısı bende de var
10 Yorumla
+1 yılTr kızı özeti gibi la 😂
00 YorumlaBaşkasıyla konuştuğunu hissetmeli
00 Yorumla
+1 yılKendi alanınınyarat
00 Yorumla
+1 yılçok ayıp etmiş. haddini bildirmelisin
00 Yorumla
+1 yılkaç senedir ewlisiniz..
00 Yorumla
+1 yılSaygı çok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.77 boy senin için iyi mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeraneye gidiyor belki
00 Yorumla
+1 yılSktigi gibi hevesini almış daha mutlu mu etcen ,😅
00 Yorumla
+1 yılkocan ökğzğn tekiymiş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
yaz konuşalım bu öküzle ömür mü geçer ya
Seni haketmediğinin farkındasın di mi?
00 Yorumlaaklını al onun