Ooo yay kadını ha sana itaat edecek ayaklarının altını öpecek maddiyatı da sana yetecek kendini sana yönettirecek sana tapacak ilgiden yoksun bırakmayacak bir erkekk lazım dişil bir erkek hanımının sözünden çıkmayacak hanımı ne derse emredersiniz komutanım diyecek emir dinleyecek bir pembe prens. Var mıdır sence :)
Benim sesim çok kötü 😁 şimdiden elendik 😋 kadrolu bekarım zaten şaka yapıyorum. Allah gönlüne göre versin umarım seni seven sana tapan kurbanın olan biri çıkar karşına. Allah nasip etsin tez zamanda ciğerim.
Gerçek aşk yok hayatım bu arada hevesini kırmış gibi olmayım da gerçek uyum var fazlasına da ne gerek var ki? Uyum herşeydir hatta belki de aşk uyumdur
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Allah'ım sen bu soruyu soran kıza tez zamanda gerçek aşkı bulup evlenmeyi nasip et yakın tarihlerde. Aminn... Der misiniz😂?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah'ım sen bu soruyu soran kıza akıl fikir ver yarabbiiiiimmmm Allah'ımmmm ahahhaha acaba hangi burçsun merak ettim
Yayy 😁
Kahkaha attım 😂
@ZurafaninBiri niye ki nee 😁
Ooo yay kadını ha sana itaat edecek ayaklarının altını öpecek maddiyatı da sana yetecek kendini sana yönettirecek sana tapacak ilgiden yoksun bırakmayacak bir erkekk lazım dişil bir erkek hanımının sözünden çıkmayacak hanımı ne derse emredersiniz komutanım diyecek emir dinleyecek bir pembe prens. Var mıdır sence :)
Yorum çok komik çünkü 😂
Ya artık öyle keskin kriterler koymiyorum ben. Kalplerimiz ısınsın etkilendigim biri olsun sevimli tatli sesini beğeneyim yeter
Benim sesim çok kötü 😁 şimdiden elendik 😋 kadrolu bekarım zaten şaka yapıyorum. Allah gönlüne göre versin umarım seni seven sana tapan kurbanın olan biri çıkar karşına. Allah nasip etsin tez zamanda ciğerim.
Coookk teşekkür ederim Aminn aminn aynisi sana olsun bilmukabelee🌹🌹
♥️
@ZurafaninBiri zürafaya da Allah iyi bir kısmet nasip etsin 😂
Aminnn
Ahahaha amin amin teşekkür ederim aşkı cemaat ajshshs
Amiiiin inşallah eli yüzü düzgün, aile terbiyesi almış, hali vakti yerinde bir beyefendiyle evlenirsin amin amin amiiin 😂
Aminnnnnnnn Allahhh seni sevdiğine kavustursun aynısı sana olsun ağzın bal yesin kardesimmmm benimmm 😂😂😂
Ahahah sevdiğim yok ki ajajshs ama Allah razı olsun gelecekte olursa kavuşuruz inşallah 😄
İnşallah😂
Allah'ım sen bu soruyu soran kıza tez zamanda gerçek aşkı bulup evlenmeyi nasip et yakın tarihlerde. Aminn
Allahh senden razi olsun aynisi sana olsun kardeşim...
Hayırlısı olsun kardeşim
Edecem la, ciddi ciddi. Rabbim üzmesin föblüne göre versin, güzel yazılar yazsın
Çok teşekkür ederim aynisi sana olsun Allah razı olsun🌹
Amin, allah razı olsun. war bende bi kraliçe bi prenses. Darısı başına
Soruyu okuyanın da payına güzel bi dua düşürmeyecek kadar bencil olmasaydın keşke🙄
Aynısı size olsun kardeşimmmm
Çirkef misin kız sen😂 o zaman şeyyy yapalım yazmaya üşendim " " " " den den amin.
Gerçek aşk yok hayatım bu arada hevesini kırmış gibi olmayım da gerçek uyum var fazlasına da ne gerek var ki? Uyum herşeydir hatta belki de aşk uyumdur
Ya şunun esprisinin de b.. kunu çıkardınız öööğğğkk be😂
Allahım sen bu soruyu soran kıza tez zamanda gerçek aşkı bulup evlenmeyi nasip et yarabbim aminnn hadi içimde kalmasın kötü hissettim😂
amin diyen erkeklere de amin
Aminnn
Gerçek aşk var mıdır 😅
Var yaa :((
Amin hadi inşallah 😅
Allah Allah
🌹😁
Amin inşallah
🌹