Evet Emir Ersoy ile yazdan beri sevgililer gerçi göstermelik isteme yapılmış ama 1 gün olması tuhaf ve komik tarafı sizde bu şekilde bir şey ister miydiniz?😂😂 Düğüne izin gibim bir şey sanki vermese aile evlenmicekmis 🤔 hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤗
Gökçe Bahadır'ın kız isteme merasimi düğünden bir gün önce oldu! Siz de bu hızda evlilik ister miydiniz 🥳?
İstemeden bir gün sonra nikah ve düğün olması gerçekten ilginç bu kadar hızlı bir şekilde evlilik tercih etmem. Her şeyi zamana yayarak güzelce yaşamayı isterim
Herhalde o kadar düğün telaşından kızı istemeyi unutmuşlar.
Düğün için her şey hazır, gelinlik, yer mekan, davetlilerin düğünde giyeceği kıyafetler bile hazır. Bir an durup "Sanki bir şey eksik!" demişler de "ulan kızı istemeyi unuttuk iyi mi!" diyip son anda kız isteme merasimini araya sıkıştırmışlar gibi olmuş.
Ama olsun Gökçe Bahadır her güzel şeye her ayrılığa layık bir kadın. Ne de olsa yay kadını 😄
Gökçe Bahadır'ı severiz. ❤️
Böyle bir düğünüm olacaksa ben de isterdim yani no problem.
Adet yerini bulsun meselesi işte bir anlamı yok düğünden 1 saat önce de yapılabilirdi. Kahveli bir foto olsun kafii Böyle yazdım ama kınadığımdan değil ben sadece adet yerini bulsun meselesine karşıyım adet yerini bulsun diye yapacaksam hiç yapmam.
Birbirlerine çok yakıştılar. Bence onlar birbirlerinin ruh eşi 🥰 Dilerim hep mutlu olurlar. İsteme merasimi ve bir gün sonrasında düğün, Nişan gibi detaylar atlanarak geçilmiş 😊
Bence oldukça normal çünkü yani karar vermişler bir kere istemesiymiş nişanlıymiş kınasıymiş böyle saçma sapan şeyler içine girmek yerine hemen göstermeden bir isteme daha sonra da ertesi gün ufak bir tören ile evlendi bence bu bile fazla kesinlikle ilerde bir mucize olurda evlilik yaparsam hiçbir tören yapmayacağım her şey mümkünse oldu bittiye gelsin bugün de olsun bitsin düğün nişan filan bunlar asla belli değil 😐😂
#SelamGençlik Tanıdıkları olsam davetiye yollamayacakları, davet etseler katılmaya tenezzül etmeyeceğim bir düğün. Benim meşrebime ters durumlar. Herkes şu hayatta kafasına göre geniş geniş yaşayabilir tabiki kimseye nasıl bir hayat tarzı benimseyeceğini belirtmek benim haddime değil de, benim tahammülümü zorlayan tek şey ama tek şey aşırı özenti tavırlar.. #TubaSueda
Keske sevgilimle evlilik kararimizi ailelerimize telefonda soyleyip ertesi gün nikah islemlerine baslasak :d yildirim nikahiyla evlenip evimizde otursak. Hic sevmem iki sülale tanisip kaynasacak da, aylarca örf adet uygulamalı hazirliklar yapilacak da, kına/düğün merasimleri falan. Aşırı yorucu. Ben sevgilimle nikahli sekilde ayni eve cikmak gibi olsun istiyorum aileler karismadan kafamiza göre.
Bence tuhaf olan bir gün önce olması değil, evlenmiş boşanmış bir kadına isteme, kına vs gibi geleneklerin yapılması. Bir kadın hayatında kaç kere istenecek yani? İlkinde olur sadece bunlar.