Sizce bu durumda ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar☺️ Umarım bana, beni kınamadan birazda olsa akıl verip, yardım edebilirsiniz… Benim 1 yıllık iyi giden bir ilişkim vardı, ne yazıkki erkek arkadaşım hiç bir şey yokken soğuk yapmaya başladı ve bitirdi (bu arada erkek arkadaşım 30 yaşında ben 21) bitirirken klasik ayrılık konuşması yaptı “sorun sende değil bende” gibi. Ama yinede devam arada konuşalım, seni bırakmak istemiyorum gibi sözlerde etti. Herneyse yinede bana yazmadı bende 1 hafta falan yazmadım. sonradan yazdım ama hiç bir şekilde mesajlarıma bakmadı. En sonunda baktı ve benimle konuşmak istemediğini söyledi sonra konu bi şekilde malum konuya geldi ve bana istersen birbirimizi tatmin etmek için artık görüşebiliriz dedi ve ben bunu kabul ettim… ertesi günde direkt benimle buluştu ve bir şeyler yaşadık. Bir şeyler yaşadıktan sonrada direkt yanımdan gitmek istedi ve artık her hafta buluşacağımızı belirtti bende inandım tabi. Biliyorum benim yaptığım şeylerde normal değil her şeyin farkındayım ama maalesef hala çok seviyorum ve onu hep görmek istiyorum bu istediklerinede katlanmak zorunda kalıyorum😕

1 hafta oldu yazmadı 2 hafta oldu yine yazmadı en sonunda yine ben yazdım. Fotoğraf yolladım ve seni istiyorum yazdım. Sonuç olarak mesajımı görmüş ama yine yazmamış.

Bu arada beni her yerden engellemişti ayrıldığımız gün, Whatsapp hariç.

Bu olay beni çok üzüyor.. bir zamanlar beni çok seven değer veren birinin bana böyle yapması cidden biraz ağır geliyor. Ben şimdi ne yapabilirim? Çok seviyorum evet ama böyle devam etmiyor maalesef. Ben de Whatsappdan kendisini engellesem, doğru mu yapmış olurum? Ama olurda yazmak isterse, ve yazamazsa? siz ne düşünüyorsunuz, siz olsaydınız ne yapardınız? 😕

Sizce bu durumda ne yapmaliyim?