Neden bana ayrıldığını söylemiyor?

Arkadaşlar öncelikle çok yalnızım daha doğrusu yalnızmışım onu anladım ben herkesin derdini dinlerdim şu an da kimse beni dinlemiyor buradan başka yazacak yerim yok konuşmaya ihtiyacım var. 7 aylık bi ilişkim vardı dışarıda plan yapmadığı için hep kavga ediyorduk bir gün onu terk ettim ertesi gün beni ikna etmek için geldi ve dışarı çıktık güzel yerlere gittik ertesi gün çok değişik hareketler yapmaya başladı kendini geri çekti sonra bende dedim ki ayrıldık mı hani söyle bileyim herkes yoluna gitsin bu attığım mesajlara bir gün sonra dönüp canım uyuyakalmışım arayacağım şimdi arayacağım vs gibi saçma cevaplar veriyordu. Arayınca açmıyordu. Bilerek üstüne gittim ya derdin ne lütfen ayrılmak istiyorsan söyle diyince görmezden geliyor ya da saçma bi şey söyleyip ortadan kayboluyor bir iki gün hiç bi şekilde mesajıma dönmüyor. Ne yapmam gerekiyor onu seviyorum ama istiyorum ki en azından güzel bitsin onun böyle hiç bi açıklama yapmadan kendini geri çekmesi bende değersizlik algısı yarattı Buda bende sürekli onu düşünme , sürekli ağlama vs gibi sorunlar yarattı. Bana bi yol gösterin yalvarırım

Neden bana ayrıldığını söylemiyor?