Samimi olduğum arkadaşım (kız) attığım mesaja whatsapptan gördüğü halde 2 hafta boyunca cevap vermedi, doğum günümü de unuttu, bugün aynı ortamda denk geldik, hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor bende soğuk yaptım , neyim var diye sorduğunda ise bir şeyim yok içimden gelmiyor dedim, siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
+1
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Araniza mesafe koymus bile isteye yapmis belli ki sende soguk yapmak yerine ondan uzaklas bence o seni bu kadar onemsemiyor
Anlamıyorum durduk yere bir insan neden böyle davranır, ben onun her anında yanındaydım, senden başka kimseye güvenemiyorum, bana hiç anlamadığım şekilde huzur veriyorsun diyordu, hastalandığında başında refakatçi olarak bile kaldım, geçen hafta başka üniversiteye geçti arkadaş grubundan mesaj attı ben hariç herkes cevap verdi, ben tabi kırgın olduğum için hiç bir şey yazamadım, soğuk davrandığım zaman sadece sana söylüyorum bu sırrımı demişti bende soğuduğum için hayırlısı olsun dedim o gün. Sende bir haller var lütfen söyle dedi bende bir şeyim yok dedim başbaşaydık. O kadar zoruma gidiyor ki 2 senedir en yakın arkadaşımdı.
Iste seni bi ikilemde birakmasi arkadasliginiza gosterdigi ozensizligi gosteriyor. Kalbin kirilabilir hakli olarak ama tek arkadasin o mu sanki? Birde bazi hareketlerine dikkat etmediysen kiz sey dusunup mesafe ayarlamak istemis olabilir ‘benden mi hoslaniyo acaba’ gibi
Tek arkadaşım değil elbette, ama bu şekilde vedalaşmak insana koyuyor, hani derler ya bir insanın kalitesi gelirken değil giderken belli olur diye tam da böyle oldu. 2 gün normale göre o kadar soğuk davrandım ki sanki ona karşı küs gibiydim, benimle birlikte yürümek istedi yok dedim, sonra telefonla aradı, şans eseri arkasındaydım, ben sola dönecektim o görmeden, telefonumun sesini duyunca bekledi, açmayacaktım, sonra niye böyle olduğumu sordu bir şeyim yok dedim, o günden sonra da 3 hafta oluyor bir daha konuşmadık, şuanda ona karşı o kadar nefret doluyum ki anlatamam. Bir de şey dedi doğum gününü unuttum çok özür dilerim dedi ama o kadar yapmacıktı ki gözlerindeki samimiyeti görmedim, çünkü onu iliklerine kadar tanıyorum. Arayasım sitem edesim var senin arkadaşlığın bu muydu yazıklar olsun, beraber aynı masada yedik içtik, bu kadar mı senin için değersizdim, arkadaşın olmadığı için beni kullandın diye yüzüne haykırasım geliyor.
Seni anliyorum ama emin ol bir ay sonra onun adini bile unutursun arkadasliklar kalici degil sal bence cok dusunme ne kadar umursamazsan o kadar cok ilgilenirler
Yani doğru söylüyorsun ama öyle kolay olmuyor işte, çünkü o gitti kurtuldu ben ise onunla hergün takıldığımız mekanlardayım, o mekanda karşımda başka bir kişiyle konuşuyorum aklıma o geliyor, birde onunla geçen yaz 3,5 ay ABD'de aynı evde kaldık, aynı işte çalıştık, ailesini felan da tanıyorum, samimiyeti sen düşün artık.
Instagram profiline girince bile kötü oluyorum çünkü son 2 senede atmış olduğu fotoğrafların %90 ınını ben çektim
Ask acisi cekiyo gibi davranma bu kadar onemseme biraz relakksss
Yani bak aramızda aşk olsa yaptıklarını normal bulacağım ama ben kardeşim gibi görüyordum, insanın hayatında samimiyet kurduğu her şeyini paylaştığı kaç tane arkadaş geliyor soruyorum. Emin ol aramızda aşk olsa bu kadar zoruma gitmezdi. Nankörlük insana çok koyuyor.
Birine çok önem vermek apt@lca dostun
Oysa o da beni önemsiyor sanıyordum
Bence artık konuşmaman daha iyi