Soğumakta haksız mıyım?

merhaba benim iki yıllık bir ilişkim var. Bi ara sevgilim çalışıyordu sonra o iş yerinden ayrıldı. Neyse orada çalıştığı esnada kadın/erkek birkaç çalışan kişiyle takipleşmişti. Sosyal medya hesabında da benimle olan resimleri vardı gönderi olarak. Neyse işte bir gün oturuyorduk sonra bi fotoğraf çekindik hikaye olarak paylaşalım dedim yok falan dedi geçiştirdi beni. Ertesi gün ise paylaştı. Neyse aradan 1 ay falan geçti gezmeye gitmiştik fotoğraf çekindik o fotoğrafı da normal gönderi olarak paylaştı. Sonra o iş yerindeki kız beğendi fotoğrafımızı. Neyse ben erkek arkadaşımın hesabını kurcalarken fark ettim ki hikayelerini o kıza gizlemiş. Neden diye sorduğumda "ilk takipleştiğimizde seninle olan fotoğrafımızı bana gösterip bu kim diye sordu bende kız arkadaşım diyince yüzünü bi ekşitti sen kapalısın diye, bende iyi o zaman sen fotoğraflarımızı görme dedim içimden, rahatsız oldum ondan dolayı gizledim" dedi. O kadar sinir oldum ki, madem öyle kızı çıkartsaydın hesabından değil mi? Kız bundan 5 yaş falan büyük. Çok kafam karıştı ve soğudum ondan. Siz ne düşünüyorsunuz bu olay hakkında?

Soğumakta haksız mıyım?