Neden hayat beni sevmiyor? babam bizden ayri, annem narsist, bende sevdim birini sanalda konustuk bulusamadik bile unutamiyorum?

Kucuklukten beri annem babamı ezikliyor babam annemi aldatıyor evde her gün kavga annem kötü bir arkadaş çevresine girdi bosandilar sonra1 ay geçmedi internetten birini bulmuş evlendiler adam dolandirici cikti hem maddi hem manevi zarara uğrattı gitti psikopatti adam sonra uniye girdim hep asosyal yaşamıştım unide biraz dışlandım diye derslere 2 sene gitmedim 1 -1.5 sene önce burdan biri oldu ilk basta sevgi yoktu sonra konusmdik belli bir sure 6 8 ay kadar sonra tekrar yazdim sevdim onu ama yine birseyler ters gitti bulusamadik biz hala onu unutamiyorum acı çekiyorum

Ona yazıp benim gibi birini hayatına yük etsin istemem ama bu hayattan bıktım artık napicam ben

Sadece kariyere hobiye spora odaklandim desemde üzülüyorum acı çekiyorum onu yanımda istiyorum ilk günkü gibi olmayacağından yazmıyorum ona

Neden hayat beni sevmiyor? babam bizden ayri, annem narsist, bende sevdim birini sanalda konustuk bulusamadik bile unutamiyorum?