Kucuklukten beri annem babamı ezikliyor babam annemi aldatıyor evde her gün kavga annem kötü bir arkadaş çevresine girdi bosandilar sonra1 ay geçmedi internetten birini bulmuş evlendiler adam dolandirici cikti hem maddi hem manevi zarara uğrattı gitti psikopatti adam sonra uniye girdim hep asosyal yaşamıştım unide biraz dışlandım diye derslere 2 sene gitmedim 1 -1.5 sene önce burdan biri oldu ilk basta sevgi yoktu sonra konusmdik belli bir sure 6 8 ay kadar sonra tekrar yazdim sevdim onu ama yine birseyler ters gitti bulusamadik biz hala onu unutamiyorum acı çekiyorum
Ona yazıp benim gibi birini hayatına yük etsin istemem ama bu hayattan bıktım artık napicam ben
Sadece kariyere hobiye spora odaklandim desemde üzülüyorum acı çekiyorum onu yanımda istiyorum ilk günkü gibi olmayacağından yazmıyorum ona
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçekten zor şeyler yaşamışsın, sabır diliyorum. Bence senin insanlarla normal ilişkiyi öğrenmen lazım önce sonra aşk ilişkilerine girersin. Pek dış dünyayla insanlarla bilgili değilsin ilişki kurma konusunda, aşk ilişkilerinin hepsi güzel gitmiyor ve hüsrana uğratıyorlar. Maddi durumun yerindeyse bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim iyi gelebilir ve kimseden bir beklenti içerisine girme.
2 kez psikoloğa gittim ikisinden de psikoloğa tavsiye verirken kendimi buldum ve bıraktım
Onu şu an sevip sevmediğimi de bilmiyorum daha önce bir kız vardı böyle seviyordum dediyim bu hisleri hasayarak hayatımdan çıkarttım unuttum mu hayır hala etkileri var bana olan davranışı ben onu şefkatle seviyorken anı bir kavga durumda (tartışma diyelim ya da ) bana şiddet uygulamaya çalıştı seviyordum ama onu ve bitti ona olan saygım orada
yavaş yavaş da unutmaya basladim
Suanki de öyle sadece o erkek ve ona yanlış yaptığımı düşündüm ama artık çok geç
Maddi durum yok tabiki öyle yani..
Unut falan desem boş gelecek biliyorum. Akışına bırak düşünme kimseyi önemli olan tek kişi sensin. Ne yaşarsan yaşa pozitif kalmaya çalış bu iyi gelecektir emin ol
Anlamıyorum sadece nebileyim 🤷🏻♀️
Ne hissettiğimi ve onun neden böyle yaptığı tam olarak anlayamiyorum
O seni anlamamış sen niye onu anlamaya çalışıyorsun zamanında denemişsin olmamış boş ver çabalamayı bırak kendini yıpratıyorsun
Belki anlamıştır?
Kendi için doğrusunu yapmış artık bitmiş gitmiş yorma kendini bu kadar nasipte varsa gene bir araya gelirsiniz her şeyi kontrol edemezsin
Olayı uzman biri cozmeli
Uzman biri de hayatına aman aman bir şey katmayacak ama için rahat olsun diye git
Denicem
Umarım her şey yoluna girer
Umarım..
Sende böyle birsey oldu mu
Aynı şeyler olmasa da benzer şeyler yaşadım
Çok üzücü umarım yenersin sen de
Yeneli çok oldu, sanada dokunmak istedim yoksa yorum yapmazdım
Anladım ne güzel yenmissin
Her şey bir olay olgudur bazıları duygusal oluyor hislerin karışıyor olaya aşk gibi. Her şeyde geçer gider sıkma canını
Sana bi video atayım izle hem komik hem mantıklı geliyor adamın dedikleri😄
Sadece ona dönersem beni cinsellik için kabul eder diye düşünmeye basladim
Bence dönme o kadar şey olmuş, evet dediğin şekilde seni kullanıp atadabilir affedersin.
Çivi çiviyi söker kral
Yani?
Ben ondan daha iyi bir erkek bulamam
Ben de birini sevdim baya bir uzun süre. Aynı lafları kullanırdım kendimce. Emin ol cok daha iyileri oluyor. Bir de sanaldan ne olduğu ne idugu belirsiz insan dolu. Karşındakinin maske takmadigini bilemezsin yani. Aile konusunda bir sey diyemeyecegim. Allah yardımcın olsun.
Ama sen erkeksin kadınlarla erkekler bir degilki kank
Elbet de biliyorum bir olmadığını ama sana şöyle diyeyim erkekler ömürlerinde bir defa aşık olur derler. Ben de sanırım o soytariya harcadım bunu ve diyorum ki bende olduysa sende neden olmasın? Kadınların zihninin farklı olmasından ötürü zaten bunun senin yararına olacağını söylemek istedim yani laf olsun diye söylenmiş bir şey değildi dediğim. Son bir defa daha çağırmayi dene, artık olacaksa olsun yoksa olmasın diye kendisine de söyle. Olmuyorsa da o artık yok diye kabullenmek ve umut etmemek lazım çünkü seninle buluşma zahmetine bile girmiyor anlamına gelir bu. İlk iş burası sana hatirlatiyorsa buradan da kurtulman lazım.
Aynen burayı silmeyi düşünüyorum wp instasi var ama yine de
Ona yazarsam gururumu yerle bir edicem ama en azından rahatlarım ve yazarsam ga cinsellik için ok derse o zaman ne olcak
Son bir defa daha denemek sana bazı şeyleri netlestirecek ve içini rahatlatacaktir böylelikle ardına bile bakmadan gidebileceksin. Sonrasında Whatsapp ve İnstagram'dan da çıkar gerekirse numarasını sil ve hattını değiştir. Duygularının peşinden gidersen haklı olursun fakat cinsellik için evet dersen işte o zaman gurursuzluk yapmış olursun. Zaten sana cinsellik için tamam derse (ki bunu illa zamanla anlayacağını düşünüyorum) o zaman silmesi daha kolay olur. Gözünde büyüttüğün ve anlam kattığın kişinin aslında düşündüğün kadar "iyi" olmadığını anlarsın. Tamam dese de olsanız da cinsellik yaşama uzun bir süre hatta bana kalırsa hiç yaşama ama illa olacak diyorsan da hem uzun bir süre geçmiş olsun, hem sadık kalmış olsun ve hem de duygusunu sana kanıtlamış olsun. Böylelikle kullandirtmazsin da kendini. Öteki türlü bıkar seninle mi uğraşacağım der çeker gider zaten.
Belki de öyle düşünüp gitmiştir o
Buarada bir şey var ondan sonra girip bi baktım hala çözemedim davranislarini
Ya dene sen yine için rahat etsin. Sana o şekilde yaklaşmaya çalışırsa katiyen müsaade etme ve buna mı vakit harcamisim ben de ardına bile bakmadan geç.
Daha emin değilim böyle devam ederse belki yazarım ama bilemiyorum işte kafam çok karisik