İmkanım varsa yaparım ama her şey karşılıklı. Mesela şimdi benim midem bulanıyor, üşüyorum. O gelip benim karnımı sıvazlarsa ısınmama yardımcı olursa ben de onun karnını sıvazlarım, sıcak tutarım filan 😂
Ne ekersen onu biçersin. Kısasa kısas. Alma mazlum ahını çıkar aheste aheste. Ağlamayan bebeği emzirmezler. Ak akçe kara gün içindir 😳
O zaman tek tabanca devam. Ne lazım manita. Ayrıl şu çocuktan iki müzmin bekar takılırız 😂 Ultta hızlı çeken internetimle bir yoruma cevap vermek 20 dakikamı alıyor 😑
Ne güzel seviyorsun sen öyle 😇 Allahım nasip et ama zengin olsun 😂😂
Köyde değil yayladayım şu an. Bizim köyde İnternet istanbuldan iyi çeker 😂 2500 rakımda dötüm donuyor soğuktan. Çoban gibiyim 😂 yün çorap giydim ayaklarıma. Pijamayı da içine soktum 😂 Hasta olmasam soğuk bana işlemez de hastalık berbat ediyor işi 🥺
Ülen yukarıda hem çobanlık yapmıyorum demişim hem yapıyorum demişim. Ne yaptığım belli değil. Her şey yalan kuzular gerçek 🤤 oğlaklar gerçek 🤤 😂😂 Senle bir ara tavuk çevirelim mi nunu 🤔 piliç veya balık da olabilir 🤭😂😂
Ben naptığını anlamadım ki😂 kuzulara odaklandım 😂 tavuk mu🙄 bensiz kuzu oğlak yerken bana tavuk mu layık gördün🙄😭 nerede benim o eski nunum🙄😪 sen git o gelsin o bensiz oğlak yiyemezdi😭😭
Kuzu çevirme derken yönlerini çevirme anlamında 🥴 sağ tarafa gidenleri sol tarafa çeviriyorum 🥴 Ülen tavuk da lüks oldu artık. Göğüs etinin kilosu 150 lira oldu 😂 hor görme 😂
Hee o şekil 🥺 bende ufakken inek çeviriyordum😂 Kendim alacaksam hor değil lüks görürüm 😂 sen alacaksan hor görürüm😂 ben nunuma, nunusuna oğlak dururken tavuk çevirme yaptı dedirtmem😎😂
Onlar neyi sevdiğini bilmiyoki🤔 yıllardır bi rus algısı var devam ettiriyolar🤔 beğendiklernden değil hayatında kaç rus görmüş ki😂 Ağır oldu be gogo😪 gözyaşlarını silecekler yer arıyacaklar şimdi😂😂
Beğeni meselesi, özellikle baby face sevenler var😂 zevk meselesi 1.50 esmer var sarıyorum 😂😂😂 ama boyun 190 değilse üzgünüm 🥺 150ler 190dan aşağısını kabul etmiyor😂😂
Baby Face 🤔 tarz zevk meselesi tabi. 1.50 olanlar neden böyle gerçekten ya. Yağmurda şemsiye açsalar mantar gibi ortalıkta dolanacaklar ama 1.90 erkek diyorlar 😂 1.50 manitayı boydan kaybettik 😂
Ahahahha benzetmeye koptum😂 çok tuhaflar bende anlamıyorum 🤔 en çok merak ettiğim şey bunlar sokakta yan yana yürürken kızın sesi çocuğa gidiyor mu? 😂 o kadar mesafede iletişim kopar😂
Adam kaybeder ya yolda yürürken. Düşünsene manitana bakmak için kafanı baya bi asagı eğiyorsun. Öpmek için yere çömeliyorsun falan 😂😂 allahın mantarları 😂
Sen degılsın külahlı zorlama 😂 O zaman mantar olmayan kadın ben ufaktan yatayım sabah bir ton işim var 🥹 İyi geceler , yapman gerekeni biliyorsun 😎 görüşürüz