Çok yakın bir öğretmenimin ricasıyla daha önce hiç ilişkisi olmamış, başarılı, hayatı genel olarak ders çalışarak geçmiş mühendis bir bey. Aramızda 5 yaş var, kızlarla iletişim konusunda sıkıntılı tecrübesi olmadığı için ama çocuğun çok iyi, çok saf ve çok düzgün olduğu söyleniyor. İlişkiyi yöneten kişi ben olacağım biraz dominantmışım ona göre. Dış görünüş açısından pek uyumlu değiliz ama bunu kenara bırakıp ilk defa sevgili yapacak birini hayatıma almalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eski'yi hatırlayan mı? Sevgililiği bilmeyen mi?
Öncelikle kendinize bir sorun, kavga ettiğimizde, tartıştığımızda, duygusal döneme denk geldiğinde kocanızın exini hatırlaması, onu özlemesi, sizinle onu kıyaslaması belki de ona dönmeye çalışması.. Sizce bu güzel bir durum mu? Ya da sizin için sorun oluşturur mu?
Arkadaşlar çok net bir şekilde söyleyeyim ki ne kadar nefret edilirse edilsin insan bir defa aşık olur ve o kişiyi dünyasından çıkartmak mümkün değildir. Aşık olunan kişi belki kötü olarak belki iyi olarak gözükebilir iç dünyasında ama en nihayetinde hep var olacak.
Gelelim diğer duruma, daha önce sevgilisi olmayan erkek. kimileri ne yapacağı belli olmaz gibi saçma yorumlardan bahsetmiş. Arkadaşlar belli olmayan adamın karakteri değil ilişki yürütme şekli. Belki Kötüdür ama evlenecek birini seçiyorsanız öncelikle karakterine bakmanız gerekir. Karakteri iyiyse ilişki kurumunu hiç bilmemesi sorun oluşturmaz, yanlış yapa yapa öğrenir. Anlıyorum irite edici bir tarafı var çünkü kendi açımdan düşündüğümde hiç ilişki yaşamamış bir kız başlarda çok sıkıcı gelirdi banada. Ama o ilk ilişki tatminini yaşayıp kendi gibi olmaya başladığı andan itibaren yüksek oranda sana uyum sağlamış bir ilişki yürütme şekli olacak. Yani uyumlu bir çift olunacak yarıca karakter yapısını da baştan gözlemlediğiniz için çifte katmerli. Ha bu arada bu tamamen hatasız bir kişilik oluşturacak anlamına gelmesin. Bir insanı aynı evde uzun süre yaşamadan tanıyamazsınız, iç dünyasını bilemezsiniz.
Demem o ki insanlar lekelenmemiş bir gönül bulmak isterken buradakiler kömür karası istiyor.
Ayrıca yorumları okuduğumda günümüzde ilişkilerin neden olduğunu buldum "KIZLAR". Kızlar dedim çünkü hemcinslerimin ne olduğu zaten belliydi. Ancak kızlar resmen ilişki celladı olmuş durumdalar. O kadar ters kriterleri var ki anlam vermek imkansız. Hep kötü erkeklere denk gelenlerin yönlendirmeleriyle samanlıkta iğne aramaya çalışmışlar ve bulamayınca da bari zevk alalıma dönüşmüşler sonuç olarak ise ne eskisi gibi temiz ne samanlıktaki gibi kirli olabilmişler. Aferin devam edin böyle ama sakın sorgulamayın olur mu?
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTecrübe olup olmadığı neresinde yazıyor. Genelde anasına kız kardeşine nasıl davranıyorsa o eğilimde olacaktır. Dış görünüş uyumsuz derken ne konuda uyumsuz? Sonuçta adam yıllarca inzivaya çekilip mağarada yaşamadı. Belli bir ilesimi vardır illaki. Dominant olup olmadığını eleman mi söyledi yoksa buna sen mi kanaat getirdin. Genelde cinsellik sonra bu denge dominasyon erkeğe doğru kayar. Senin eğer çok ilişki geçmişin varsa çocuğu biraz uzebilirsin. Kendine bak elemana bak kimse kimseyi üzmesin. Gecmisini saklayipta nasıl anlamaz keko diyip elemanı dudukleme.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel bir seçenek. Sana daha fazla değer verir , onun adına daha özel bir insan olursun. Tabi ayrılığı kabul eder mi, bir sıkıntınız olursa, rahat ayrılabilir misin, sorularının cevabını dikkatli bir şekilde alman lazım, ona belirtmeden. İlk ilişkisi olduğundan ayrılık zor gelebilir. Karakter ilişkilerde en önemli özellik benim için. Özellikle de belli bir yaşı geçince de. Ayrılık çok sıkıntı olmazsa bence bir şans verebilirsin.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence çok avantajlı bi durum düşünsene kimseyle görüşmemiş kendini eğitime öğretime adamış acaba benden önce kimlerle ne yaşamış durumu gelmciek aklına ilk sen onun olacaksın sen onun özeli olacaksın bu açıdan çok iyi
Tecrübe bilgi açısından ise bilgisiz kaldığı yerlerde beraber tecrübe ederek öğrenirsin aşılmayacak bi durum değil oda
Al onu sen 😄10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılbu sizin kararınız.. benim de hiç sevgilim olmadı.. ama en azından sürekli aldatan ya da terk eden kişilerden de olmadım..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıl27 yaşımdayım, kimseyle hiç bir yakınlaşmam da olmadı, ilişkim de. Eğer konuşmak bir tecrübe değilse, ben de tecrübesizim. Şunu söylemek istiyorum ki; hayatınıza aldığınız kişinin tecrübeli, her türlü şeyi yaşamış ve haberdar olması sizi rahatsız etmeyecekse seçiminizi ona göre yapabilirsiniz. Bu zamanda kadın da, erkek de hiç bir şey yaşamadan birine ait olabiliyorsa, bence kişiyi özel kılan odur.
101 Yorumla- +1 yıl
30 yaşındayım beni hiçkimsei istemedi benden hoşlananda olmadı yani betim herhalde
İlişki olabilir ama sen elektrik alabildin mi ne hissediyorsun önemli olan bu sen elektrik almadıysan olmaz. İkinci incelemen gereken konu fedakarlık yapabilecek biri mi seni dusunebilecek mi bunu nasıl anlarsın diye sorarsan. Vakit geçirmeniz lazım telefonda ve yüz yüze ondan sonra baktın ilgisi yok sadece evlenmek istiyor eşim var demek istiyor sa sanada uygun değilse olmuyor de ayrıl. Flört dönemi bir birinizi anlamak için var. Cevizin içini açmadan iyi mi kötü mü bilemezsin. Vakit ayırmak lazım istekli olmak lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevgilisinin olmaması iyilik göstergesi değil. İlişki içinde nasıl davranacağını bilmeyebilir kişi çok bağlanıp çok kıskanç olabilir mesela kıskandığı durumlsrda ne kadar ileri gider bu kişi bilemezsin işin kötüsü kendi de bilemez. Bi de her şeyin zamanında yaşanıp öyle gelişmesi daha güzel değil mi lisede uzaktan uzağa yaşadığın ilişkiyle üniversitede yetişkin gibi yaşadığın ilişki sonrasında evliliğe giden ilişki hepsinin öğrettiği şeyler farklı. Biri ikisi eksik olabilir ama tamamı eksikse sosyofobi gibi özgüven gibi aşırı utangaçlık gibi sorunlar olduğunu gösterir. Bunları aşmasına yardım ederim diyorsan başla. Ama biz kadınlsr biraz da erkeğin yanında daha güvende hissetmek için erkeğin özgüvenlisini seçmek isteriz duygusal açıdan doyum çok önemli ilgi dozu çok önemli. O çocuk sana bunları verecek mi mesela bunları düşün
215 Yorumla- +1 yıl
iyi ozaman başka kızların altına yatan erkekleri tercih edin ilerde evlendiğinde karşına çıkar geçmişinden biri kız zamanında sevgiliyle ne sevişiyorduk der :)
- +1 yıl
@mehmetbey1907 ne alakası var biz sevişsin mi diyoruz? İlla bir kadınla sevgili oldu diye sevişmeli mi insan? İşiniz gücünüz bel aşağı düşünmek.
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetbey1907 önemli olan geçmiş ilişkilerinden tecrübe çıkarması ve bi kadına nasıl davranması gerektiğini öğrenmesi. Sevişip sevişmemesi önemli değil önemli olan geçmişi geçmişste bırakabilmesi. Zırcahil takıntılı tip olmadığını anlarız böylece
- +1 yıl
@bayandogruuu12 sevgili olupta sevişmeyen insan mı varmış aralarında hiç bir şey olmamış insan sevgili değil anca arkadaştır uzun sürmez zaten sevişmeden ilişki
- +1 yıl
@bayandogruuu12 bel aşağı dediğin şey ilişkiyi ayakta tutuyor sen sevgiline böyle davran bakalım 2 gün sürüyor mu o ilişki :D
- +1 yıl
@mehmetbey1907 ben o kadar zinâkâr değilim çok şükür sürmezse sürmesin. Evlilik diye bir şey var
- +1 yıl
adamın ılla bır kızla yatmasımı gerekıyor yanı ne sacmalıyosun sen anlamadım ki ayrıca turkıyedekı kızların sevgılısı oldugu ıcın nasıl sevınıp havalara gırıyor anlam veremıyorum ulkede damacana delıgıne sokan mılyon tane ınsan var yuzunuze gulup bır ıkı guzel sözle sızı tavlıyolar özgüven bu yanı tecrube bu oluyor demek. Adam sevilmemiş olabilir çunku kızların aklından ne geçtiği bile belli değil bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor bir işe girerken insanlardan tecrübe istenmesi kadar saçma canım bişey bu. Eğer adam sevilmediyse sen sev sen ogret nasıl davranılacagını sosyofobi utangaçlık demişsin utangaç olan erkekler kendi kendine düzelebiliyolar sonuçta psikolojik bir rahatsızlık değil ama tabi utangaç olmayıp güzel sözlerle sizi sevişip bir kenara atmak için kullanan erkekler size daha tatlı gelıyor özgüveni var nede olsa duygusal olarak doyurur sizi
Cevap sahibi+1 yıl@111tektabanca111 gülerek okudum her cümleyi ama yine de seni tiye alıp başkaları belki okur diye cevaplayayim. Özgüveni yerinde akli başında bi kızı kimse öyle 2 güzel sözle yatağa falan atamaz. Yazdigimi düzgünce okursan her şey zamanında yasandiginda güzel diyorum. Havighurstun herkesce kabul goren bi psikoloji kuramı vardır. Hayatta gelişim gösterirken bazı şeyleri asmamiz gerekir 3 yasinda altına isemeyi bırakmak gibi saglikli cinsel hayata erisim sosyalligini saglamak da bunun bi parcasidir. Bunun da evreleri vardır kadin da erkek de lise caglarinda karşı cinse ilgi duymaya baslar tabii ki o yasta sevişme olmaz ama birbirlerine nasıl davranacaklarını öğrenirler, yas ilerler dini kültürel boyutlara gore de bi yasam çizmeye calisirlar belki erken evlilik belki sinirlari olan bi iliski olur ama iliski olur kesinlikle de genc yetiskinlik de sevgili olmalidir. İster sevişme olsun ister olmasın, ilgi gösterme alttan alma nerde nasıl davranacagini öğrenme gibi kazanımlar icin. Etrafında sevilmemiş bu asamalardan geçmemiş insanlara bi bak. Ya çok sinirli pasif agresif tavırlarda olurlar ya sosyofobik utangaç olurlar boyle bi erkek de kadin tarafından arzulanmaz bu da hayatin gercegidir. Bunun da evrimsel aciklamasini bi zahmet arastiriver. Nasıl erkek cirkin kilolu kadin sevmezse kadin da özgüvensiz erkek sevmez.
Son aciz cümlene geleyim biz kadinlar bi erkeğin bize ne niyetle geldigini çok iyi biliyoruz sen hiç merak etme :) oynayan bi adam asla yanımda duramaz, ama su yorumu yapan bi adamda benim sevgili oldugum adamın yakininda bile duramaz :))))- +1 yıl
WQIONKSLAASIFNSAKLÖFNSALKASFN nolur senın sevdiğin adamın yanına al beni nolur hocam son söz çok ağırdı ağlıyarak yazıyorum şu an niye öyle dedin ki durduk yere ya :( iyi ki merak etme demişsin yoksa içime dert olur merak ederdim
Cevap sahibi+1 yıl@111tektabanca111 ah beeee keske okuduğunu anlama yetin olsaydı. Sen kim kopek modunu bi anlasan da çok çok zor. Sana cevap vermeye tenezzül edilmemesi gerekiyor :)))) Hadi al ezikliğini otele kendi kendine gul 😂😂😂😂
- +1 yıl
hocam kocanız ıron man galıba kımse yanında duramadıgına gore fasjkfaskjfasksa bide benım otele ıhtıyacım yok ama senın ıcın bı oda tutarım cok ıstıyosan ıbanı at gondereyım sokaklar soguk kış geldi donup ölme sonra sokaklarda daha kötü şeylerde gelebilir başına :D cevap vermeye tenzzül edilmemesi gerekiyor diyip hala cevap yazıyorsun bide ajslkfalkfaasjlkfsajlafs
Cevap sahibi+1 yıl@111tektabanca111 bak cumle akısından onun ötelemek oldugunu bile anlamayacak bi kafadasın :))) senin cevapların güldürüyor cahillerin topluma tek katkisi bu. Biliyor musun su mesajlarından bile assssla normal kadinlardan talep görmeyecek biri oldugun belli oluyor. onun ezikliği sinmiş sanırım icine ondan bu tavrın. Bu arada saka maka kocamdan ironman olur eğer ki muhabbet hakaret boyutuna gelir de sana dava acmak zorunda kalırsam yaz yüze de karsilasirsiniz. Ve suna inan bi ceza avukatı olarak edilen hiç bi hakaretin arkasini bırakmam haberin olsun. İstersen denersin. Hadi isine simdi
- +1 yıl
sana herhangı bır hakarette bulunmadım yukarıda bana köpek diyip hakaretler soyledın hala daha bana hakaret edıp aşşağılamaya devam edıyorsun ve benı dava açmakla tehdit ediyorsun kım haklı cıkar goruruz acarsan
Cevap sahibi+1 yılHadi işine dedim cevap yazma daha
- +1 yıl
sen ne egolu mabadi tavan yapmış birşeysin ya yazdıkların o kadar iğrenç ki tecrübeli erkek istemene mi hiç sevgilisi olmamiş erkekleri insan yerine bile koymamana mı üstte ki arkadaşa ağzına geleni söyleyip üstüne de dava açmakla tehdit etmene mi neresinden tutarsan tut elinde kalıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen olmam. 🤔 Çevresinin çok iyi, çok saf demesi lafügüzaf. Adam çevresine karşı öyle ama adamın ilişkideki rolünü, tavrını, tarzını bilmiyorlar ki. 🤔 En kötüsü o da bilmiyor. Nasıl konuşacağını, davranacağını bilmeyecek. Maymun gözünü açınca seni tanımayacak belki, 🤔 ben uğraşmazdım.
25 Yorumla- +1 yıl
Kendi istememiştir niye birini tanıyınca açılsın yanlış
- +1 yıl
Bol bol sevgilimiz olsun zina yapalım kalp kırıkligimı olsun istiyosunuz siz buna tecrübe mi? Diyosunuz
- +1 yıl
Kendi mi istememiştir zuhahahahadjsjdjsdjsjd yav bi git aklımla dalga geçecek son insan bile değilsin
- +1 yıl
Kendimi örnek vereyim simdiye kadar ben istemedim simdi olursa ciddi düsünüyorum
- +1 yıl
Tamam inandım.
+1 yılVar benim hiç sevgilim olmadı mesela dersem inanır mısınız? Ben olsam şu dönemde bunu diyen birinin ya prof. yalancı olduğunu düşünürüm ya da bir sıkıntısı olduğunu... Dönem öyle bir hal aldı ki 70 yaşında ki dede bile aşk arasa bulabilecek kadar basit duygular fast food tarzı ilişkiler gündelik hale geldi yani çok mümkün olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılŞu anlattıklarına göre düşünürsek
Bir yol var bataklık gibi çamur gitmekte zorlanıyorsun fakat o yolun sonunda ise tertemiz yol var o yola çıkabilmek için çaba sarfediyorsun
Fakat şu an sen tertemiz yola çıkmışsın hala sorguluyorsun 🤔
Egerki sorgulamaya devam edersen o gerideki bataklıkta kalmaya mahkumsun demektir...11 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim seni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani burada kimse sana olmalısın ya da olmamalısın diyemez bence. Verdiğin detaylar hiçbir anlama gelmiyor. Normalde, ilişki geçmişi olmayan erkek/ kadın aranır. Bence mühendis bey’e bir şans verip, hayata nasıl baktığını, hayattan ve gelecekten neler beklediğini, bir ilişkiden neler beklediğini, kendini ifade etme kabiliyetine ve seçtiği cümlelere bak. Herşeyin bir ilki vardır.
10 Yorumla Zor oluyor kendimden biliyorum. Çok ciddi ilişkim olmadı. Hayatımda hep spor iş devam ettim ve sonradan ilişki işini beceremedim. Yani bazı şeyleri insan zorda olsa kabul etmeli. Ben kabul ediyorum ve kimseye karışmadan yaşıyorum. Belli bir yaştan sonra bazı şeylerde beklentiler farklı oluyor. Yani zorlanabilirsin. Ha yinede şans verebilirsin. Zaten ilk konuşmada anlarsın olup olmayacağını
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılDene bakalım, olmadı ayrılırsın. Bu soru KS'se yıllar önce sorulan ilginç soruyu aklıma getirdi. Aynı bu şekil birine yanaşmış kızın biri sevgili olmuşlar. Sonra ayrılmış. Ayrılınca kıymete binmiş o erkek kızlar buna yanslır olmuş. Diğer kızlarla çıkar olmuş. Bu sefer de kıskanmaya ve sinir olmaya başlsmış kız 😀
00 Yorumla olmaz diyenler vay mk eskiden işe girerken tecrübe istedikleri için iş sahibi olamazdık şimdi ilişki tecrübemiz yok diye karı sahibi olamıcaz doğar doğmaz iş sahibi manita sahibi olmalıyız... başka işe girip evlenebilmek için...
42 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
ALŞKJASGLKJLGASLKŞGŞLSGSKJGŞSAKLJGŞKLSADJ
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz. Çok yakışıklı, efendi, asla aldatmayacak işinde gücünde bi sevgilim vardı ama çocuk yüzüme bakamıyordu her şeyden çekiniyordu onun yanındayken her lafımı seçmek zorundaydım çünkü alınıyordu ciddiye alıyordu çok zordu ilerlemek beni çok seviyordu ama olmadı ergenliğimin getirdiği saçmalık yüzünden defalarca keyfime göre ayrılıp barıştım çok üzdüm nasıl ah aldıysam 5 yıldır toxic bi ilişkide acı içindeyim onun da mutlu bi ilişkisi var Allah ayırmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan olumsuzlukları saymışsın bile nasıl olacak illa sevgili olmasına gerekmiyor hiç mi flört yaşamamış ya da karşı cinsle bi arkadaşlık dahi kurmamış yani zor giib bişey böyle zamanda benim arkadaş gibi oda aynı
04 Yorumla
Soran+1 yılHep ders çalışmış çok fazla sosyal ilişkisi yok büyük ihtimalle
- +1 yıl
Geçim zordur öyle insanla kadın dilindende anlaması lazım yani bi denge kuramamış sadece tek yöne ağırlık vermiş o zaman bi anlamı olmaz ki
Olacağı tek çare kadın onu yontacak biraz eğitecek zamanla alışır ama değer mi uğraşmaya onu bilmiyorum insan severse uğraşır sevmezse uğraşmaz karar senin yinede
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum düşünceleriniz için
- +1 yıl
Rica ederim hakkında hayırlısı olur inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevgilisi olmasa da kadına nasıl yaklaşılır bilen erkek çok..
Benim en yakın dostum, böyle biriydi..
Zaten lider ruhlu.. Çok da iyi bir baba oldu..
İffetinden sevgili yapmadı, pısırıklıktan değil..
10 Yorumla
+1 yılİlişkide tecrübeliyim diye de çocuğa bilmişlik taslama. Neden olmasın? İlla birçok sevgilisi olup sağda solda yatıp kalkması mı gerekiyor? Tertemiz çocuk, seveceğine anlaşacağına inanıyorsan, bir çok kadının arayıpta bulamadığı bence
10 Yorumla
+1 yılBence bu şekil ayırmanıza gerek yok.
Mesela önceden sevgilisi olup olmaması değil ki sana uyması seni onemsemesi, kararlarına yasantina saygı duyması.
Benim eşim evlendigimizde 26 yaşındaydı hiç sevgilisi olmamış.
İyiki evlenmisiz.
Ondan daha iyisini asla bulamazmisim.
O yüzden o yönden bakma sevgi insanın içinden gelen bir şey davranışına yansayanda icindekidir.
Hepimiz severek öğreniyoruz. Bir şans verebilirsin.
Sevgi doğru kişide daha da güzelleşir🌸20 Yorumla
+1 yılBen denedim de olmuyor her konuda ne yapacağını bilmiyor sürekli benden bekliyordu bir şeyler açıkçası bir daha öyle biriyle olur muyum olmam tecrübesi olmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki olay aslında maid coppin efeck etkisi erkeğin seçilmiş olması değer yapar. Aslında arka piskolojide bu adamı bu güne kadar kimse beğenmemiş düşüncesinin neden olduğu soğukluk var.
52 Yorumla- +1 yıl
En doğru yorum. Kadınlar her zaman tercih edilene ilgi duyarlar tezini destekliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@mecitkarabay 👍
+1 yılOnu ilk defa gördüğünde kalbinde bir ısınma olursa yürü ama kalbinde bir soğukluk cevabını bulamadığın bir tuhaflık olursa hiç ilişkiye başlama Kısacası kalbinin peşinden git aklının değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenden küçük mü büyük mü? Bence öyle rica mica varsa bu çocuğu kimse istemiyor sen bir bakiver gibi bir havası varsa öğretmeninin kabul etme bence..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılRicayla sevgili olmak? Bana hakaret gibi geldi oğlumuz açmamış bir goncaya benzer e sen açarsın sana güveniyorum anlarsın bu işlerden demiş sanki. Bu şekilde ilişki olmaz. Hiç bulaşma.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bakir ve tecrübesiz erkeklerden tiksinir. Tek gerçek budur. Siz de eninde sonunda özünüzdeki playboyperest duyguların isyanına tanık olacaksınız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılVallaha açık konuşayım İlk başlarda zorlar seni. Nasıl davranılacağını, ne yapacağını bilmediği için biraz sorun çıkabilir. Ama istediğin gibi de yetiştirirsin. 😃
00 Yorumla
+1 yılöp başına koy lan bulabilirsen, asıl senden olur mu
30 Yorumla
+1 yılSenin ilk sevgilin olmayacak ise alma ona yazık olmasın. Ayrıca sen dominant olursan o ilişki ilerlemez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. neden buradaki insanların onayına ihtiyaç duyuyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılonay değil ihtiyacım olan farklı fikirler görmek istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle adamları sevmezsiniz siz. Kendine denk birini al hayatına. Çocuğu da üzme
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl"İlişkiyi yöneten kişi ben olacağım biraz dominantmışım ona göre." Biraz gıcık biri
20 Yorumla Baştan olmaz bu iş, dominant olması gereken erkektir. Bırak asosyal penceresinde takılsın dünyaya karşı, bu işler ona göre değil
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İçinize sinmiyor gibi.. bence mantık ve duygu dengesi önemli… ya tutarsa diye başlamayın derim ilk tecrübesiyse bir de yarası büyük olur…
00 Yorumla
+1 yılsevgi göstermeyi bilmşyorlar ve çok tecrğbesiz davranıyorlar bu yğzden ilişki yürümüyor ama ilk tecrübesi sen kalırsın eğer çıkarsanız
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ki en azından aldatilcam duygun olmaz ve yöneten sen olursan yaptığı yanlışlari düzeltmek kolay olur istedigin gibi at cek yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılÇıraklık dönemini sende geçirir, ustalık eserini başkasına yapar! Kendine güveniyorsan neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılOlmaz, boşuna denemeyin bile. İlişki cesaret, metanet ve deneyim ister, şarap gibidir, yıllandıkça oturur ve güzelleşir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz. Sürekli birbirinize bakar durursunuz , heyecandan tir tir titreme durumları olabilir. Eli ayağına dolaşır sürekli. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılDeveye hendek atlatmak daha kolay. Ama denenir kim bilir belki de senin sayende seninle yaşamayı öğrenir
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bu yaşına kadar sevgilisi olmadığına inanıyor musun
10 Yorumla
+1 yılŞans ver derim it kopuktan bıktık zaten böyle adamlara şans vermek lazım
10 Yorumla
+1 yılNıye olmasın illa 10-15 kızla birlikte olan ayrılam tiplerle mi birlikte olacaksınız?
10 YorumlaHerşeyi benimle yaşayıp öğrenmesi tarafındayım ben
12 Yorumla- +1 yıl
Benimde olmadı gel deneyelim
- +1 yıl
🙈🌹😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılO cocugu hak etmiyosun onu bana gonder.
sen git kendine 50 🕳️ girmis pêžø bul
41 Yorumla
+1 yılDaha iyi değil mi? Geçmişi kabarık, yemediği nane kalmayan biri daha mı tercih edilesi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence olur tabi. Sanki tecrubeli kisilerle cok iliski yürüyomus gibi konusuyosunuz.
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşten fazlası karakter.
Umarım temiz kalbi vardır. Varsa kap bu cocugu..
00 Yorumlaİçinden nasıl geliyorsa öyle davran buradaki insanlara sormanı gerektirecek bir durum yok.
00 YorumlaÇok zor bir durumdasın ya binlerce Müslüman katledilirken senin derdin ne önemliymiş
00 YorumlaOlur olur benim hiç sevgilim olmadı kız arkadaşım da olmadı olmayınca olmuyor yani
00 Yorumla
+1 yılBu soruya ciddi cevap bulabilmek için kötü bir seçim bence burada sormak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılAl bence. Şanslisın. Biraz anlayışlı olman yeter. Açılacktır emin ol.
00 Yorumla Niye olunmasin ki beni ne kadar nasıl sevdiği önemli öncesi bninilgilendirmez
00 YorumlaBen şahsen sevgili olmazdım çünkü öylelerinin daha sonrasında sapıkça istekleri oluyor
00 Yorumla
+1 yılşans verin çocugu siz sevgili olmazsanız nasıl deneyim kazanacak :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç kağıt üzerindeki gibi olmuyor o işler.
Mesela hiç sevgilim olmadı ama sanaldan yazışa yazışa 10 sevgililik tecrübem oldu.
Benzer bir durum olabilir.00 YorumlaOlur dene belki de beklemediğin bir kimya ortaya çıkacak...
00 YorumlaBence olur niye olmasın olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan olurda senden olur mu orası tartışılır. Kim bilir kaç kişiyle sevgili oldun?
30 YorumlaOlur ama f*ck Body oluyor işte hemde biiiii sürüüüü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Niye olmasın niye almayasin? Bu iş mi ki yahu tecrübe şartı olsun
00 YorumlaNeden olmasın ki. Ruhlar birbirine uyum sağladıktan sonra bu tabuların ne anlamı var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşa gelmiş nasıl hiç tecrübesi yok ya.. inanılmaz sıkıcı bir ilişki olur
10 Yorumla - Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem