Eşim instagramda açık saçık kızların linklerine tıklıyo, sizce ayrılma sebebi mi?

Ne zaman bağlantı geçmişine baksam abuk subuk varoş kadınların onlyfans linlerini görüyorum. Kimseye mesaj atmaz, kimseyi takip etmez, telefonu da bilgisayarı da hep elimin altında istediğim zaman görüyorum.

Ama girdiği bağlantıları görebildiğimi bilmiyor mesela, arama geçmişini temizliyorsa bile bağlantı geçmişi kalıyor hep. Ayrıca 2-3 ay önce arama geçmişinde Eda adında 5 farklı profil vardı sanki spesifik birini aramış gibi.

Artık ne yapmam gerekiyor cidden bilmiyorum beni çok üzdüğünü bildiği halde devam ediyor, ayrılsam dışarısı bundan çok çok daha kötü erkeklerle dolu, düzgün birinin beni seveceğini inanamıyorum artık...

Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce defalarca çalışma odasında p*rno izlerken yakaladım, bazılarında sinir krizi geçirdim geldi beni sakinleştirmeye çalıştı, nasıl hissettiğimi bildiği halde devam ediyor.

Üstelik bu ilişkide cinsel olarak beceriksiz ve zayıf kalan o. 2 dakikada boşalıyor ve asla iyi sevişemiyor hemen nefes nefese kalıyor, buna rağmen 1 kez bile bu beceriksizliğini yüzüne vurmadım ve bir kez bile gözüm dışarı kaymadı. Anlamıyorum gerçekten ne haddine ya?
Eşim instagramda açık saçık kızların linklerine tıklıyo, sizce ayrılma sebebi mi?