Evet
Hayır
Erkek ne yapsa suç zaten 😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gelecek ile ilgili soru sorma sende. Aradan belirli bir yıl geçtikten ve onunla artık ciddi bir ilişki düşünmeye başladığında hayatım ailem seninle tanışmak istiyor senden bahsettim yarın akşam müsait ise yemeğe gelsin bakalım kimmiş neymiş görelim dedi babam diyeceksin. Alacağın cevap zaten ciddi olup olmadığı ortaya çıkarır. O yüzden 1 seneden fazla bekleme bu soruyu sormak için yoksa yıllarına ve ilerleyen yaşına yazık olur.
Evet bence öyledir :D bir insan sevgilisi ile gelecek hakkında en azından hayallerini paylaşmalı bence. tabi ki de gelecek hakkında konuşuştu diye hemen yarın evlenecek değil insan. ama bu tür konuları bence anlatmak karşısında ki kişinin tepkisine ya da ortak hedeflerine göre hareket etmek de gerekiyor. benim sevgilim olsa konuşurdum mesela.. ciddi düşüneceğim için.
Anı yaşamak varken bilemeyeceğin geleceğin lakırdısını etmeye ne gerek var ki? belki deprem olur birazdan ölürsünüz ya da savaş çıkar israil füze atar veya ekonomik krizden dolayı işsiz kalır sefalete düşersin bırak evliliği kiranı ödeyemezsin falan fişmekan. o yüzden anın tadını çıkarmak daha iyidir...
Gelecek hakkında konuşup sizi keklemek isteyenler de var o seçeneği atlamışsınız. İstediğini alıp defolup gider sonra mal gibi kalırsınız. İnsanların sözlerine güven olmaz, size ve çevreye olan davranışlarına bakmanız gerekir.
Cevap
45Cevap
Evet öyledir. Hayallerime O’nu katmayacaksam ilişkinin bir anlamı yok.
Yani başka bir açıklaması yoktur gadası
Erkek, illaki gelecekten bashetmeli mi ya da kadin? Bir iliskinin ciddiyeti gelecekle mi ilgili yani? Gunun sonunda ne olacagini bilmedigimiz bir yasamda yarini nasil hesapliyoruz? Nedir bu yani? Takilmalik ya da degil... Keyfine bak... Gun geldiginde sana soyleyecektir ya da sen soyleyeceksin Tamam/devam!!!
hım hım tamam
bu size katılmadığım için uyduruk bir yorum🙄
hemen de kabul ettiniz
hım hım tamamm
Hayır. Ciddi ilişkiden sadece evlilik planları yapılan ilişkiyi anlamakla hata yapıyorsunuz. İlişki şimdide, bugünde yaşanır. Ciddi olup olmadığı da ilişkinin, içinde bulunulan zaman dilimindeki niteliklerine bağlıdır, evlenme niyetinin deklare edilip edilmemiş olmasına değil. Evlenmeyi kesinlikle istemeyen, düşünmeyen bireyler de ciddi ilişki yaşayabilir. Nikah olmadan kadın ve erkeği birlikte düşünememek ("evlenmeyi düşünmüyorsa ciddi değildir" gibi) çok sığ bir bakış açısı.
Detaylara takılmamak lazım ya. Bunlar her ilişkide olan rutin şeyler işte 😂
pislikler😂
savunması görüşünden de pislik allam ya : )
İlişki ilerlemiş bir zamana sahip olmasına rağmen gelecek için bir konu açılmıyorsa evet o ilişki sadece gönül eğlendirme ilişkisidir
Evet
Ben misal
Ciddi ilişki gelecek istemiyorum
Kız olacak beni kabul ederse eder
Beraber takılacaz sevgili olacaz
Sinema seks her şey
Kullanmak olmaz bu
Çünkü karşılıklı
Allah bizim belamizi versin ya ölelimde rahat edin arkadas
Allah korusun
korusun tabi arada işe yario emil :D
Cevap hakkımı kullanayım mi patra erkekler ne yaparsa suç kabul 😄
😂😂
O şıkkı boşuna eklemedim 😂
Ben sizden yanayım 😂
Gelecek planı olan konuşur ve bunu eylemlere döker. İnsan seviyorsa hiç ayrılık olmadan bir arada yaşamak ister. Bunun dışında kalan ilişkiler ise iki taraflı kullanım demektir.
Gelecek hakkında az konuşurum, sabah akşam gelecek planı hakkında konuşulursa sıkılır ve soğurum. Suçlu olacaksam da olayım, bir de buna bahane bulun bakalım. :D
Hayatını o kadınla geçirmek istemiyor demek ki. Kadın için üzücü bir şey. Erkek gerçekten sevse kadını bırakmaz ve gelecekten konuşur ve planlar yapar.
Seni cepte görüp, yarın bir şey olsa, "sana ben bu konuda güvence mi verdim?" der çıkar işin içinden.
Gelecek hakkında konuşunca "anı yaşa anın tadını çıkar" diyorlar şimdi bu erkek ne yapsın bu mantığa göre gidersek anı yaşa diyen kadında sadece takılmak istiyordur
Maalesef canım niye ciddi düşünmediğin bi insan için bu hayallere giresinki
Nedeni açık. Kesinlikle cinsel tatmin için birliktedir.
Belkıs eileri dönük olanlari sevmiyor. Akışa birakip savrulmayo seviyor.
sen konuşuyorsun da kaçıyorsa kendini yorma...
O işler tanımadan belli olmaz takıldıgın insana bile aşık olabilirsin bu hayatta
Ya yarınla işi yoktur, hayatı günlük yaşıyordur Ya Da seni yarına taşımayı düşünmüyordur
Evet kacamak cevaplarda veriyorsa. Olmaz o iş
Belki sadece tanımak istiyordur..
Temkinli olmak iyidir 😃😅
Gelecek hakkında kiminle konuştuysam benden uzaklaştı. Cut.
Önce biraz zaman geçsin bir birinizi tanıyın o konular kendiliğinden gelir
Ben başında derim zaten. İlla ağız aramasıma gerek yok
Sürekli gelecek hakkında konuşan da hiç konuşmayan da sıkıntılıdır
Belki geleceğini göremiyordur
O zaman ne işi var hala seninle (kendi üstümden örnek vermek istemedim) 😂
Nereye kadar gideceğini izlemek heycan verici 😃
Ciddiyetsiz
evet öyledir
gelecek planlarına seni dahil etmeyen bir erkek ancak eğlenen erkektir
evet öyledir ve kızlar buna bayılırr😄
Gelecek konuşmuyorsan gelecek yoktur..
E yani biraz konusu açılmalı