Arkadaslar üzüntüden hastalanmis bir durumdayim sizden cevaplar bekliyorum..
İki senedir tanıyorum görkemi. ama hic cikmadik hic görüsmedik. Sadece ilgisinin evlilige/ gelecege dogru oldugunu biliyorum. Gecen sene görüstük bir defa, ama arkadasimi almistm yanima. Cünkü benim icin dinimize uygun davranmak cok önemli. Benimle yanliz görüsmek istedigini cok talip etti gecen sene ama Ben istememistim. Sonra gelecege dair konusmalar yapti yok evlenince söyle nisanlaninca böyle olsun gibi. Ben kücük hediyede aldim görüsünce veririm diye.
Gecen sene bu zamanlarda anlasilmazlik oldu ve Bizim iletisim kesildi. Bende yine böyle üzülmüstüm. bu sene benim Ciktigim biri var di ama yasam Tarzi benim ve aileme uymadı alkol vs. Ayrica bana hep onu hatirlatti. Sonra benden ayrılınca ben yine görkeme kendimi hatırlattım. Onun içinde bana karşı hala bişey vardı ve ben çiktiğim biriyle mesafemi tamamen koymak için zaman istedim ama çok sinirlendi bu duruma. Bir Zaman sonra ben özürümü dileyip yine döndüm (bi kaç hafta)
2 hafta güzeldi ve yine iletişimimiz bozuldu. Aslında görüşme tarihimizi bile belirlemiştik ama bana şöyle bir açıklama yaptı uzun uzun. Ben artık berlirli bir yaşa geldim dedi, bu zamana kadar tüm erkek kadın ilişkilerim ters gitti ve ben eminim Allah’a yönelmeden dinime zaman ayırmadan bu yine aynısı olucak dedi. Yazmamız konuşmamız günah olur dedi. Ben ailem işim ve dinimle ilgilenmek istiyorum dedi. Bir sene okuyacağım daha dedi ondan sonra maddi ve manevi anlamda imkanım olucak dedi. Ve üzerine bastırarak söyledi ki, beni bekle demiyorum ama sen de bunları yap ve dua et dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer