Bir erkeğe yalan söylemediğimi nasıl inandıracağım inanmıyor her şey daha çok yeni ama yalan söylemiyorum anlamıyor:((?

Konuştuğum biri var daha önce 5 yıllık ilişkisinde küçük bir yalandan nişan atmış birisi yalan konusunda çok hassas bizim konuşmadığımız bir süreç oldu bende o süreçte bir günlük arkadaşlarımla yazlığa gittik 5 kız 2 erkektik ben o gün alkol masasını hikaye attım sen kimlerle içiyorsun falan dedi bende kız arkadaşlarımlayım bir de 2 kızın sevgilisi var dedim oda inanmıyorum yalan söylüyorsun sen erkeklerle o evde kaldın dedi halbuki yedik içtik sohbet ettik o kadar kızın arasında erkeklerin kalmasına kızlar izin vermedi zaten onlar gitti ispatla o zaman dedi mesaj mı atayım arayayım mı dedim oda öyle inanmam dedi benim attığım hikaye dışında o gece arkadaşlarımın gönderi attığı iki fotoğrafı attım ona gönderinin altında o günün tarihi yazıyor fotoğrafta iki çocuğun da fotoğrafı var bir de kızlardan biri var onun dışında kızların ayriyetten onlarla sevgili olduğuna dair beraber fotoğraflarını da attım benim kendi geçmiş travmalarım var ben erkeğin olduğu bir evde kalamam benim ne yaşadığımı bilmiyor geçmişte

Bir erkeğe yalan söylemediğimi nasıl inandıracağım inanmıyor her şey daha çok yeni ama yalan söylemiyorum anlamıyor:((?