Tek başınıza sevmek zorunda kaldınız mı?

Tek başınıza sevmek zorunda kaldınız mı?

Hiç sevgilim olmadı maalesef.. yani benim hoşlandığım ya da bana aşık olup da duygularını bana açan bir kız olmadı.. bundan sonra da olur mu bilmiyorum çünkü aşk konusuna da artık pek inancım kalmadı.. özellikle de bu zaman da..
Uzaktan sevmedim ama uzaktan sevildiğim oldu , anlamıyorum ben.. ergenken benimle hep uğraşan bir kız vardı mesela sinir olurdum hiç sevmezdim meğer aşıkmış 🤦🏻♂️
erkek milleti işte 😂
Ne yapalım anlamıyoruz 🤦🏻♂️👍
Olmuştu.4 yıl uzaktan sevmiştim.4 yılın sonunda nasıl olduysa öğrenmişti. Bana sevgilim var uzak dur unut beni demişti.6. sınıftan 10. sınıfa kadar sevmiştim. Hala bazen rüyalarımda görüyorum.😶🌫️
Bu da olmuş, şey daha acı bence sevildiğini düşünmek ama hiç sevilmemiş olmak ve bunu sonradan farketmek. Gizli değildi, saklı değildi ama tek taraflıydı.
vay be çiçeğim...
Öyle be gülüm..
Cevap
15Cevap
Oldu 🙄 ama bunun da tadı başka güzel oluyor. Kendi yarattığın bir kahramanın oluyor.. yanına gidip konuşsan belkide kurbağaya dönüşecek
Uzaktan sevmem ben, seversen yakınında olurum illaki. Olamıyorsam, izin vermiyorsa da sevmem.
Oldu çok kötü bir durum. Uzaktan uzağa sevdik sevdiğimize açılamadık. Yanı başındaykende yaranamadık.
Ergenliğimde öyleydi.. uzaktan sever, hayal kurardım 😊😅
Ergenlik işte, hormonlar çıldırmıştı..
Lisede platonik aşkım vardı varlığımdan habersizdi ama olsundu 😂😂
Olmustu gidip acilmistim dersimi alip donmustum nasil ama :)
Bi işe yaramadığını görünce vazgeçtim
Senin sevdiğin seni sevecek gizli saklı olmuyor
Birini sevdim uzaktandi evet bulusamadik hala unutamıyorum unutmaya çalışıyorum ama elimden birsey gelmiyor daha çok maskulenlestim biraz da depresif hisler icindeyim
Olmuştu ama o da reddetti
Orta okulda oldu. İngiliççe hocam 😃
Yaa ben de beden eğitimi öğretmenime aşık olmuştum çok yakışıklıydı allahsız 😂
Çok güzeldi namussuz acaba şu an ne yapıyor 😃
Ne yapacaklar bir ayakları kıyıda bir ayakları kuyudadır onların
Yaşlanmışlardır 😀
Yok ya aramızda 8 yaş vardı kendine bakmışsa şu an gayet de ideal durumdadır 😂😂
Sevdik de ne oldu be, hepsi bi parça aldı gitti
allah onları kahretmesin 😃
Gizlii gizli sevemem ben ya söylerim
Yok ben tutamam içimde
Ortasonda ve lisede olmuştu