İçimdeki suçluluk duygusu gün geçtikçe artıyor?

Bir sevgilim vardı ve gerçekten aşkımız çok büyüktü. Bir gün sebepsiz yere benden ayrıldı. Ben de normal arkadaş edindim erkek kız karışık. Hepsi ayrıyken. Onunla birlikteyken telefonumda program vardı herşeyi görüyordu. Odamda kamera vardı 7/24 açıktı. Ne kız ne erkek tek bir arkadaş bile edinmeme izin vermedi. Giyimim hep kapalıydı. Dışarı sadece okul için çıkıyordum. Bir fondöten bile sürmeye izin vermiyordu. Hep diyordu ki e sen ayrıyken bunu yaptın tekrar yaparsın. Üst üste 2 kez regl oldum ve kendisi benden ayrıldı sebebi de şuydu doğum kontrol hapı kullananlar 2 kez adet olur demek ki kullandın demek ki birisiyle birşeyler yaşadın dedi ayrıldı. Onun için canıma kıymaya kalktım, yoğun bakımda yattım 1 hafta Allah var 1 hafta kapıdan ayrılmadı çok üzüldü. Ama çıktıktan sonra o hastanede bile onu aldattığımı düşündü. Bugün tartıştık ve kendisine şunu dedim. "Senin için ölmeye çalıştığım hastanede bile seni aldattığımı düşündün" dedim diye herşeyi bana yıktı. Şu an kendimi çok suçlu hissediyorum.
İçimdeki suçluluk duygusu gün geçtikçe artıyor?