Her şey güzel giderken, bir anda sonu getiren en önemli davranış ne olur?

Her şey güzel giderken, bir anda sonu getiren en önemli davranış ne olur?
Sayacak çok davranış var ancak en önemlisi sadık olmamaktır. Başkasıyla yatan birini ölene kadar affedemezsiniz. Bazı insanları görüyor ve duyuyorum eşi veya sevgilisi başkasıyla yatmış ama hala beraberler. Bir bahane bulup birlikte kalmaya devam etmişler ancak içten içe karşısındaki kişiye düşmandır bunlar. İtiraf etmek istemeseler dahi içten içe affedemezler aldatılmayı. Aldatmak bir ilişkiyi kalpte bitirir. Net.
Kadın duygusal bir varlık. Böyle durumları değerlendirirken kalple değil de akılla yapılması taraftarıyım. İnsanların çoğu "Bu beni affetti, kendime engel olamıyorum benim suçum yok. Nasıl olsa yine affeder" bilinciyle aldatmaya devam ediyor. Aldatmak bir kişilik bozukluğudur çünkü. Seven veya saygısı olan insan aldatmaz. Ben sevgilim varken kimseye tahrik olmuyordum ancak arkadaşlarımla denize veya havuza gittiğimizde çok güzel bir kadın frikik verdiği zaman erekte olanlara denk geldim. Üstelik sevgilisi de vardı. Bu düşünce yapısıyla alakalıdır. Demek ki tahrik olan kişiler kendilerini bir ilişki içinde olmadıkları konusunda kandırıyorlar. Sevgilim varken birisinin beni tahrik edebildiğini hatırlamıyorum. Dediğim gibi karakter meselesi.
Kesinlikle
tabi ki de aşkın bitmesi.. aşk bittiği zaman zaten ilişki de kalmaz ortada. bir de güven yoksa ve sürekli tartışma varsa zıt kutuplarsa bunlarda bitirir ilişkiyi
Nasılsa benim artık deyip rahatlık ve gevşeklik yapılmaya başlanması saygısızlık yapılması, heyecan ve hevesin kaçıran bahanelerin devreye girmesi.
Cevap
18Cevap
Edepsizlik yapmaya baslarsa.. durduk yere havadan sudan problemler yaratabilirse..
Gözün üsünde neden kiprik var misali. :)
Çizgileri aşması, gevşek, oynak hareketler, basit ucuz davranışlar ve yalan..
Saygıyı zedeleyecek davranislardan herhangi biri.
Güvenini kaybetme duygusu tatlim o iş o an biyer
Güven kaybı. Birine güvenim yoksa "saçların lüle lüle haydi sana güle güle"
:D
Anlayis olmamasi
Saygısızlık, anlayışsız olmak.
Laf dinlememek kafasina gore takilmasi
itlik yapan karşı cins
Bilmem hiç ilişki deneyimim olmadı
Kadının erkekle ilişkiye girmesi
Değersiz hissettiren davranışlar
zekse izin vermeyen kadın. yallah başka kapıya
Yalan