Sevgi saygı karşılıklı anlayış elbette ama en önemlisi bence şu; görmedim🙈 duymadım 🙉bilmiyorum 🙊 peki sizce?

Sevgi saygı karşılıklı anlayış elbette ama en önemlisi bence şu; görmedim🙈 duymadım 🙉bilmiyorum 🙊 peki sizce?
Aşk ve güven olmasıdır tabi ki de.. yani kişiler gerçekten de birbirlerini sevmeleri gerekiyor içten.. ama günümüzde maalesef çoğu kişi karakteri veya kalbi değil sadece dış görünüşü ya da parayı seviyorlar.. bu yüzden de zaten mutlu bir evlilik olmuyor ne yazık ki benim de aşka inancım yok bu yüzden
Aşkı geç güven müvende kalmıyo her insan her haltı yiyebilir
maalesef günümüzde öyle
Şaziment durdun durdun zor yerden sordun 😀 Bence tek bir şeye bağlı değil, belki detayda yazdıklarının bir karışımıdır. Sorun aklıma Anna Karenina"da geçen bir cümleyi hatırlattı "Mutlu evlilikler birbirine benzer, mutsuz evliliklerin ise herbirinin mutsuz olma nedeni kendine özgüdür"
Ben öyle bekler bekler klasik sınav yaparım 😂😂
Erkeğin adam olduğu yerde kadın hanım efendidir. Bizim ülkenin erkekleri büyümemiş çocuk gibi olduğu için evlenince düzelir diye evlendiriliyor. Gelen gelinin vay haline tqbiki..
Vay vay vaaaayy vay benim halimeee 😂
Evvela ciftlerin onemli konularda denk olmalari. Bir soz varya evlenmeden once gozunuzu kulaginizi dort acin. Evlendikten sonra birini kapatin. 😊Mevzu bu iste.
Hepsini kapat birini aç
2 goz 2 kulak ya yarisi size kalsin demek istiyor ozetle.
Cevap
14Cevap
Uzun evliliklerin sırrı katlanmaktir. Katlanan yürütür, katlanmayan ayrılır. Mutlu evlilik yoktur çünkü
Katlanan insan görmez duymaz bilmez işte yoksa ohoooo
Evet canım
Uzun evliliğin sırrı mutsuzluğa sabırdır. Hayattan beklentilerini sadece çocukların üzerine kurgulamaktır.
Çocuklara fazla yük değil mi mutluluğu onlardan beklemek
E başka ne yapacaksın? Ayrıca burada yükü çeken onlar değil ki.
Yok bence.
Durum o dediğin üç maymunun olması için bir neden sahibi olmamak. Ha küçük şeylerde üç maymun iyidir djsjsj
E erkeklere için küçük şeyler hiç bitmiyo mecbuur
aşk bitse bile sevgi kalıcıdır birde saygı sadakat birbirine karşı hoşgörülü olmak gerekir
Keşke şu masum duygularla yaşansa evlilikler
keşke
Gormedim duymadim bilmiyorum neymis ya, aksine her sey gorulur duyulur bilinir olmali guven icin
Öyle olursa kısa evlilik oluyo
Guven olmazsa kisa olur asıl
Her iki tarafın birbirine ve kendilerine zaman ayırabilecek kadar saygıyı kaybetmeden davranması.
Birinin diğerine muhtaç olduğunu düşünmesi.
karşılıklı sevgi saygı güven sadakat empati kurmak fedakarlık yapmak
Tahammül, sabır ve alttan almak kızmamak küsmemek olabilir
Taraflardan birinin diğerini hep idare etmesi , alttan alması ve sabırlı olmasıdır. Sonra da zaten çocuklar için ayrilinilmamasi
Safa yatmaktır :)
Evet anlatmak istediğim bu işte
Ben köyden yarın geldim demeyi bileceksin... Her gün gördüğün şeyi ilk defa gördüğünü diyeceksin. Her şeyi inkar edeceksin, yok ya ne alakası var diyeceksin. Aldatıyorsun, üstünde kadın zıplarken mi yakaladılar. Hemen bu kim yaa, beni kandırdı ilaç verdi diyeceksin :))
Hahhahaa 😂😂😂kadında yemiş gibi yapacak sorgulamayacak al sana uzun evlilik
Resmen evliliğin sırrını bulduk bak :))
kadın için paradır erkek için itaattir (istisnalar kaideyi bozmaz)
Ana-Babasına bak çocuğunu al !!!
Doğru
Kesinlikle saygı ve güven
sevgi ve sadakat
😂😂 detay +1
Kızıııım yoksa 3. ay çekişmeli dava😂😂
bilmiyorum inan ki hiç yaşamadım
Sadece saygı
Tek kelime : saygı
Sırrınyoj
Güzel seks
Yok bir sirru