- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin, güzel bir ilişkinin büyüsünü bozduğunun farkındadır. Evlenip seni o esaret döngüsüne sokmak istemiyordur, belki de özgür kalarak ve gelecek kaygısı olmadan ilişkinin sürmesini istiyordur. Her ilişki evliliğe gitmeli şeklindeki toplumsal klişeyi kabul etmek istemiyordur. Kendi özgürlüğüne de düşkündür (daldan dala konabilme, her çiçekten bal alma özgürlüğünden bahsetmiyorum), özgür olmayan insanın mutlu da olamayacağının bilincindedir. Evliliği sorgulayacak kadar zekaya sahiptir.
42 Yorumla- +1 yıl
Çok farklı bir yerden ele aldın... teşekkürler 👍
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bu cümle birçok kişiye anlamsız gelse de, direkt cümleyi değerlendirirsek, evlenmeyecek kadar çok sevmek demek yani 'benimle evlenirsen hapı yutarsın, o nedenle seninle evlenmiyorum' demek. Aslında masumane aşk döneminde insan gerçekten bu duygular içinde olabiliyor. Tabii ki bu cümleyi erkeğin bir kadına söylemesi veya kadının bir erkeğe söylemesi de farklı anlamda olabilir. Kadın 'evlenme benimle yoksa hayatın kayar sana bu kötülüğü yapamam' demek istiyordur, erkek de kadına hayal ettiği yaşamı sağlayamayacağı ve onu mutsuz edeceği için öyle söylüyordur. Yani tabii ki bunları iki tarafın da iyi niyetli insanlar olduğunu varsayarak yazdım. İnsan bazen duygu ve düşüncelerine doğru yön verememesiyle kendi başına bela olur. Bence taraflardan birisi böyle söylüyorsa nedeni öğrenilmeli ve evliliğe ikna edilmelidir.
33 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir açıklama.. farklı bir bakış açısı getiriyorsun her soruya 😊 teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, birbirinden güzel sorularınız için ben de teşekkür ederim😊
- +1 yıl
😊🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhh nasıl yara açar bu insana. Böyle cevaba deli olur insan. Ben bu erkek kafalarını çoğu zaman okuyamadığım için. Hayret ediyorum hep. Bana hep çok şaşırmak düşüyor.
Aslında o cümle de;
Seni seviyorum, ama ben senin beni tanıdığından çok daha başka bir insanım. Yani karanlık bir tarafı var. Bunu gizlemek istiyor. Seni Evlenmeyerek sana o zararı vermemek için fazla seviyor demek. Benim anladığım bu…
Yine de mantık aramıyorum bu sözde. O kafayı yaşamak çok başka bir duygu.
Konu dışı: Hep merak ediyorum. Burcun nedir? Güneş ve yükselen olarak eğer ki biliyorsanız.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim detaylı güzel yorumun için. yay burcuyum.. onun dışında bilmiyorum 😊
- +1 yıl
Çok öğreticisin bu yüzden çok merak ettim. Topluma Güzel örneksin.
- +1 yıl
🌹.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başka bir bahane bulamadın mı? Demeli
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen güle güle derim :D öyle şey mi olur.. beni seviyor ama evlenmiyor aşırı saçma bir şey söyleyecek başka yalanın ya da bahanen yok mu derdim.. insan sevdiği ile evlenmeyecek de başka kiminle evlenecek.. tabi ki de hemen evlenelim demem ama evlilik düşünmeyen ya da planları arasında bu olmayan kişi de bana samimi gelmez.. ha paramız yoktur ya da hayat şartları yüzünden evlenemiyoruzdur engeller vardır o zaman tamam kaç yıl sürse de beklerim sevdiğimi ama bunun dışında beklemem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen benden daha iyilerine layıksının yeni sürümü çıkmış… 😅
İnsanı sinir hastası ederler… bahaneler bahaneler… kendini o kadar iyi tanıyorsa sevdirmeden gidecekti… ya da kararı size bırakacak… ne kadar kolay dile sözcükleri anlamıyla kullansınlar istiyorum… gönülle oynamasınlar bence en büyük günahlardan ümit ver ver… ☹️ben seni çok seviyorum ama… 🤷🏼♀️ ne anladık biz bundan… 🥹42 Yorumla- +1 yıl
😂 ay ya çok hoşuma gitti.. ilk cümlendeki yeni sürüm detayı.. çok haklısın en kötü şey duygularla oynama .. vebali büyük olur..
+1 yılKendisine gizem katmaya çalıştığını düşünürdüm sanırım.
Bana sorsan deli saçması. Kendinden korumaya çalışacak kadar ruh hastası olduğunu düşünmemek elde değil. Peşinden gelen bir soru daha, madem zararlısın ve iyi niyetlisin sevgiyle veya aşkla ne işin var.
Evlenmeyerek korunmaz insan, uzak durularak korunur.
36 Yorumla- +1 yıl
Hiç ilişkiye başlamaması gerekir tabi o tür kişilerin aslında doğru 👍
- +1 yıl
Çocuksu tavırlar bunlar. Söyleyenin yaş aralığı da çok önemli. 15-18 yaş aralığında makul görülebilir.
- +1 yıl
Lise son sınıftaydik o zamanlar 😅 iyi yerden yakaladın..
- +1 yıl
O yaşlarda her şey çok güzel :)
- +1 yıl
Çok özlüyorum o yılları 😊👍 kafamızda kavak yelleri esiyordu..
- +1 yıl
Hepimiz öyleydik. O yılları güzel kılanda bunlardı aslında. Güzel anılar biriktirmek gerek.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel soru. "Aklımla dalga mı geçiyorsun?" İlk aklıma gelen bu soru oldu. Gönül eğlendirmek isteyen erkek cümlesi. Evlilikten korktuğu içinde söyleyebilir aynı zaman da. Erkekler bunu söylerken hiç düşünüyor mu acaba karşısındaki kadın doğru kadın olabilir diye? Kaybettiğinde karşısına bir daha böylesi çıkmayabilir, çünkü doğru kadındır o. Tek bir hata ile kadını sonsuza kadar kaybeder. Neden? Evlenmekten korkuyor diye.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍
Seni seninle evlenmeyecek kadar mı 🙄 söz söylemeye gerek yok direk engeli bas geç işine
11 Yorumla- +1 yıl
😅 haklısın
+1 yılBoşanmış biri olarak memnun eden cümle olabilir.
bu hakaret gibi gelebilir ama altında neler yattığını iyi bilirim.
eğer başından evlilik geçmemiş biri söylüyorsa ama bas engeli geç o ayrı…22 Yorumla- +1 yıl
Bekardi bunu bana söylediğinde.. çok haklısın 👍
- +1 yıl
Böyle diyenler de kısa süre sonra evlenirler :)
Yok evlenmeyi düşünmüyorum yok bilmem ne... Sonra 2 ayda nikah masasına oturmuş
KArakter ishali resmen
Evlenınce aşk bitiyor heyecan törpüleniyor ya onu kastetmiş zeka küpücük😂 Hep daim kalsın heyecanımız niye bitsin ki demiş 🤪🤪 benden olmaz hayal falan kurmana değmem, hiç öyle şeyler demek istememiş
14 Yorumla- +1 yıl
😅 öyle öyle tabi..
- +1 yıl
Ben de korkuyorum..👍
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Amacı beni bufalayıp, pufalayıp kaçmak olan, yancık ağızlı üç kağıtçı bir sevdücek ile işim olmaz emme bana Beşiktaş'ta bir daire alırsa ficudumu tepe tepe kullansın kaçsın🙂
16 Yorumla- +1 yıl
Yapma Azelcan ya😊 .. satılık daireye mi dönsün bedenimiz..
- +1 yıl
Sen de verme 😅
- +1 yıl
😂 ay ya. azelcan ben diyorum sana para seni bozar diye..
+1 yılKendinin ne b*k olduğunu biliyor. Ama bunu sakın iyiye yorma. Yani bana kıyamadığı için gibi düşünme. Seni değişmek isteyecek kadar sevmiyor. Bütün olay bu
13 Yorumla- +1 yıl
Buda güzel saptama 👍 haklısın.. kaçak göçek laflar
- +1 yıl
İnan ki seven insanın nelerden vazgeçebileceğini değişmek için nasıl savaş verdiğini çok iyi biliyorum. En çokta kendimden. O yüzden duygularına istediğin gibi hükmedebiliyorsan hemen mantığı devreye sokup boş ver çekmeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Haklısın.. sevmek yürekli insanların işi..
Kendi bazı huyları hoşuna gitmiyo olabilir bu nedenle demiş olabilir ama isterse de törpüler.. Yani bnce sen ilerisini düşünme die söylemiş olabilir yani erkeklerin buradaki istisnai değişik bakış açısıyla yani ince bir anlam yükleyip de söyliceğini düşünmüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Düzler aynen.. derin.. ince bir anlam aramamak gerekiyor.. haklısın 👍
+1 yılBence ok dogru bir cümle etmiş evlenirse sevgisi biter bitmesini istemiyormuş bahsedilen şahıs bence
32 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru aslında.. evlenince sevgi filan kalmıyor geriye 👍
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılNet sığır, kaçar mı böyle hatun be?
Evlenmeyip ne yapacakmış?
Başımın üstünde yerin var, çık çık gel.
11 Yorumla- +1 yıl
😊.

Kısa ve net 😅
11 Yorumla- +1 yıl
😅.
+1 yılO nasıl bir cümle öyle anlamadım ki sevmeyen insan zaten evlenmez evlenmeyecekse zaten sevmiyordur yani Öyle değil mi 🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
İşte.. felsefe yapiyor.. yorumu bana bıraktı sanırım 😊
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Akilli adam severim benim gibi zeki hemcinslerimi kadınların evlenme oltasına düşmeden ilerliyor
11 Yorumla- +1 yıl
🙄
Gerçekten çok komik olmuş, fbuddy olalım diyecek cesareti toplayamadığından edebi karektere bürünmüş. 😀
14 Yorumla- +1 yıl
😅 sanırım.. şu profilindeki hangi filmin karakteri.. iyiymiş 😊
- +1 yıl
İyiymiş adam..😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle yaramaz adamım ki benimle evlenip başını yakmana gönlüm razı değil demek istemiş. 😂😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍 çok doğru
+1 yılVay dümenci 🤣 uzak dur bu çakaldan her şey beklenir ayak yapıyo.
21 Yorumla- +1 yıl
😅 çok sağol..👍😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHahaa bunlar manipüle eden laflar ya karşı iyi ezberlemiş jdjd
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke baban da anneni çok sevip evlenmeseydi, su kurnazı derdim
21 Yorumla- +1 yıl
😊.
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği bu derece yaşam amacı haline getiren başka bir ülke var mı acaba dünyada..
12 Yorumla- +1 yıl
Sen bu dünyaya yaşamak için gelmişsin 😅 profilinde bana yansıyan bu..
- +1 yıl
sen evlenmek için gelenlerden misin? :)))
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aptal insan hic sevmem. Sadaka ver kurtulmusun.
12 Yorumla- +1 yıl
Dimi.. kurtuluşum..
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hani görsel? Neyse… Aile dizisindeki hibi diyorsun, hani Devinin Aslana dediği gibi… Sabredip susarak dudaklarından öperek tabi ki… Çok daha ileti de gidebilirim, tahmin edebilirsin sen Asu dimi… 😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGülesim geldi ne anlama geliyormuş acaba :D
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yeni geliştirilen bir bahane programiymış.. en yeni modeli.. son sürüm..
Sen ne anlatıyon ba abla gözünü seveyim be abi diyebilirsiniz
14 Yorumla- +1 yıl
Orjinal cümleler daha hoşuma gider açıkçası 😊bu çok klişe artık..
- +1 yıl
Bu olabilir
+1 yılBen bu kadar büyük bi aşkı kaldıramam ayrılalım puştun evladı seni
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHunharca sevişelim, sıkılınca dosta dönüşürüz demiş
14 Yorumla- +1 yıl
🙄 hunharca sevişmek iyi de.. sıkılma düşüncesi kötü işte..
- +1 yıl
@asuasuasuman, Eğer Onun tahmininden çok daha ateşli ve doyulmaz biriysen, O da sıkılmaz zaten ;)
- +1 yıl
Doğru bu 👍
- +1 yıl
Ama evlenipte, doymadan sevişmek daha harika olmaz mıydı \0/
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılSenin ananı avradını s... Kadar çok seviyorum pzvňk denir
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ay ya.. çok güldüm
- +1 yıl
😎😜😂
- +1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsun yani ne çok ortak noktamız var bende sırf zaman geçirmek için takılıyorum derim
11 Yorumla- +1 yıl
İyi cevap 👍
+1 yılTeşekkür ederim ona. Aşkımız karşılıklı derim 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂👍 iyi kapak
+1 yılSorun sende degil sorun bende demenin yeni yolu tebrik etmek lazim
12 Yorumla- +1 yıl
Yaratıcıymis değil mi 😂
- +1 yıl
Aynen aynen :)
Bahanenin En komiği sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
👍 😊
+1 yılŞerefsiz edebiyat yapıyor aklınca ama bu başka bi edebiyat haberin olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😊
- +1 yıl
Ne yaptın göz yaşlarına kıyamam
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen de seninle sevgili olmayacak kadar zekiyim çok şükür denir..
11 Yorumla- +1 yıl
👍😎kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSiye ordan denir.. laf kalabalığına gerek yok istemiyorsan istemiyorum de ulan denir.
11 Yorumla- +1 yıl
😅👍 haklısın
+1 yılSeni oyalamayacak kadar seni sevdiğim için seni terk ediyorum de
12 Yorumla- +1 yıl
Tam bir yerlerine oturacak bir cümle 👍
- +1 yıl
Nabza gore serbet 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu benden sonra kimseyle olmayarak ispatla ya da şimdi Çok yaşa derim😃🍀🗝️
13 Yorumla- +1 yıl
Tekrar yazıyorum: Bunu benden sonra kimseyle olmayarak ispatla ya da şimdi g"eber derim😃🍀🗝️
- +1 yıl
Ay Tuba 😂👍 güzel cevap..
- +1 yıl
😂 😂
+1 yılVay anasına. Herifteki zekaya bak. "Helal olsun " denebilir mesela
12 Yorumla- +1 yıl
😅 klasik olanın dışına çıkması etkileyici tabi 😊
- +1 yıl
Aynen 👍 . Eski evliliğinden çocuğun var mı senin?
+1 yılSizin gibilere de nerede geri_zekalı embesil var onlar denk geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yok be. öyle değildi de korkak çıktı.. bizim durum gerçekten farklıydı.. abim kolunu kırdıktan sonra bunu söylemisti bana.. mazide kaldı zaten..
+1 yılcümlenin saçmalığı der kafayı yemişsin derdim
11 Yorumla- +1 yıl
👍 doğru..
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. O nasıl bir sevgidir. Sanırım kendinden korumak istiyor. Malum herşeyin fazlası zarar l.
11 Yorumla- +1 yıl
Sanırım
Seni seninle konusmayacak görmeyecek duymayacak kadar seviyorum dersin
12 Yorumla- +1 yıl
👍 iyiymiş bu..
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılYa gag bi s*ktir git geriz zekalı. diyebilirsin çok yerinde olur.
12 Yorumla- +1 yıl
😅 küfür edemedim öyle..
- +1 yıl
Bence et
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Seni seninle sevismeyecek kadar cok seviyorum dese incir receli olurdu bununda devrelerini yaktin tabi 😊😊
12 Yorumla- +1 yıl
😅 yok be..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence olay kendini sana layık görememekten öte, evliyim ve seninle sadece seks düşünüyorumun en romantik düzmecesi.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru.. evli değildi
Cevap sahibi+1 yılİnsanları anlamak zor. Gerçeğe ulaşmak dahada zor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMadem çok seviyorsun o zaman neden evlenmeyelim derdim
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılO nasıl oluyormuş beni seven hep yanımda olsun diye evlenir
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle g. tünden cümle uyduranları nerden buluyorsunuz acaba merak ediyorum
- +1 yıl
Gençliğin en deli çağları diyeyim 😊 ayırt edemiyorduk
Cevap sahibi+1 yılHmm bir zamanlar yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek olarak duydugum en sacma bahane desem?
12 Yorumla- +1 yıl
Bu tüm bahanelerin modifiye edilmiş şekli..😊
Cevap sahibi+1 yılinsan seviyorsa adım atar atamıyorsada acıkca soylemelıkı sevdıgıne deger verdıgını bellı etsın dımı :)
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Cevap bile verilmemeli. 😃 Söz söyleyeceğim diye insanoğlu iyice saçmalamaya başladığı devirdeyiz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınların "Sen daha iyilerine layıksın" bahanesiyle kapışır. Seni hayatımda istemiyorumun farklı bir söyleniş biçimi.
10 Yorumla
+1 yılAsıl söyleyeceğine bahane bulamayınca kılıfına uydurmaya çalışmış da, buna inanan süzme gzekalıdır.
10 Yorumla
+1 yılAllah razı olsun senden denir ne denir ki böyle birine 😂
10 Yorumla
+1 yılOlumsuz bir cümleyi olumluya bağlamaya çalışmış aklınca 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu söyleyen erkeğin ben beyincik sapına ve buna kanan kadının da omurilik soğanına s. çayım
10 Yorumla Ne kadar kötüyse artık, Allah razı olsun diyelim ne diyelim 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBenim görüştüğüm kız bana bunu desin cevabım çok basit olurdu, ya bir * git yaa!!
10 Yorumla
+1 yılYasattiklarin yeter ve istediğin an ulaş lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
Bu söylenmez ki..
+1 yılNe kadar çok seviyosa artık hayatını seninle geçirmek istemiyo😅
11 Yorumla- +1 yıl
😅👍
O nece cümledir öyle arkadaşı kutlarım. Tam evli erkek sözü :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bekardi 😊
Sevmemişki sevseydi hayalleri olurdu seninle evlilik gibi
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi..
- +1 yıl
Sağol 😊
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri