Böyle biriyle ilişkimi bitirmem doğru mu?

Merhaba, bir kişiyle 1 aydır birlikteyim. Kahve içiyoruz mesela benim içtigim yerden içmek istiyor. Ben dedim hani neden istiyorsun özellikle. O da dedi ki işte öpüşmüş gibi oluruz. Ben rahatsız oldum dedim bana göre değil böyle laflar falan. Ama bunlar olurken bi yandan bana ayrılırken notlar, şiirler veriyor. Beni düşündüğünü belli edecek şeyler yapıyor. İlgi gösteriyor yani. Benim hoşuma gidecek şeyler. Ben de hani içten içe içimde ona karşı sevgi duyduğum için ve bu ilgisinden de dolayı ona bağlandım. En son AVM'de ben farlara bakarken o tester ruju aldı, bunu herkes deniyor mu dedi. O zaman öpüsmüs gibi oluyorlar dedi. Bu lafı iyice saçma geldi bana. Sınırlar koyduğumda bu zamana dek aşmadı fakat her şeye sınır koyacak gücü kaybettim. Ben 21 o 22 yaşında. Ben de hatalıyımdır belki bazı konularda ama o ergence davranışlar sergiliyor gibi geldi bana. Bu iki durum dışında ilk tanışma zamanında verdiği notta dudaklarımı gördüğünde kendini kaybettiğini söylemesi, parfümümü kağıda sıkmamı istemesi, gözlerime uzun süreler bakmak istemesi.. tüm bunların ilk bir ayda hızla gelişmesi. Bunlar bana aşk gibi geldi başta ama bu avmdeki olaydan sonra bitirmeye karar verdim. Fakat fazla ilgisinden midir nedir bırakırsam çok üzülürüm gibi geliyor. Ayrıca çocuk süleymancı cemaatinden ve dindar gibi de görünüyordu. Biraz tutarsızlık yok mu?

Böyle biriyle ilişkimi bitirmem doğru mu?