Sevgilim ile 1 sene birlikte olduk. İlişkimizin başında zorla evlendirildiğini 3 yıl evli kaldığını ama kız olduğunu söyledi.(bunun benim için bir önemi yok) tabi ben buna inanmadım. Bana güvenin ve herşeyi anlatır dedim. Herzaman yanında oldum işimi gücümü bırakıp yardimina koştum. Birkaç ilişki yaşadık ve kadın olduğunu anladigimda ona sordum. Cevap bile veremedi ben sorun değil seni terketmem anlat dedim anlatmadı. E-nabizindan evli olduğu yıllara denk gelen tarihlerde gebelik testi ve bulaşıcı hastalıklara yakalandığını gördüm. Sorduğumda eski eşinin kız kardeşi bunun kimliği ile gitmiş ona aitmiş. Buna da inanmadım ve dürüst olmasını istedim. Bana anlattığın herseyi unutuyorum en başından anlat ve korkma beni kaybetmeyeceksin dedim ama anlatmadı. Ayrılma aşamasında, Benden önceki sevgilisinin zoruyla ilişki yaşadığını anlattı. Lakin evliliği hakkında anlattıklarının doğru olduğunu savundu. Ben üstüne gidince eski sevgilisinin daha hayırlı olduğunu ve onu hiç sorgulamadigini dile getirerek ona mesaj atıp SS ini bana gönderdi. Bu benim zoruma gitti ve ayrıldık. 1 yıl geçti bı şekilde bana ulaştı. Ben onun yerine kimseyi koyamadim kimseyi sevemedim. Flörtüm oldu ama birşeyler hep eksik kaldı. Buluştum konuştuk hala anlattiklarinin doğru olduğunu savunuyor. Ama ben güven problemi yaşayacağım bir evlilik istemiyorum.
Yobaz biri değilim. Namus bacak arasında değildir bunu biliyorum. Ama insan keyfi veya mecburi başına ne geldiyse ne yasadiysa onu sevdiğinden saklamamalı ben hep dürüst davrandım ne yasadiysam anlattım. Anlamadığım şey şu zaten evlisin ilişki yaşaman gayet normal neden 3 sene birlikte oldum ama ilişki yaşamadım der ki insan. Aklım almıyor bu nasıl mümkün olabilir? 9 huyunu sevmezsin 1 huyu için yaparsın ne bilim.
Hanımlar
sizi her şekilde kabul edecek birine yalan söylemeye devam eder misiniz? Ayrıca bir kişi sevmediği biri ile 3 sene aynı yastığa baş koyup birşeyler yaşamamış olabilir mi?
Beyler; daha önce böyle bir şey başınıza geldi mi?
Yobaz biri değilim. Namus bacak arasında değildir bunu biliyorum. Ama insan keyfi veya mecburi başına ne geldiyse ne yasadiysa onu sevdiğinden saklamamalı ben hep dürüst davrandım ne yasadiysam anlattım. Anlamadığım şey şu zaten evlisin ilişki yaşaman gayet normal neden 3 sene birlikte oldum ama ilişki yaşamadım der ki insan. Aklım almıyor bu nasıl mümkün olabilir? 9 huyunu sevmezsin 1 huyu için yaparsın ne bilim.
Hanımlar
sizi her şekilde kabul edecek birine yalan söylemeye devam eder misiniz? Ayrıca bir kişi sevmediği biri ile 3 sene aynı yastığa baş koyup birşeyler yaşamamış olabilir mi?
Beyler; daha önce böyle bir şey başınıza geldi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer